Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gilera sp oldalidom(hasidom)
szacsomotor@freemail.hu
nekem van kuplungkosaram 5eft.ba,csak meg kéne mérni a fogaskoszorú vastagságát,mert két féle kosár van
van blokkközepem,de azt párban kell cserélni,a két blokkfél 7eft
sp kerék
a kuplungkosár meg van még? ha igen egy pár képet tudsz dobni róla?

Előre is köszi!
HALI! gilera gsm-zulu-hawk 50 idomok4-5000ft,ülés 6000ft,06304906559
oké köszi ezer hála:)
Hello Tisi !

Nekem van ilyenem eladó, de csinálj róla képet,mert van több féle is ...

Illetve csak a bal felét nem lehet cserélni,mert a jobb(párjával együtt) van megmunkálva... a csapágyfészkek nem lesznek vonalban...

Üdv.:Aaron
Szia Oli!
Igen,12 be megy a dolog...

hétfőn lefényképezem neked kívül-belül,mindenhol...
ha megvan még: milan3@citromail.hu
csao....érdekelne a hátsó kerék ha megvan még....esetleg képet tudsz küldeni?:D köszi milán
Sziasztok! érdeklődnék hogy nem-e tud valaki gilera hak/gsm-hez hátsókereket, esetleg kerákagyat! ha tudtok
e-mail: milan3@citromail.hu köcsi csao
Szóval akkor a gyújtást azt 12 be odaadod? + postaköltség!
Még a számokat én is megnézem! Képet esetleg tudsz dobni a tekercsekről, illetve a lendkerék külső- és belsőrészéről?
heló mindenki kéne nekem 89 és sp01 házbaloldali blokk közép valakinek van hívjon vagy írj egy SMS-t 06705149856
Hello!

Megvan az SP gyújtás + lendkerék...

a lendkeréken ez a számsor van:
0612223 12V120W69

ha kell szólj,s küldöm...
Sziasztok!
Segítség kellene nekem!
Az lenne a problémám,hogy 1hónapja vettem gumigyűrűket,illetve teflon gyűrűt a levegő injektorra. Már ott kezdődtek a gondok,hogy amit küldtek nekem a 3 gumi tömítésből a legkisebb nem passzolt a nútba.( a képen megjelöltem) A többi jó volt. A teflongyűrűt is szépen sikerült fölraknom.( meleg vízbe tettem kb3 percre,utánna finoman ujjal dörzsölgetve fölnyomtam a helyére)
Nos összeraktam, és nagyon fasza volt óra szerint 90-95km/h(100kg-al) Szép egyenletes alapjárat, de kb 1hónapot bírt, és az a legrosszabb benne,hogy kb 60km mentem vele, csak melóba jártam,ami napi 2km! A zöld injektor az enyém, szarrá égett az összes tömités, ráadásul a teflon gyűrű mintha ketté vágtam volna, 1x csak megállt, egyből tudtam,hogy nincs kompresszió...
Szóval tudom,hogy injektorosat nem érdemes venni,de igy eladni sem bírom meg kellene csinálni. Azt szeretném,ha valaki tudja a tömitések méretét,és hogy holt tudok normálisat venni az legyen szives segitsen! Köszönöm! Ja és bocs a regényért!
Heló!
Kéne segítség Gilera kk 125-höz, nem tudom hogy kell beszerelni az ATPS-t.
Köszönöm, már nem aktuális.
Képet tudsz dobni róla?
5-be oda adom.
Hogy adod a kuplungkosarat?
Már rég raktam be képet a motorról. Itt egy:
Nekem van kuplungkosaram.
Én csináltam célszerszámot hozzá.
Köszi szépen mindent!

Jó éjszakát! Csáó
holnap megnézem neked a cuccokat...
nekem a trafója szállt el elvileg,de holnap okosabb leszek...

megnézem milyen számok vannak a lendkeréken,meg az alaplapon...

csáó