Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi lenne a legalja?
Lendkerék lehúzód van sp01-hez?
Heló.2e/db.
Helló Eladó egy Fxr blokk Akár bontva is . kuplung és variátor nincs . Henger zsír Új Asso Werke dugóval . Főtengely 2400km eres .
Elérhetőség adatlapomon. Egyben 34e
Szia! Ez egy elég régi hozzászólás... az lenne a kérdésem, hogy az a bizonyos gilera lehúzó megvan még? milyen motortípushoz való?
Van Gilera SP01-02 höz Hengerem hengerfejem és power mechanizmusom meg egy fél Dell'orto 32 es síktolattyús karbim (ami hiányzik: úszó, alapjárati fúvóka, tűszelep, úszóház)

Akinek van SP01 hez lendkerék lehúzója akkor vevő lennék rá!
Mennyit kérnél érte?
Helló. nekem vannak krómgyűrűim sp 02-hez Asso dugattyúról.Italmondonál vettem 3800ft volt darabja.Nem sokat ment,talán 2-300 km.Utána baleset.
esetleg dugattyú vagy gyűrű nincs eladóba?
eladó egy top perfomance rendszer videó is van ha kell
nekem Rs 125-ön volt rajta
Mikulás és karácsonyi akció!
a készlet ereéig!

AM6-os blokk henger nélkül 20ezer ft/db

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
plexim nincs
Pelxid van? első lámpáról képet tudsz dobni?
Van e valakinek eredeti első szériás átalakítások és buhera nélkül RC600 endurója?
a blokk jobb oldalán(kuplungdekni elején)van a fordulatszámmérő kihajtása
gilera sp bontott alkatrészek eladók:
hasidom:9eft
faridom(ülésekkel+h.lámpa):15eft
első lámpa 4eft
tank 5eft
első kerék(tárcsa nélkül) 8eft
első tárcsa 8eft
hátsó kerék(tárcsa és lánckerék nélkül) 8eft
h.lánckerék:4eft
h,tárcsa 4eft
papír nélküli váz(üresen) 8eft
Sziasztok!

Valakinek nincsen elfekvőbe gilera (sp01,02) höz lendkerék lehúzója vevő lennék rá!?!?!

Előre is köszi!
sziasztok!
gilera rrt motorblokkhoz lenne szükségem robbantott rajzra, tudna valaki segíteni?
Hello BALUXX!
Csere érdekelne egy simsonra a gileráért, mindenestül együtt?
A simó teljesen működőképes.
Igen, köszi,az jó lenne de én Baranyában vagyok , de majd megoldom itt az email címem: magyarlaci0@vipmail.hu
Ha megfelel, van egy robbantott ábra sorozatom a blokktol kezdve a vázon át, illetve ott van benne az elektronikai ábra is, ami nagy segitség tud néha lenni.Ird meg az email cimedet, és elküldöm akkor, vagy ha Veszprém közelében vagy segitek akkor.
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Gilera KK 125 öt. Ki van belőle kötve a fordulatszámmérő és akkora rendetlenség van a motorban hogy nem tudom hova kössem. Segítsetek Ha volna valami olyan képetek, rajzotok amin full szét van szedve a motor és oda van írva hogy mi hova való vagy valami ilyesmi azt megköszönném
Italmondonál 3000 ft-tól kezdődik.
Valaki tud eladó jóálapotu rx fékbetétet.
90.000 magyar forintért vihető.