Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresek gilera sp 01 -hez (sp02, crono) hátsóidomot! Akinek van az kérem jelezze!
Engem a motoplat gyújtás érdekelne? Hogy adod?
Bocsi! Jogos. azt hittem kijelzi. de tévedtem. korrigáltam.
Nincs az adatlapodon azért kérdeztem.
Adatlapomon megtalálnád. De audioboy86kukacfreemail.hu
Ha adsz egy mail címet akkor megírom.
Sziasztok!
Valaki nem tud eladó hátsó farokidomot Gilera Thypoon-hoz?
Előre is köszönöm.

Hali Kar!i ! Engem érdekelne a mocid! Írd meg pls a mailemre, hogy mennyire gondolsz.
Az lemaradt, hogy olcó nagyon olcó. :)
http://www.youtube.com/watch?v...

A videón szereplő Gilera eladó.
Szevasztok!Eladó lenne kicsi pénzért Gilera Nordwest 600 teljesen felújitottan nagyon kevés km-el. 290-ért,jóállapotú pótcuccokal blokk+karcsi+öninditó stb 350 pénz.Ha tudtok rá valakit szóljatok! Tel:06 70 385 4230
Köszönöm
Hello!

Ha jól tudom Tiszaföldváron és Jánoshalmán vannak olasz gépeket bontó telepek. Nevet, címet, telefont adni nem tudok. De ezek alapján már el tudsz indulni a keresésben. Tiszaföldváron már voltam, ott inkább 125-ösök vannak, de lehet, hogy akad nagyobbra való motyó is. A Jánoshalmiról azt hallottam nagyobb telep, ott talán több mindent találsz.

Jó szerencsét a kereséshez!
Sziasztok.Vettem egy Gilera rc 600-at-1994.Na ehhez kéne nekem egy idom előre a lámpa köré ami a tankkal csatlakozik.Valaki esetleg tudna segíteni hol lehetne egy ilyet boltolni?
üdv, valaki szedte már szét gilera runnernak a zsíros első teleszkópját?
esetleg valakinek nincs elfekvőben egy olajos villa runnerba? megfizetném...
Nem rendszámos sajna.
Rendszámos? Én is figyelem, de ritka a papíros motor, nekem a régebbi széria tetszik igazán.
Sziasztok.Vettem egy Gilera rc 600-at-1994.Na ehhez kéne nekem egy idom előre a lámpa köré ami a tankkal csatlakozik.
hali tudvalaki elad jó álapotu hácso fékbetétet gilera rx be korekt áron?
Hello.
Laverda gs 125/50 a motort 50-es ként használtam.
Nem rég lett generálozva: Új CDI elektronika,
alaplap,csapágy,főtengely,membrán, kuplung, szimering .
Sok plusz alkatrészem van hozzá.
Tolna megyében található.
Tel:06205926378
Hello. motor elkelt.
Hello audioboy!

Először is ne add fel, mert ezek baromi jó motorok csak meg kell találni a hibájukat és javítani! Nos, nekem is megsült a relém annak idején, és direktre kötöttük a szivattyút, és gyújtás alatt folyamatosan ment. Nem kell tőle félni, mert a karbin van egy túlfolyó ami a többlet kakaót visszafolyatja a tankba.
A gyári relével is folyamatosan megy menet közben ha jól tudom, és ott is használatban van a karbi visszafolyója. Szóval ha autó relével megy folyamatosan akkor nyugodtan hagyd rajta. Én egy teljes szezonon keresztül használtam így a gépet és nagyon rendben volt.
A kipörgés hiányát több dolog is okozhatja, alacsony benzin szint vagy a gyári papiros légszűrő elöregedése, ami miatt nem kap levegőt a motor. Annak sok oka lehet, akár a nem pont bele való dugattyú is.
Azt ajánlom vegyél fel msn-re vagy ilyesmi és ott megbeszéljük a gép ügyeit, címem: laosmg@citromail.hu.
Olvasd el a tesztet amit a gépről írtam, abból is kiderül sok dolog, hogy hogyan kell működnie egy rendesen beállított MX-nek.

Jó szelet!
Tudsz adni egy elérhetőséget?
sziasztok lenne nekem egy gilera rc 125 ös blokkom eladó ha érdekel valakit vegyen fel msn re kisgudy@hotmail.com
+ van még egy 90%os bütykös 17" mislein gumim felnivel , meg egy 428as did láncom hátsó lánckerékkel
Hali!
Van valakinek Rx-hez első fékcsöve?