Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali LALIGATOR! Örülnék nagyon, ha tudnál segíteni. Akit írtál szerelőt, az tőlem 110 km-re lakik, bár lehet, hogy az lesz a vége, hogy oda viszem... A benzinszivattyúm nem működik normálisan. Amikor megvettem egy olyan relészerűség volt bekötve ami ha ráadtam a gyújtást, kb 15 másodpercig ment, aztán megált... menet közben gondolom normálisan működött, mert nem volt soha gond. Aztán gondolt egyet, és behalt... folyamatosan megy tőle a szivattyúm, viszont nem olyan aktivitással ahogy kéne, és meg sem áll 15 másodperc után... Egy tranzisztor meg fűt benne mint az állat... sütni, vagy forrasztani is lehetne vele... :S Elvittem egy műszerészhez, az aszt mondta, hogy 90%, hogy ami IC van benne, az halt meg... Rendeltem is másikat, de nem javult meg a dolog... ugyanaz maradt a jelenség... Ezután a fórumtársak javaslatára raktam bele egy sima autókban használt relét, de azzal meg csak folyamatosan megy a szivattyú... Próbáltam már bele, vagy 10 félét... de semmi változás. És ki sem pörög a gép azóta... csak max 10 ezret, de általában inkább 8-9 ezerig. A power pedig láthatóan nyit... de nem nő a teljesítmény mint rég. :( A hangszóróra időközben rájöttem, és be is kötöttem... Köszi! Jó lenne valami javaslat, vagy segítség. Előre is köszönöm!
szia.Nincs meg a motor eladtam
Hello!

Amit a donor gépben találtál ilyen kis kerek hangszóró szerű valamit az valószínűleg egy kis jelző hangszóró...Nekem a gyári gépemen ha az oldaltámasz nincs felhajtva és beteszem sebességbe akkor igen hangosan vonyít, hogy el ne induljak, mert letörhet a cucc.:)
Apró figyelmesség az olasz mérnököktől, érdemes bekötni. Amúgy párszor én is könyékig mertültem az MX-1-esembe, főleg a benzin szivattyú és annak elektronikája miatt, szóval ha tudok akkor megpróbálok segíteni.
Hello!

A KZ 125 sok összetevőben megegyezik az MX-1-el...Írtam egy hosszú tesztet a boncteremben a gépemről, olvasd el és az alapján tudsz majd dönteni, hogy milyen gép.

Jó szelet!
Hello!

Olvastam pár bejegyzést és látom, hogy többeknek gondja van a Gilera MX-1-es és MX-R típusokkal. Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy szerelőt! Én is hozzá viszem, ért az olasz gépekhez és kiváló munkát végzett nekem is.
Kunadacson található a műhelye, Bálint László a mester neve.

Csak ajánlani tudom mindenkinek aki öreg olasz gépet hajt!:)

Jó szelet!
Hali!Segiteség kéne lenne egy 180ccm-s runner amit pénkeken cserélnének el az sr-emre runneren mit nézek át?elöre is kösz
Hy!
nemtud valaki gilera runner 2004-es fényváltó kapcsolót?
Sziasztok nekem kellene sosben egy gilera r1 bontott moci.
vagy lánckerekek lánccal vannak más alkatrészeim cserébe vagy ami kell
Hello baluxx remélem meg van még a gilera r 1 ed mert nekem minden képp kellene kérlek jelezz msn címem kisgudy@hotmail.com
Az olajpumpa hibájából. És már perselyezett a henger...
Helló, hogy ragadt meg? Olajhiány miatt, vagy túlhajtottad?
Perselyezve lett a hengered?
De azért különben nem adom fel! Azt viszont valaki megmondhatná , hogy a relé, miért nem indítja a szivattyúmat? és ha valakinek lenne hozzá egy gyújtáskapcsolója, azt szívesen megvenném! azon kívül érintetlen kábelköteg is érdekelne. SEGÍTSEN MÁR VALAKI! :( Bocsi, hogy kiabálok. De már tényleg elkeserítő a helyzet...
Tibcsi! Én ezzel nem azt mondom, hogy szar a gilera, mert abszolút nem... Amíg meg nem ragadt, semmi gondom nem volt vele. Nagyon ment! Imádtam. Aztán megragadt. :( Azóta hiába fúrattam, vettem új dugót. hengerfejtömítést is cseréltem. Nem lett igazán jó. azóta behalt a benzinszivattyú relém... Gyújtáskapcsolóm... És evégett már a kábelezésem is füstölt... Sok motorom volt már, szerettem őket szerelgetni. De Ezzel már hónapok óta kínlódok kilátástalanul. Vetem mellé egy donort is, de pekhemre, arról meg állat módon levagdalták az elektronika nem egy részét... Nagyon belefáradtam már. :((
Köszönöm a segítséget! Sok sikert a géphez
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
audioboy: Köszi! Ezzel eldöntöttél nekem egy kérdést. Nem veszem meg, pedig 45000Ft és csak dugóhibás .Még egyszer kösz!
annyira nemértek hozzzá!én csak egy romlottmultú hegesztö vagyok!amit tudok aszt csak saját tapasztalatombol tudom
Azt már néztem! Kutya baja! Viszont multiméterrel mértem amikor forgatom a lendkereket kézzel (gyorsan) addja a feszt a cdi nek...Akkor lehet hogy a cdi halt meg?
nekem meg egy fesszszabályzó kellene ismét!XR2 höz,
aha,azért nézd meg a gyertyát nem e az rakoncátlankodik,
Keresek! Gilera Sp01 hez! Motoplat gyújtásalaplapot! Csak a hibátlan állapotú érdekel! Előre is köszi!
Nem hiszem hogy karbi.. már szikrát sem ad igy gyujtás lesz....
Ma szétkaptam és nem adja a szikrát sztem meghalt a gyújtás alaplap! Akinek van az kérem jelezze!
és miután kihült és vártál vele akkor utánna ment rendesen? mert ha igen akkor ugyanaz lehet a baja mint nekem volt gyújtástekercset és gyújtáselósztót kelett cserélni.
én meg karbira.vagy valahol kábel éghetett el.