Ma motorozás közben egyszer csak megállt a motorom! Hülye szaga volt a gépnek! Először azt hittem megragadhatott... (pirosnál ált le..) Olaj van benne . A víz se forrt fel kéz meleg volt...! Tologattam sokat utána beindult ment is kb 200 m-ert megint betoltam megint ment egy kis darabig... utána már nem akart beindulni...olyan mint ha nem is gyújtana! Amikor beindult ugyan úgy volt benne erő mint előtte! Valami ötlet? Még nem néztem meg a motoron semmit ma estefele történt...!
Tibcsi95!
Nekem van egy meg még egy alkaktrész... De többet nem vennék, Megvettem, egy hónap múlva megragadt... azóta meg már azonkívül mindennel kínlódtam rajta... A benzinszivattyú nem ment megfelelően... Nem volt visszatöltés. most meg le is füstölt a kábelezés egy része.
Bocsi ha túl régi a topic, de lenne egy-két kérdésem. A Gilera mxr125-ös mennyire megbízható gép? Mennyire nehéz hozzá alkatrészt szerezni? Milyen árakon? Köszi!
sziasztok érdeklődnék hogy runner 125/180 blokk az aprilia sr 125/150 vázba bele megy átalakítás nélkül? mert akkor átépítenim runner srre várom a válaszokat üdv:D
Hali lene egy olyan problémám hogy elkezdet csuszni a kulung megnéztem és nincs még elkopva lehet spanolnirajta vagy valami ? És mien olajat rakjak a blokba.
valami német katalógusbol rendelnek a szervizes kollégák!az ára ugy 27-33ezer körül van!de holnapra pontositani tudom az adatokat!(elvileg a henger megmunkálással együtt készvan pétekre.rakom össze utána lehet menni tovább)
Ma motorozás közben egyszer csak megállt a motorom! Hülye szaga volt a gépnek! Először azt hittem megragadhatott... (pirosnál ált le..) Olaj van benne . A víz se forrt fel kéz meleg volt...! Tologattam sokat utána beindult ment is kb 200 m-ert megint betoltam megint ment egy kis darabig... utána már nem akart beindulni...olyan mint ha nem is gyújtana! Amikor beindult ugyan úgy volt benne erő mint előtte! Valami ötlet? Még nem néztem meg a motoron semmit ma estefele történt...!
Mi lehet vele? Én gyújtásra gyanakszok!