Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ma motorozás közben egyszer csak megállt a motorom! Hülye szaga volt a gépnek! Először azt hittem megragadhatott... (pirosnál ált le..) Olaj van benne . A víz se forrt fel kéz meleg volt...! Tologattam sokat utána beindult ment is kb 200 m-ert megint betoltam megint ment egy kis darabig... utána már nem akart beindulni...olyan mint ha nem is gyújtana! Amikor beindult ugyan úgy volt benne erő mint előtte! Valami ötlet? Még nem néztem meg a motoron semmit ma estefele történt...!

Mi lehet vele? Én gyújtásra gyanakszok!
Tibcsi95!
Nekem van egy meg még egy alkaktrész... De többet nem vennék, Megvettem, egy hónap múlva megragadt... azóta meg már azonkívül mindennel kínlódtam rajta... A benzinszivattyú nem ment megfelelően... Nem volt visszatöltés. most meg le is füstölt a kábelezés egy része.
Srácok Gilera runnerbe való 180-as fxrbe egy MAlossi multibar eladó. Ha valakit érdekel az dobjon egy mailt. Köszike.
Bocsi ha túl régi a topic, de lenne egy-két kérdésem. A Gilera mxr125-ös mennyire megbízható gép? Mennyire nehéz hozzá alkatrészt szerezni? Milyen árakon? Köszi!
Hali! MXR- hez van valakinek nem kókányolt kábelkötege esetleg?
cagiva mitom eladó vagy cserélhető Rs 50-re! stb 50-es 80-as motorra..

Galéria:
http://sportmotor.hu/motoros_k...

msn és email: csababoy0@t-online.hu
sziasztok érdeklődnék hogy runner 125/180 blokk az aprilia sr 125/150 vázba bele megy átalakítás nélkül? mert akkor átépítenim runner srre várom a válaszokat üdv:D
cagiva mito evo 125/50 külföldi papírjai is megvan. apróbb motorhibával, motorjába 60km van. az új alkatrészekbe.
RS 50 csere érdekel! aprilia RX 2000-től
Derbi DPR,Yamaha TZR 50, stb
emailbí várok ajánlatokat!
E-mail: Csababoy0@t-online.hu

Cagiva Mito Evo 125 ! KATT!
nikaszilos!igy 1500 forintért csiszolták meg.ugy-hogy a vártakkal ellentétben egész olcson megusztam!hála a jó ólasz teknikának!
Szép!
Amúgy a hengered gyári nicasilos, vagy perselyezve van?
ez attol lehet hogy az elözö gazdája hajtotta (elégett) az aluminium,utána meg megfáratt.de megvan az ujj!már ki is probáltam!
Ez anyaghiba lehet? Mert semmi karc, lerakódás nem látszik a dugón, ez arra utal hogy jó olajat használtál
Hali lene egy olyan problémám hogy elkezdet csuszni a kulung megnéztem és nincs még elkopva lehet spanolnirajta vagy valami ? És mien olajat rakjak a blokba.
Aham. értem! Sok sikert a szereléshez! Széles utat
nekem meg XR2-m van de a KZmeg a kk alkatrészek amik elérhetök
Szia! Én 31 ért láttam Asso-Werke- t....mondjuk az az sp01 be való volt...
na a gyári dugattyú (asszo-verke)36ezer (D)méredtes
a wöszner pedig 25ezer ebböl is a (D)méretes
értem. köszi a választ!
valami német katalógusbol rendelnek a szervizes kollégák!az ára ugy 27-33ezer körül van!de holnapra pontositani tudom az adatokat!(elvileg a henger megmunkálással együtt készvan pétekre.rakom össze utána lehet menni tovább)
Dugót honnan rendelsz hozzá és milyen márkájút és milyen árba?
basszus tegnapo elment a kompresszióm! majdnem tolnikellett a motort!itt az ideje a generálozásnak!
Sziasztok.Gilera rc 125 höz keresnék hátsó telót.Ha valakinek van az lécci írjon a fórumra vagy a ghosty@freemail.hu címere.előre is köszi
bocs aszt hittem blokkot sokalod
feszabályzót olcsobann nem nagyon kapsz mert ez a MOTOPLAT márka nagyon ritka.
Igen? Akkor te nem vagy tisztába az árakal.
Csak egy MOTOPLAT gyújtás alap 10000Ft