Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! nem tudjátok hol lehet gilera gsm-re láncszettet kapni?
hali!
mint korábban is ide dobtam
kapcsolási rajz
A gilerákból alapból nem sok van már ami az endurókat és a sportgépeket illeti, az RC, RX-ekből akad, R1es nem túl gyakori. A blokkhoz pl. tudsz alkatrészt szerezni akár boltból is, de idomokat meg egyebeket szinte lehetetlen, csak bontóból, vagy kéz alól. Ilyenkor meg annyit kérnek a kedves gazdák amennyit akarnak.. Nekem RC-im voltak 4évig, volt hogy egy-egy kisebb hiba vagy taknyolás miatt kellettek volna apró cseprő dolgok(idom), de meguntam hogy mindent drágán adnak hozzá a bontósok, miközben a motor effekít értéke nem túl magas..
Űdv mindenkinek!
Lenne egy életbevágóan fontos kérdésem amire többé kevésbé szeretnék választ is kapni...
Szóval van egy olyan problémám a gilera rc 125 ösömnél hogy melegen leáll a motor és hiába húzom neki a gászt semmit nem reagál mintha levettem volna a gyújtás. Hiába rugdosom akkor se indúl el mind addig amíg a motor lenem hűl. Miután lehűlt ugyan úgy pöccre indúl.
Szóval az lenne a kérdés hogy ezt mi okozhatja mellékesen hozzáteszem hogy a gyertya 6-os hőértékű! és újj a trafóm!
A válasz(okat) előre kösuönöm.
Sziasztok KZ 125 Alkatrésznek blokk nincs benne
30 Ezer ft
hali! az már nincs de van idom szett/ felnik/lendkerék/fesz szab/lámpák/néhány motorikus lakatrész kuplung kosár.. lamellák../meg elektromos relék,duda/váz/műanyag tank/ asszem ennyi igy hirtelen de ha kell valami más konkrétan megnézem hátha van sose lehet tudni
Helló! uszót keresek dellorto vhsa 32-höz.
Szia.Érdekelne a visszapilantó tükrök ha még megvannak.Vagy mid van még meg belöle?
Halihó merre vagy el vagy tűnve nem válaszoltál már elég régóta?
üdv.
olyan kérdésem lenne h gilera vxr180 , dna 180-ashoz hol lehet kapni hátsó teleszkópokat?
sziasztok!Szükségem lenne egy gilera rrt vagy rc vagy rx gyujtásrajzra!Léci segitsetek!Elöre is köszi!
Megnérettem a dugót 55.3-as.
még pár gilera mxr alaktrész eladó fesszab, felnik,..... ha érdekel valami irj sandori89@t-online.hu gázbowden nincs már
Üdv.
Ha valakit érdekel van 1 gilere rc 125 ösöm eladó. Ha valakit érdekel biztos megegyezünk. Új dugó és főtengely. Csak a határba járkáltam vele a traktorosok után. Kb fél éve nem használtam de rugásra indul így is. Kérésre képet küldök. Komárom megye 0670/2243247 galamb111@citromail.hu
sajnálom már nincs de prbálj meg csináltatni vagy házilag készíteni
hali nincs véletlenül gázbovdened sos
szevasztok.sürgősen szükségem lenne gilera mxr125 motoromhoz gázbovden.hol tudok venni vagy valakinek van e elfekvőben.
Ha jól mértem akkor 53.5
De furás nélkül belement az 55,95 dugó.
A dugóval semmi gond nem volt csak a gyürük koptak el és ha cserélem akkor mindent cseréltem. He majd holnap megméretem rendesen.
Helló.Mi a pontos mérete?
Hali van egy elado dugóm. Asso Werke tipusu. havalakit érdekel. Jó álapotu. Valakit érdekel. irjón és megegyeünk.
Sziasztok! Gilera RCR-hez és SMT-hez eladó komplett Polini gyújtás. Jobb gyorsulás és nagyobb végsebesség érhető el vele,megmarad a világítás is!
+egyéb blokkalkatrészek.
Tel: 06-30-535-36-45 E-mail: 2csako@citromail.hu
Sziasztok .Érdeklődnék a gilera R1 125-ről 1989-es évjárat. Mennyire megbízható gépek? Alkatrészt mennyire lehet hozzájuk kapni? Várom válaszokat üdv
Hát mondj egy árat Te! Nekem szukségem lenne a bovdenra és ami a keréknél van kivehető kis fogas kerék szerű ahova csatlakozik a bovden(Bovden nem annyira lényeges csak a másik)
Sziasztok!
Gilera SMT50-hez keresek KOMPLETT FARIDOMOT,fényezés nem számít,SÜRGŐS!
szia.az attól függ menyit ér meg neked ez a dolog ,de eddig nem volt szándékomba szétszedni.