Hali meg kerestem ismimet de csak annyit mondott úgy emlékszik ugyan az a szelep hézag mint a 600-asnál.
Régen foglalkozott már vele és nem emlékszik rá.
Próbáld meg szerintem azokat az előző hsz-ben leírtam a két méretet, nem veszítesz vele semmit baja nem lesz tőle.
Ha meg jó akkor úgy is hallod a hangján.
Csá ha jól tudom az blokk ugyan az mint a 600-as rc csak 350 -es a henger.
600-asnál a következők a szelep hézagok:Karbi 0.05mm kipu 0.10mm
Szerintem a dakota is hasonló lehet de van egy ismerősöm akinek volt majd megkérdem hogy így van-e és jelzek.
Na helló megint! kérdésem a következő lenne!zz4 linkelt egy képet nemrég egy gyújtás elektronikáról, ami fekete volt viszon most raktam egy ugyan olyat csak kék színüt Gilera Rx-ből lett kiszedve!Szerintetek ez gyári 125-ös elektronika ? Egy képet mellékelek ezen nehezen de kivehető a sarokban ! 3 vezeték megy rá annyinak is van rajta hely +egy test!Ennek milyen mértékben szabad melegedni illetve a trafó részének szabad melegedni? Előre is köszi!
Hello Jokem! Tudtommal a 90-es évek körüli 125-ös Gilera mocikat ugyan azokkal a blokkal szerelték. A sportokat és a terep gépeket is. Szóval elvileg az MXR-re jó az RX alaplapja mert a blokk megegyezik. De azért nézd meg személyesen is.
Jó szerencsét!
Hello Jokem! Tudtommal a 90-es évek körüli 125-ös Gilera mocikat ugyan azokkal a blokkal szerelték. A sportokat és a terep gépeket is. Szóval elvileg az MXR-re jó az RC alaplapja mert a blokk megegyezik. De azért nézd meg személyesen is.
Jó szerencsét!
Van egy eladó Ülés púpom Gilera Cronohoz, de lehet sp-re is jó. Ára 4000 ft, és van egy alig használt hátsó fogaskerekem 42 fogas, szintén Cronóhoz. ára: 2000 ft
Na helló!
a Kérdésem a következő lenne!Van egy Gilera MXR típusu motorom és gyújtást elektronikát kellene cserélnem rajta!Az a kérdés mivel helyetesíthetem a gyújtáselektronikámat? Esetleg Gilera RX gyújtáselektronika jó rá? vagy ha egyben cserélem az alaplapot+elektronikát úgy jó lesz?Stimmel rá az Rx-é? Előre is köszi!
Sziasztok! Nagy problémával fordulok hozzátok. Van egy 89-es Gilera mx-1-em. Nagy becsben tartom és nem akarom eladni mert nagyon jó gép. De van egy kis baj. A benzin szivattyú elektronikája nem tökéletes az enyémben. Egy szerelő már rendbe hozta de megint baj van vele. Hidegen jól szívja a benzint és szépen zúg a szivattyú, de 5-10 km után leáll a szivattyú és csak órák múlva indul újra. Túlmelegszik a szivattyú vezérlő reléje talán. Szeretnék tőletek kérni elektronikai és kapcsolási rajzokat ha vannak. Valamint bármilyen észrevétel és segítség jól jönne. Sürgős lenne mert itt a szezon és kezdődnek a motoros találkozók és nincs mivel mennem. Kérlek segítsetek ha tudtok. Nagyon fontos. Előre is köszönöm.
Helló! nekem nem ilyen a gyújsáelektronikám! Külön van a trafó! Linkelek egy képet! A lényeg az hogy az elektronikából jön a 2db kék kábel azokban van árom egy test ami értelemszerü viszont a másik 2 kábelben nem tudom kell-e áramnak lenni!vagyis az egyikben tuti ami a trafóra viszi a + ! a másikban nekem nincs áram és nem is tudom honnan jön az a kábel! amint látni 2 kék, 1, fekete, 1 piros,1 test kábel van! ha leírnád hogy mi hova megy azt megköszönném! és hogy mékban mennyi áramnak kell lenni-e!
SP 01 alkatrészek érdekelnek! plexi, első-hátsó tárcsa, első-hátsó fogaskerék, bal hátsó lábtartó, baloldali dekni, műszerfal abból is főleg km óra spirállal is, légszűrőház
de beindul megy normálisan vagy be se indul a kis szikra végett?
illetve milyen elektronikád van a vázon bal oldalt van a cdi és a trafó egybe építve ilyen fekete színű vagy milyen?
zz4 köszönöm a választ!
következő kérdésem :
Megmostam a motort (elég rendesen!) azóta nagyon kicsi szikra van!Mi lehet a probléma? Vagy csak idő kérdése és kiszárad az elektronika? Előre is köszi!
Üdv Mindenkinek!
Komoly kérdésem lenne hozzátok. A Gilera smt 50 és a Derbi senda 50 között van e kompatibilitás? Rá mennek e a derbi tuning cuccai a gilerára? Optika és motor tuning egyaránt érdekel.
Illetve tudtok e olyan üzletet, webshopot, ahol tuning alkatrészeket lehet lehet kapni gilera smt-he?
Üdv:Xyl
köszönöm a segítséget, én is erre gondoltam, de kikérem mások véleményét is, mivel 25-30ezer ft az nem kevés nekem, főleg ha nem segít semmit.
egyébként hol vetted a dugót?
Régen foglalkozott már vele és nem emlékszik rá.
Próbáld meg szerintem azokat az előző hsz-ben leírtam a két méretet, nem veszítesz vele semmit baja nem lesz tőle.
Ha meg jó akkor úgy is hallod a hangján.
600-asnál a következők a szelep hézagok:Karbi 0.05mm kipu 0.10mm
Szerintem a dakota is hasonló lehet de van egy ismerősöm akinek volt majd megkérdem hogy így van-e és jelzek.
Még vagy Gilera 503-hoz 2db gyújtáselosztó (az egyik zsír új), és egy hajtókar.Ha valakit érdekel az írjon!
Keresek rc 125 re hátsóféktárcsát és a vízhűtőnek a tetejét / kupakját ha valakinek van írjon
Jó szerencsét!
Jó szerencsét!
Tel: 0630-449-86-83
email: prepukattila911@gmail.com
Ha valaki mind a kettőt megveszi odaadom 5000-ért és budapesten még házhoz is szállítom.
Van egy eladó Ülés púpom Gilera Cronohoz, de lehet sp-re is jó. Ára 4000 ft, és van egy alig használt hátsó fogaskerekem 42 fogas, szintén Cronóhoz. ára: 2000 ft
a Kérdésem a következő lenne!Van egy Gilera MXR típusu motorom és gyújtást elektronikát kellene cserélnem rajta!Az a kérdés mivel helyetesíthetem a gyújtáselektronikámat? Esetleg Gilera RX gyújtáselektronika jó rá? vagy ha egyben cserélem az alaplapot+elektronikát úgy jó lesz?Stimmel rá az Rx-é? Előre is köszi!
Képet mellékeltem!
illetve milyen elektronikád van a vázon bal oldalt van a cdi és a trafó egybe építve ilyen fekete színű vagy milyen?
következő kérdésem :
Megmostam a motort (elég rendesen!) azóta nagyon kicsi szikra van!Mi lehet a probléma? Vagy csak idő kérdése és kiszárad az elektronika? Előre is köszi!
Ha valakinek van Gilera RC -je, 50es (nem rcr), tenne fel róla galériát, vagy körbe járós videót, vagy akármit? köcszi!
Komoly kérdésem lenne hozzátok. A Gilera smt 50 és a Derbi senda 50 között van e kompatibilitás? Rá mennek e a derbi tuning cuccai a gilerára? Optika és motor tuning egyaránt érdekel.
Illetve tudtok e olyan üzletet, webshopot, ahol tuning alkatrészeket lehet lehet kapni gilera smt-he?
Üdv:Xyl
egyébként hol vetted a dugót?