Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát képem nincs de a blokkon ahol van az alaplap jobb felső részénél lennei kéne 1 pontnak az öntvényen ,na az a felső holtpont. A másik meg az alaplapon van 1 volnal ,na a vonalnak asszem balra kell állnia a ponttól 2.6 mm körül hogy legyen előgyujtás, ha nehezen indul vagy nagyon egyenletlenül jár akkor nagy az előgyujtás ha pedig tul kicsi magas fordulaton nem remekel a gép na remélem tudtam segiteni
Kihal a fórum, vagy csak nem figyel senki a kérdésekre?Hova lett a segitökészség?
Sziasztok!
Lécci segítsetek már .Valamelyötök rakjon fel képet róla, hogyan kéne állnia a gyujtásnak?neekm kk-m van, de ugyan az az összes blokk gyujtása tudtommal.(rx ben ugyan az a blokk van nekem pl,csak azon sincs gyujtás).Ha lehet, az alaplap felfogatásárol is legyen kép, mert 6 féle képpen fel lehet rakni, illetve merre kell néznie a jeladonak.Lécci segitsetek, mert már motorozhatnékom van.
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Gilera Rc 125 Top rally vasamhoz milyen első lánckerék kell? Lehetőleg JT márkájúnak kéne a termékkódja, mert sajnos ami eddig rajta volt azon szám nincs :S Néztem hivatalos honlapján, meg telefonálgattam is már, de eredményt nem hozott. Előre is köszi
sevastok kinekvan xr2 alkatrésze?
hali

hogy történt ez a hiba? Volt valami zaja vagy egyik pillanatról a másikra ált be? Hajtottad a mocit?
keresek légszűrőházat!
Gilera MX1-hez
árat nemtudom mit mondhatnék, dugattyú csak mintavan illetve van egy 1500km-es dugattyú, de azon alakítnai kell ablakokat,
mondj valamit rá ha egyáltalán érdekel
Megköszönném ha raknál fel képet, meg az áráról is írnál valamit.
van 1 hengerem kicsit sérült, de még sokáig elmegy(ha nem nyúzod nagyon)ha kell dobok képet is
keresek Gilera MX1-hez vagy MXR-hez való légszűrőházat kompletten jó állapotút.
köszönöm!

üdv:Zoli
hát sajna henger és dugó hiányzik a blokkról de ajánlom a gerecsemotor-t,náluk érdeklődj!Kimondottan enduró krosszokkal foglalkoznak,bontás és uj alkatrész,minden van!Gyorsak,pontosak,korrektek!A dr600-asomhoz énis tőlük szerzem be amire szükségem van!Még nem volt velük probléma!Sok sikert!
Az a baj, hogy a henger is kapott rendesen
Szia!
Csodálatosan néz ki a dugód Sajna csak blokkom van,henger és dugó nélkül!Nem tudom mekkora dugód van,ha tudok segiteni azzal,akkor 2 db 56-os Assowerke gyürüm van még!
Szia!
Csodálatosan néz ki a dugód Sajna csak blokkom van,henger és dugó nélkül!Nem tudom mekkora dugód van,ha tudok segiteni azzal,akkor 2 db 56-os Assowerke gyürüm van még!
heló!
nekem van egy Gilera rx arizona 125ccm mocim adja a szikrát (nagyot) de beindul és megy kb:15 percet és leáll utána csak másnap vagy ha lehül a blokk akkor adja utána megint a szikrát. valaki tuja hogy mi a baja? meg kénerá egy henger dugoval ha valaki tudrá akkor irjon már vagy ha tudja hogy hol lehet bele szerezni dugót?
Elöre is Köszi
Engem érdekelne de nagyon! Feltéve ha jó állapotú! Mert velem ez történt ma!
Üdv Mindenki!
Kérdésem lenne hogy az 1994 es Gilera RC 125 Hány lóvas? Vagy tud e nekem gyári adatot mondani. Köszi
Sziasztok.Nekem service manual kellene XR1,KZ,KK,RX,SP01 vagy SP02-höz.
köszi+próbáljuk
Keveset kap, nagyobb főfúvókát neki. Nekem ugyan ez volt az 503assal. Vagy úszószint lehet még kicsi.
Sziasztok!

Az egyik barátom szerel egy Gilera calirfornia 125-ös, és egyszerűen amikor beindul alapjáraton jár, de ahogy felakarja pörgetni durrog, és leáll, az egész gyujtás rendszert már kicserélte, több karbi is volt már rajta, de mindennel ugyan azt csinálja, kipufogót is néztük,de azis jó

Valakinek valami 5let?

köszi
Keresek egy 180-as DNA-t megvételre, akár hitel átvállalással is. Sajnos nem igazán találok, hátha itt tud valaki egy eladót.
hali!

van egy Gilera GSM gépem, Drbi blokkos, TOP henger van rajta, egyre nagyobb zajjal jár, ezért dugattyút szeretnék bele vásárolni.
ezt hol kapok viszonylag jó árban?