Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen igaza van a többikenek. Ez egy hengerszívásos gép ahogy pl: RC vagy az RX. Az a két ablak a beömlő nyílásokat nyítja hogy plusz anyagot kapjon a gép magasabb fordulaton. A nem ablakos dugó nem jó bele mert a felső 3-rom kis nyílást nem nyitja így tehát nincs elég anyag. Ez a dugó a Gilera sp02-ba illetve a Cronoba jó amik karterszívásosak. Nem okoskodok de ez így van. Ja és nekem is volt ilyen problémám csak egy 125 ös RC-vel
nincs 33k én is csak 25k-ért vette a wössnert
tartalék 2,5 liter
Helló!
Kérdésem lenne hozzátok! Van nekem egy Gilera MX-R 125 és kérdésem a következő lenne! MI van olyankor ha megyek a motorral egy idő után gondol egyet megfullad és nem is indul be!?Ma már eljátszotta 2x elsőre nagy nehezen tolásra és a gázkar játékával beindult , de másodikra már nem indult be! Szikra van , benzin van de valamiért nem indul be! Ilyenkor mi lehet a probléma?
Sajnos raktam bele próba kép 5 Liter Ukrán benzint a probléma ez óta létezik!

2. kérdés

Mikor kezd el világítani a benzin visszajelző lámpa?(hány liter van még a tankban amikor világítani kezd?)

Előre is köszi!
az enyémbe 35.7 mm a dugatyu. és az egyik motoros boltban azt monták ien nincs csak kisebb vagy nagyobb most hogy van ez.
Hali megtudná valaki mondani nekem hogy meggora a gyári rx dugo mérete.
elöre is kösi
hello!nem tudna valaki segiteni h gilera runner 50be 2004es injektorosba milyen tipusu a gyári gyertya?elöre is köszönöm!
na jó ha nem találnád meg: gabcsikaaa@mailbox.hu ma olyan 20 00 kor leszek fent!
ott van 1 picit lejjebb
ha dobsz egy címet felveszlek
te meg vegyél fel msn re!
ha persze kell...
halihó! gilera alkatrészek eladók! kiválló henger dugatyú, meg ne msorolom a többit!:D gabcsikaaa@mailbox.hu
Az Ambikát még simsonba sem tenném.

Más: Igen, rosszul írtam a szívónyílást nyitja az ablak a dugón.
és az Ambika márkájú dugattyúkhoz mit szóltok?
minőségileg milyen?
illetve ha rákeresek akkor mihez keressem a dugót mivel mx1-hez semmit se lehet találni?
ui: az ablakos dugatyú nem a felömlőket nyitja ,hanem a beömlő rést mert hengerbe szív ,a sima dugattyú ,pedig forgattyús házba szívó típusokhoz való .
Az a 2 ablak nyitja a felömlőket és bizony ez nagyban befolyásolja a motor működését. És csak úgy vigaszképp egy ilyen dugó 33 k
hát barátom annak a dugónak semmi keresnivalója benne. tök méshogy sűrít mint az eredeti.
ŐŐŐ :)
Ez a kérdés most komoly?
Ha a most benne lévő dugón semmilyen ablak nincs akkor az elég érdekes, nem is értem, hogy hogyan mehetett.
Bár érdekelne a többiek véleménye is.
hali!

nagyon idegesített már hogy nem akar jó lenni a gép, ezért szétkaptam.
a történet úgy kezdődik hogy megvettem a gépet állítólag szír új hengerrel(ami 80ezer ft volt) és 200km- volt a hengerben szóval még járatós.Ezért nem hajtottam szépen bejáródott, elkezdtem neki húzni és nem éreztem tökéletesnek sose.
kínlódás árán max 120-at ment.

Most lekaptam a hengert(amihez az egész vázat mindent le kell bontani )
megkaptam a gyári hengerét is.
az 1. képen a benne lévő dugattyú, a 2. képen a gyári dugattyú látható.
Kérdésem az lenne hogy a két dugattyú közötti kialakítás külömbség okozhatja-e hogy nem akar jól menni a gép?
alapjárat minden frankó,pöc-röf, csak fordulaton nem működik a gép.power hatás is elmarad(magas fordulaton elfogy az erő)

3. és 4.kép csak azért van hogy átérezzétek hogy ez nem simson hogy henger azt kész!
és végre találtam és ma telefonálok is segítséget köszönöm
Hello!

Néztem egy 2002es rendszámosat (másik motor mellé számoltam volna be), órában 34.000 km, jól ment, de eléggé csörgött zörgött. 4 tulaja volt (utánajárás után kiderült), tehát valszeg több a km benne.
A másik motor is rossz állapotban volt.
Így egyelőre nem lesz ilyen robogó...
De azért köszi!
üdv sos be keresek gilera rx 200 arizona hoz felső tőgörgőtkülső ámérő:22mm belső:18mm szélesség21,7mm csapszeg k:18mm h:55mm vagy bármilyen üzletet ahol lehet kapni mert sem a gerecse sem a italmondo nál nincs .csapszeg bontott is jólenne vagy eladó a vas árajánlatot várok
hy! nem az a fajta típus a vxr amihez nagyon hozzákell nyúlni...de pontosan nemtudom mire gondolsz? variószíj?dugó?hajtókar?
amúgy jópár 10K-t elmennek nagyobb pénzösszeg ráfordítása nélkül
sziasztok valaki megtudná nekem mondani hogy mien főtengely csapágy kell egy gilera rc vagy rx-be mármint mi a száma? És még esetleg a felső tűgörgő mérete meg a két szimeringé. Köszi