Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem itt eddig mindent tudtak szerezni :
http://www.gerecsemotor.hu/ind...
Segitsetek légyszi!
56 os átmérölyü gyürüt hol találok kk hoz?Ismertebb oldalakon már kerestem, de semmi eredmény.Ha valaki tudja, hol lehet rendelni, linket dobjon.Köszi.
sziasztok ez a motor 70 ezer ha valakit érdekel alkuképes sajna pénz hiányában elado a motor jol müködik nincs vele gond
Üdv mindenkinek!
Gilera 503-as lendkerék érdekelne akinek van vagy tudja honnan lehetne szerezni az írjon vissza.
Köszönöm!
Az mondjuk lehet karburálási hiba is.
üdv keresek továbbá rx 200 ashoz használható kuplung lamellát 3 db ot.továbbá komoly hozzáértőt felhivnék telón némi kérdésekke pl:inditáskor ha nm huzok nagy gázt beindul de olyan mintha valami lefogná és leáll.tippek?
Sziasztok ha valakit érdekel olcso gilera rx 125 arizona cross motor a motor nagyon jo álapotban van nagyon erös kihasználtság miat elado 06202645657 vagy irj megegyezünk
SZiasztokNem rég vettem egy gilera kk 125-öst és a cdi je szar:S
valakinek elado vagy az is segitség lene ha valaki rakna fel képet.
Thx
Görgő 1300 ft italmondónál. :)
Az 503-ast csak 50esbe gyártották? Vagy van belőle gyári 125-ös is?
köszi ! a görgőből kiindulva vettem észre hogy a csapszeg van csúnyán elkopva de valami brutális módon nem az első motorom de ilyet még nm láttam .ezokból keresek csapszeget K:1,8x5,4:H tűgörgőt is k:2,2xB:1,8xH:2,2 aki tudja hol lehet rendelni szoljon de jobb lenne ha belinkelné pontosan
Vadi új az Itálmondónál tudod beszerezni. A gyűrű 1 mm tolómérő szerint. A görgő adhat ilyen hangot, nekem a hf tömítés ment ki és akkor is érdekes ciripelő hangja volt.
hello és ujj vagy bontott?szétszedtem a vasat és semmi gyanusat nem látok a gyűrűt megmérnéd nekem mert gyanus hogy lehet azert ciripel mert a gyűrűk keskenyebbek 0,7mm-rel.
hát most nemcserlünk akkor, meg am is 250 kmre vagy, meg most terveim vannak a runcival
Dugó,gyűrű,csapszeg,görgő 33 ft elég baráti?
rá tuti nem fizetek 2003as ha kell kell ha nem akkor megtartom... fennt van hasznalt auton is 170be... és hívkálnak h gyorsaságira meg krosszra cserélik de kivan írva hogy csak gilera runner érdekel nembírják felfogni:D ha nem megy el egy héten belül akkor megtartom üdv Dávid
üdv:cserélném ,eladnám vagy hengert dugót keresnék reális áron (ingyé bemászott 1 tücsök a hehgerbe és ciripel
Hali!

Örülök,h jó lett! A számok a végén nemtom mit jelent,annyit tudok,h a lényeg a színe,piros vagy fekete...
De pl van olyanom is amibe már a trafóba van integrálva az elektronika...
Lehet,h a trafód is bűnös kicsit ,bár általában az nemigen szokott elromlani...
De másik kipróbálása lenne az igazi az tény...

Szólj ha tudok vmiben segíteni !

Cső
Hí Azt nem tudja valaki, hogy RV125-re max milyen széles gumit vehetek? Vagy amilyen beléefér?
Üdv.
CDi tesztelve... Mintha jobban húzna, de szakaszosan pörög fel. Ez nem zavaró, csak furcsa. Hosszútávon nem lesz gebasz szerinted? Vagy kellene a trafó amit ez vezérelt? Mintha bikább volna a szikra is, a szine jó. A számok...
Örülök segítségednek, és büszke vagyok magamra, taéáltam egy korrekt embert is itt
Háj
ráfizetni tucc?
Üdv Robi!
Érdekelne a lendkerék.
teljesen mind1 50es is jó
mekkora runner kéne?
Szia. Megérkezett, de szerintem félreérthettük egymást..Az enyém jobb oldalán 45 van, ezen 55. Mit jelent ez?
De azért köszi, remélem nem lesz gebasz:) Holnap próba:)
Egész télen fűtött garázsban állt. Lesz vele melóm
De ennek a vége szépnek kell hogy legyen
Üdv