Hali! Hát szerintem lassan én is bontásra fogom ajánlani az mxr-em. :( Már vettem mellé egy szinte komplett donort is, de nem megy rendesen. először a benzinellátással volt a baj, azt megcsináltam, aztán nem volt normális töltés, aztis... mostmeg mintha xarakodna a gyújtás... hiába nyit a power, nem indul meg a gép... sőt még inkább ledadog. :( karbi tiszta, tűállás mindegy hol áll. És 56 kilóméteren megevett 7 liter benzint. :S de 100km/h-nál nem tudott többet menni... Ha valaki megcsinálná, honorálnám. (Békés megyei v.ok)
Gilera sp01 -emen egy 32 es dell'orto karbi van! (állítólag gyári) Gyárilag hanyas fúvóka van benne? Most egy 152 es van benne, de nagyon nagy neki! A motoron gyári henger van, csak a kipufógo ami nem gyári (full nyitott arrow)
Gilera MXR 125 bontás
Komplett motor kipróbálható
elektronika rendszer
idom garn. lámpák
A blokk nagyon sok gilerába jó KZ KK és még az endurokba is
Forgalmis váz Stb Stb
Szia!
Köszi a segítséget,nem volt semmi extra,a tulajnak igaza volt!:)
A visszajelzők pedig a generátor miatt vannak,ment fesszabállításra azóta pöpec:)
Hát kb nekem is ez a gáz az mxr-nél. az enyémbe azthiszem 145-ös van. az összes tűállást végigpróbáltam már... Üresbe is 10000-et pörög max azt is úgy, hogy egy pillanatra felugrik oda, aztán leesik 7000-8000-re és dadog... áááááá :( nem értem már. A powert is hiába állítom mekkorát nyisson. semmi eredménye. Nincs valaki itt békésmegyei aki ért hozzá jobban. mert én már feladom. :(
Van egy Gilera sp01 em! 32 es dell'orto karbi van rajta és egy 152 es főfúvóka! Kicsit nagy neki a fúvókázás, hányasat ajánlotok hozzá!? A motor szépen gyorsul csak magasabb fordulaton ledadog!
Hali! Sikerült megcsinálnom a benzinellátást az mxr-en. :) És tennék fel még 1 kérdést, bár eddig senki nem válaszolt semmire. :( Az mitől lehet, hogy ahogy nyitna a power, olyan mintha megszünne a gyújtás... csak lehörög a gép. A power mehanikusan nyit. szal nem az elektronika xar. Kevés benzin lenne az oka? Tűállást érdemes nézni? levegő benzinkeverék csavar esetleg?
Új motort szeretnék venni és egy gilera gsm-re eset a választásom. És ezért lenne egy olyan kérdésem hogy átlagba mi a vélemény róla? Van-e hozzá alkatréssz. Illetve megbízható motor e ?
Hát sima relével nem áll meg a szivattyú... :S amivel meg ment annó, abban azért valami komolyabb elektronika volt (1 kondi, egy tranzisztor, egy ic, és pár ellenállás) de az megfüstölt. :S Egyébként a relét mi vezérelné? nem lehet hogy az a rossz?
Gilera sp01 -emen egy 32 es dell'orto karbi van! (állítólag gyári) Gyárilag hanyas fúvóka van benne? Most egy 152 es van benne, de nagyon nagy neki! A motoron gyári henger van, csak a kipufógo ami nem gyári (full nyitott arrow)
Valaki segítsen! Előre is köszönöm!
Komplett motor kipróbálható
elektronika rendszer
idom garn. lámpák
A blokk nagyon sok gilerába jó KZ KK és még az endurokba is
Forgalmis váz Stb Stb
TEL:
06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8huszonn
Gilera 503-hoz keresek gyújtótekercset ha valaki tud írjon vagy ha újratudná tekercseztetni az is jó.
Előre is köszönöm!
Köszi a segítséget,nem volt semmi extra,a tulajnak igaza volt!:)
A visszajelzők pedig a generátor miatt vannak,ment fesszabállításra azóta pöpec:)
en szerelek is gilerakat ha kerdesed van irj
Keresek, Gilera Sp hez rendszámos vázat! Az mindegy, hogy sp01 vagy sp02 csak ne legyen balesetes és legyenek papírjai és persze ne horror áron
Előre is köszi!
Van egy Gilera sp01 em! 32 es dell'orto karbi van rajta és egy 152 es főfúvóka! Kicsit nagy neki a fúvókázás, hányasat ajánlotok hozzá!? A motor szépen gyorsul csak magasabb fordulaton ledadog!
segítsetek!
Megtudtad nézni a tekercset mert képeket raktam fel meg e-mail-t is küldtem.
Az mxr nek a váza az megegyezik az sp01 ével? Esetleg tudsz róla képet küldeni?
Spiráljaid vannak? (km/h, ford.számmérő)
Új motort szeretnék venni és egy gilera gsm-re eset a választásom. És ezért lenne egy olyan kérdésem hogy átlagba mi a vélemény róla? Van-e hozzá alkatréssz. Illetve megbízható motor e ?