Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Lenne egy Eladó Gilera Xr1(1988) Műszaki 2011 novemberig

Megkímélt állapotban! Fél éves láncszettel Új aksi, Hátul majdnem új gumi, Jóminőségű olajjal használva, önindítós megbízható motor , adok hozzá egy hátsó lánckereket nagyobbméretűt(46, most 44 es van rajta) Elöl hátul tárcsa fék,

185.000 Ft
De az enyémben ablakos dugó van és szintén membrános- vagyis ha az enyémen is az alsó holtpontól elindúl a dugó felfelé kb 2mm és már nyit az ablak a dugón szal nekem is a dugattyú felfelé mozgásátol már szív. esetleg az lehet az előnye a kartrszívósóknak hogy nagyobb lehet a torok és így nem kell félni hogy a gyűrűel akad benne. sok külömbség viszont nem lehet mert egy hengerszívásos és karterszívásos motor ugyan annál a köbcentinél úgyan olyan erős max 2-3 LE a külömbség csak a karterszívásos henger egyszerűbb.
az előzőt is én írtam csak tesóméval. na szóval krosszal még nem találkoztam de amelyikről tudok az a minarelli am6-os meg a legtöbb minarelli blokk is ilyen balance tengellyel van szerelve. a többihez azért nem kell mert ott a főtengely van súlyozva. a membrán meg efektív. én jobbnak a forgattyúsház membránt tartom meg azt is tanultam( igen még tanulok) mivel ha belegondolsz annál amikor indul fel a dugó már nyit és csak amikor indul lefelé még utána kicsivel zár. a hengermembrán meg akkor nyit amikor a dugó allja eléri az ablakot.
Hát akkor nem tudom... Lehet, hogy a gerjesztő tekercs szarakszik.... vagy a trafó... De ha ugyan úgy megy a motor akkor nem érdemes vele foglalkozni....
Hát én a gyertyahézagot olyan 0.5 re szoktam bekőni. Kicseréltem a kábelt is.
Gyertyahézag mekkora? okozhatja szar gyertyapipa és szar gyertyakábel is nézd át ezeket!
köszi a választ! ÉS amúgy a krosszokban mért nincs ilyen pl: CR.Yz?
Meg melyik blokk a jobb a hengerszívásos vagy a karterszívásos?
hello. az egy balance tengely. ha így nem érted a főtengely nincs kiegyensúlyózva és annak a forgó mozgás során fellépő centrifugális rázását hivatott kiegyensúlyózni. nem csak gilerában van ilyen. de ne vedd ki véletlen se mert beindítod és kirázza a blokk belét. üdv
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy kérdésemre végre választ kapni!
Gilera RC 125-öm van. Széthúztam a blokkot csapágyazás miatt és "találtam" benne egy félköríves sonkát ami egy fogas kerékkel a főtengely hajtja meg. Szal az lenne a kérdésem hogy az a sonka milyen célt szolgál,és mi lenne a következménye ha azt kiszedném belőle. Képet mellékeltem a megértéshez.
Hello nekem sp02-van:d és bitang gép:D teljesitménye 10-es:Dveszélyes motor nagyon:D vegyél fel msnre ott bármit elmondok róla:zsolti-94@freemail.hu
Hát nem valószínű hanem bisztos! Az még haggyán hogy csak a fogaskerekek de tuti hogy a csapágyak és a tűgörgők is. Hát az akkor elég rottyon van.
üdv. lenne egy olyan kérdésem. Felújítom a szomszédom gilera mx 125 sportmotor(asszem ez a típusa) 125 2T 5évig állt a motor az udvaron eléggé rotty állapotban van. Miért van az hogy levettem a hengert, dugót, de így se tudom sebességbe eltolni, valamiért akad a főtengely, csak nagyon minimálisat forog. amúgy áll a víz a blokkban, lehetséges hogy elrohadtak a fogaskerekek tűgörgő meg minden?
üdv: Márkus Dániel
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne hogy valaki megtudná e mondani hogy mekkora egy dellorto vhsa 32-es karbiban a gyári főfúvóka?! És mi lehet annak az oka hogy kicsi a szikra (megy így is a gép meg harap de fura hogy kissebb a szikra mint egy simoé) Előre köszi!
Hali!
Gilera mxr 125-höz keresek alkatrészeket! Elsősorban henger/dugó kellene. Azon kívül indexek (elsők), tükrök... De minden érdekelhet!
Email:
audioboy86kukacfreemail.hu
Telefon: 06-20-350-2083
a hajtókar szett áll:
Hajtókar
alsó tűgörgő
felső tűgörgő
alsó csap
hézagoló alátétek
helló! hajtókarhoz gondolom jár a felujító szett is, nemde? vagy mi tartozik hozzá?
szia!
Dugót Wössnert tudok adni hozzá 24990.-Ft
Hajtókar MAZZUCCHELLI 21210.-Ft
A dugó már megtalálható a WEBÁRUHÁZBAN, a hajtókart este töltöm fel az oldalra.
www.robogotuning.hu
Nincs elérhetőséged neked sem,ugyhogy tolom ide a pikcsört!
Hali!A blokk elvileg ugyanaz mint az rc-é!ezis öninditos ,berugos!de irtam h henger,dugo,és dekni nincs sajna hozzá!Ha igy is érdekel akkor tudom postázni is!no problemo!thorvath81@freemail.hu,amugy váz,krosszsárvédo,terepgumik,kerekek,kormány,ulés áthuzva,stb!minden megvan!
helló! engem érdekelne a blokk vagyis legalább a főtengely ! vagy esetleg a henger dugó gyürü! feltéve ha jó Gilera Rc-hez! annyi hogy az enyém power-es, berugós! egy árat írj már nekem e-mail-ben mert nem tudtam neked privát üzit írni! előre is köszi!
helló! hozzám így került a motor! szóval nem tudom!
volt valami előzménye? kopogás vagy zaj
Elbaxtam!Henger,blokk,dugo és oldaldekni nélkul!
Hali!Csak megbizásbol ha valakit érdekel GILERA ER125,blokk,henger dugoval,oldaldekni nélkul,oninditoval az keressen!Megvan a váz is,fasza kerekekkel,ulés meg minden!Donornak hozták másik moci mellé(nincsenek papirjai),árat megdumáljuk okosba h mindenkinek gutos legyen!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Gilera Sp02 vagy mi tényleg ennyire izmos gép ahogy a szóbeszéd tartja? Valaki tudna róla véleményt alkotni? (erő,kezelhetőség,alkatrészellátás,strapabíróság...ilyenek)

Előre is köszönöm!