Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!

van egy kis problémám 2t és 125ccm
egy Gilera MX1-ről lenne szó, minden frankó pöcre indul minden jó szépen jár 800-1100rpm alapjárat.
viszont menet közben nem úgy megy ahogy kellene, olyan mintha kínlódna.
4.-ig viszonylag jó, de 5.ben már nem jó és 6.ban lassul.

hozzá kell tenni, hogy új henger lett rá véve és be lett járatva szépen.
kipuff kiégetésen túl vagyok és a gyertya is tuti(másik gépből is raktam bele ami jó volt)

valakinek valami tipje van kérem ossza meg velem, vagy tud egy hozzáértő embert Kecskemét környékén aki tudna segíteni az jó lenne.

köszönöm előre is!

üdv:Zoli
NIncs.2 darab gyújtáselosztó és egy hajtókarom van még.
Hali! 4-es váltód nincs véletlenül?
köszi:gege
Sziasztok gilera arizona 125 höz nagyon sok alkatrész ha valakinek kell irjon van minden olcson......
kellkellkell!
hali, nekem a gyári 16-os van rajta de még nem tudok nyilatkozni, hogy megy mert gyertyát kell vennem bele mert nem pörög 9500 fölé. vazz nekem is kéne szerválnom 4. sebességet bele de egyszerűen nem találok.msn-em nincs de maileket nézem gyakram erre írhatsz: gegekovats@mailbox.hu
jah honnan van a 80-as hengerszetted mert azt sem találok bele. az enyémet megcsináltam duplakipuffogósra, kellett is neki 2-ről 7 ezerre azonnal felpörög. ha kell küldök át vidit meg képeket róla.gege
Robi. Nem kell a gyujtáselosztó, nem az volt a baja.

503-as tulajok(Vince, Gege), nekem is 4 sebis, Gianelli rendszerrel.
Én Br9es gyertyát vettem bele. Frankó vele.
Nektek mekkora és milyen karbi van rajta?
Nekem pollini szivócsonk meg 19-es karbi, 115ös főfuvival.
Ha pl. 95ös főfuvit teszek bele, csak szivatóval megy, szivató nélkül csak durrog meg lő a kipufogó. Ha a karbin a keverék dúsító csavaron állitok, megint ugyan ez. Öninditóval akkor be se indul.

Azt mondták hogy tuti 80-as henger van rajta, mert 50-es be se indulna ennyi nyállal. De ugyan olyan henger mint a Gegéé.

Msn-re felvehetnétek, jó lenne márkatársakkal dumálni a mociról.
rendben küldök régi képeket mert estem még régen egyet és újra lesz festve.
nah az fasza lehet, képeket dobj majd fel az adatlapodra.kíváncsi vagyok rá
Sajnos nincs csak lendkerék alaplap gyújtáselosztó meg egy hajtókar.
Fordulatszám mérő nélkül vettem de azóta vettem rá másik műszerfalat a végét azt tudom 110km/h de lehet még túllépné majd nemsoká lesz jó lendkerekem és pontos adatokat tudok mondani amúgy Gianelli sportrendszer van rajta amit az előző tulaj vett rá.
de jó neked :-) menyi neked a vége és hány 1000-es fordulaton?
Nekem 4sebeséges váltó van benne nagyobb henger után nem néztem még.
Italmondo Bt.
5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 11.

Tel: 06-66/437-919
Fax: 06-66/445-919
Mobil:06-30/953-5729
nagyon köszönöm, ez lesz a gond mert valami 6g... van benne. váltó ügyben valami ötlet? 3-asom van. jah tudod, hogy milyen fajta nagyobb henger menne rá? ehez a morini blokhoz alíg találni valamit.köszi:gege
Igen B8ES
Hali érdeklödnék hogy tudvalaki dugoszettet szerezni rx-hez
Ha lehet wössner és körekt áron. vagy olyan elérhetöseget ahol lehet rendelni. Elöre is köszi.
Hell! Ha jól emlékszem 8-as de 5 perc és kikapom.
Ma összeraktam a gépet kapott egy másik görgőt most már nem zörög. Viszont szívtam egy csomót a vízzel meg a rozsdával a karbiban. De végül is patent lett a gép.
hali! milyen gyertya van az 503-asodban? olyan gondom van, hogy mindíg csak 9500-ig pörög ki, sebességben és üresben is. köszi:gege
Adj meg valami elérhetőséget és akkor a részleteket megbeszéljük a lendkerékről ok?
üdv rx hez keresek bronz perselyt abba a fogaskerékbe amit a berugókar hajt meg.1,55 belső-1,9 külső átmérővel
Heló nincs valakinek véletlen elfekvőbe egy rc vagy valamilyen fékkarja ami jó az rc-re? Eldőlt a motor és eltört a fékkar.
sziasztok!lenne egy két kérdésem!:) mit gondoltok a gilera runner 50 purjetröl? 2004 es elvileg amit kinéztem!mennyire megbizhato motor?vannak tipus hibái ennek a fajtának?ha eseteg furásra kerülne a sor az injektor az kalkulál magának vagy utána kell valamit esetleg állitani?lehet h hüyleség..de épp ezért kérdezem:)elörre is kösszii!
hali. nekem is van egy 503-asom, szóval minarelli (aprilia) am vagy rv váltója abszolúte nem megy bele. ez Morini blokkos és max a morini s4-es váltója(4seb) fér bele vagy valóban kell szerválni bele egy 6 sebességes morini blokkot. gyakorlatilag lehetetlen mert nincs vagy nagyon ritka. én 16-os lánckereket tettem előre, nagyobb karbit így 90 a vége.