Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Alkatrészt nem adsz el a gilerából? Nekem nagy szükségem lenne a km/h órából egyalkatrészre, ha igen akor leírom hogy mire
sziasztok eladó a motor 45000-ft fix az ár.szétment a dugó a hengerbe,hengert már szereztem dugó kell bele azt megy.Ha kell akkor írj.Érdekel robogóra csere is a két motorért valami normális robogó.
Már megoldottuk:
Hibás volt a feszültségszabáyzó és a felesleges töltést a visszajelzőkön adta le!

köszi a választ!
Menny az italmondo.hu-ra és ott érdeklődj ott vettem ésn is tőlük hátsót nagyobbat 51 fogasat ők tuti tudnak.
Helló, Gilera XRT 600 eladó!

http://www.kepesmotor.hu/giler...
sokminden lehet a gond.
első kérdés a víz nem hevült túl(felfort)?
a tanksapka lyukas nem?
ráadod a gyújtást minden világít?
vagy ha beindítod akkor világít minden vagy hogy van?
Ja,és az összes tartály tele van...
Üdv.!
Most vettem használtan egy Gilera SMT 50-es supermotot!
Mentem vele sacc/kb. 10km-t és egyszerűen megállt alattam...
Ráfogok a hűtőre -- meleg mint állat....
Vártam egy kicsit,kick és ment...
Felhívtam a volt tulajd,azt mondta h a benzinsapka nem engedte át a levegőt...
Megcsináltam,mentem vele,semmi...
Nézem a visszajelzőket,világított a benzin-,olaj- és vízhőfokvisszajelző...
Nem merek vele menni,kérlek titeket,valaki segítsen!

Üdv.:Kocsis
Szia satya75. A tükröket rögzitövel nem adod el? Ha igen mit kérsz érte? Szer isinted az mxr-emre jo lenne? Elöre is köszi
eladó kawasaki zxr 250-es motorom:
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Szia nincs benne blokk már el lett adva .
Hello satya76 motorjának mi a baja?
Sziasztok elado KZ 125 , 1988 alkatrésznek 35000 ezer ft
Sziasztok!Gilera mxr 125-höz keresek visszapilantó tükröket tartoval együtt. de irjatok :jakabtamas5@vipmail.hu elöre is köszi.
Szia.A Gilera mxr visszapilanto tükreid tartoval együtt megvannak? Ide irj : jakabtamas5@vipmail.hu Elöre is köszi!
Sziasztok.Kerese Gilera mx-r 125 visszapilanó tükröket tartoval.
hello!
új vagyok itt, uh csak remélem h jó helyre írok!

gilera stalker-en nem tudjátok véletlen h hol van az indexrelé?

thx!
Üdv Gilera Guruk!
Rc 600-zal képben van valaki? Vezműszíj feszesség érdekelne,mit,merre,mennyire... Értékeket tudtok mondani?Illetve milyen olajat használtok?

Köszöntem,üdv:Brit
Gilera RV alkatrészek eladók!
fötengely, henger, dugó, hengerfej, önindító, fesz szab , idomok,meg minden más!Gabcsikaaa@mailbox.hu
nemmegy el a kép:O
az a baj hogy már nincs meg a gépemxd igy emlékezetből kreáltam neked képet : ahova irtam a felsőholtpontot ott az öntvény kiemelkedikés annak a kiemelkedésnek a közepén volt nállam bejelölve és onnan balra kell álljon a jel az alaplapon
Egyedül a lendkerék van a deknivel összejelölve felsö holtpontba.Próbáltam már szinte mindenhogyan, de se öninditoval, sem tolásra nem indul.Mivel kicseréltem berugosra, ugy rugásra néha-néha pöffen, de semmi komolyabb.Ha van idöd, lécci csinálj egy képet a gyujtásrol, hogy neked hogyan áll, lendkerék nélküli képet ha lehet.Sorban jönnek a motoros túrák, találkozok, és nincs mivel menni, ha ez nem működik.Ezért lenne nagy szükségem egy pontos gyujtásbeállitásra.