Azt nem tudom hogy jó e hozzá, de megvan hozzá a müszerfaltarto konzol is.De ahogy néztem, Sp1 hez, meg a 2 höz is legjobbanaz rs apriliák müszerfala illik. Meg ennek a müszerfalnak a hátulján totál máshogy van a kábelcsatlkozás.De itt a kép a müszerfal hátuljárol, illetve hogyan csatlakoztathato.
Árat mondj egyet, hátha megfelel, de én nem gondoltam nagy összegre
Gilera RC-hez keresek légszűrőházhoz gumicsőt és esetleg ha lenne komplett műszerfal de fordulatszámmérő alaplap is megteszi, mert az enyém mindig elromlik.Valamint ha valaki kicsit jártasabb szerelésbe akkor meg mondhatná h milyen biztosítékot vegyek ha túltöltene a generátor:) " 12 volt"
Sziasztok!
Tudnátok nekem abba segíteni hogy Gilera Rc 50-hez keresnék 70-es vagy 80-as hengert vagy 50-est amibe ok a kompresszió, a Gilera 503 henger is jó hozzá.
Előre is köszönöm.
juhnor@citromail.hu
Hi all!
Segítségetszeretnék kérni hogy ezen alvászámú:ZAPM0700000013280 Gilera Runner FXR 125-ös 2 ütemű robogóm milyen évjáratú, vagy honnét tudhatom meg? Esetleg valaki valami linket tudna-e adni? A google-t már szétgúgliztam, nem sokra jutottam, csak annyira hogy elvileg a 10 karakter jelöli az évszámot, ami 0, az most mit jelent? A magyar gilera oldal meg egy nagy sz*r, sokra nem megyek vele!
PLS segítsen aki tud!
Előre is köszi!
váz,telók,kerekek,hasidom,faridom,blokkalkatrész,sérült műszerfalstb
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Gilera 503-hoz keresek gyújtótekercset ha valaki tud írjon vagy ha újratudná tekercseztetni az is jó.
Előre is köszönöm!
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
koszi; mikober
Árat mondj egyet, hátha megfelel, de én nem gondoltam nagy összegre
Gilera RC-hez keresek légszűrőházhoz gumicsőt és esetleg ha lenne komplett műszerfal de fordulatszámmérő alaplap is megteszi, mert az enyém mindig elromlik.Valamint ha valaki kicsit jártasabb szerelésbe akkor meg mondhatná h milyen biztosítékot vegyek ha túltöltene a generátor:) " 12 volt"
Tudnátok nekem abba segíteni hogy Gilera Rc 50-hez keresnék 70-es vagy 80-as hengert vagy 50-est amibe ok a kompresszió, a Gilera 503 henger is jó hozzá.
Előre is köszönöm.
juhnor@citromail.hu
Segítségetszeretnék kérni hogy ezen alvászámú:ZAPM0700000013280 Gilera Runner FXR 125-ös 2 ütemű robogóm milyen évjáratú, vagy honnét tudhatom meg? Esetleg valaki valami linket tudna-e adni? A google-t már szétgúgliztam, nem sokra jutottam, csak annyira hogy elvileg a 10 karakter jelöli az évszámot, ami 0, az most mit jelent? A magyar gilera oldal meg egy nagy sz*r, sokra nem megyek vele!
PLS segítsen aki tud!
Előre is köszi!
Szutyok japán elektronika van benne nem csoda hogy szar.
Senki nem tud semmit?