azért nem akarok kisebb motor bowdenjét rátenni mert elég erős kuplungja van és nehogy elszakadjon nekem menet közbe vmikor a bowden. egy jó kis gyári bowden lenen jó de sajnos nem találok semmerre. :( de köszi a tippet amúgy. :) ha nem lesz más vmi hasonlót kell találnom nekem is vagy a saját készítés.
Itt tudsz venni kész bowdent is, valamint belsőt illetve külsőt is és te magad is meg tudod csinálni. Nem nagy ördöngösség. Pár száz forint az egész.
Így legalább nem kell kókányolni
SP01-hez keresek feszültség szabályzót. Motoplat, 4 kivezetéses szabályzó való rá. Ha minden igaz a többi 125-ös korban közeli típuson ugyan ez volt.
Mail: z3r0kukacfreemailponthu
Sziasztok. Ezen a fórumon új vagyok. Már 15 éve van egy Gilera ts 50-es gépem. 1971-1980-ig gyártották . Az érdekelne, hogy van-e másnak ilyen, ill. egyáltalán ismeritek-e?
Gilera RX Arisonáról lenne szó(Dellorto phbh 26os karbi).... keverékkel tankolva mert jelenleg nem jó a keverője..berugom..be is indul szépen de csak 6500as fordulaton megy!suber alaphelyzetbe van..alapjáraton kéne mennie szépen, ehelyett félgázon pörög:S
Helo!
Pár hónapja lett felújítva (dugó, gyűrű) a Gilera RX-em, azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell bejáratni? Eddig 300 km-t mentem vele, "power" alatt, kímélve, könnyű terepen.
Sziasztok
Kíváncsiskodni szeretnék...Egy 125ös 2T runnerból mennyit lehet végre kihozni görgőzéssel?
És mikellene hozzá h birjon 150-160 at menni?ha bír ennyivel
Válaszokat előre is köszi!
köszi a választ. meglesem a gogglét..keresgettem már de eddig nem sok siker..hátha ez a kifejezés bejön. :) a müanyag fedelem megvan de még nem jött ki a helyéből....:) 1 éve állt a gép mikor vettem és az előző gazdája nemigen becsülte sajnos....de meglesem. :)
Attilahunter
Nekem az rc 125 blokkba ugy 1,6-1,7 liter ment bele. Ha jól tudom a két típus (RC-RX) eléggé hasonlít egymásra. RC-hez van egy felesleges légszűrőházam, ha érdekel szólj és lemérem merre mekkora. Ami cuccot meg nem találsz azt simán megszerzed pl a gerecsemotor-tól. Én legalábbis onnan szoktam rendelni, eddig mindent kaptam ami kellett.
Üdv
Itt tudsz venni kész bowdent is, valamint belsőt illetve külsőt is és te magad is meg tudod csinálni. Nem nagy ördöngösség. Pár száz forint az egész.
Így legalább nem kell kókányolni
SP01-hez keresek feszültség szabályzót. Motoplat, 4 kivezetéses szabályzó való rá. Ha minden igaz a többi 125-ös korban közeli típuson ugyan ez volt.
Mail: z3r0kukacfreemailponthu
A segítséget előre is köszönöm!
Lehet,h nem ott,de tuti,h falsot szív. meg kellene lesni a lendkerék alatti főtengely szimeringet !
továbbá 16 fogas első lánckereket
köszi:gege
Gilera RX Arisonáról lenne szó(Dellorto phbh 26os karbi).... keverékkel tankolva mert jelenleg nem jó a keverője..berugom..be is indul szépen de csak 6500as fordulaton megy!suber alaphelyzetbe van..alapjáraton kéne mennie szépen, ehelyett félgázon pörög:S
tud vki vmi tippet adni hogy miért?
én még nem tudtam rájönni miért csinálja ezt.. :S
aki tud kérem segítsen. :)
Pár hónapja lett felújítva (dugó, gyűrű) a Gilera RX-em, azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell bejáratni? Eddig 300 km-t mentem vele, "power" alatt, kímélve, könnyű terepen.
Kíváncsiskodni szeretnék...Egy 125ös 2T runnerból mennyit lehet végre kihozni görgőzéssel?
És mikellene hozzá h birjon 150-160 at menni?ha bír ennyivel
Válaszokat előre is köszi!
Meghát a pénznek is lenne helye
hali
előre is köszi!
Nekem az rc 125 blokkba ugy 1,6-1,7 liter ment bele. Ha jól tudom a két típus (RC-RX) eléggé hasonlít egymásra. RC-hez van egy felesleges légszűrőházam, ha érdekel szólj és lemérem merre mekkora. Ami cuccot meg nem találsz azt simán megszerzed pl a gerecsemotor-tól. Én legalábbis onnan szoktam rendelni, eddig mindent kaptam ami kellett.
Üdv