audioboy:viz-tölcsd tele a rendszert mert ez zárt rendszerű hűtésrendszer van tágulási tartálya/ váltó- van 1 műanyag csavar baloldalt a blokkházban,na az a nívópálca is
Hali! Végre a megragadt mxr-emhez találtam egy komplett "donornak" való másikat, :) takarítgatom rendbeszedem a blokkot, és újra él a teknika. :))) Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud arról mondani valamit, hogy mennyi olajat vegyek a válltóhoz, és hogy kb mennyi víz kell a hűtésbe.? Ja meg a másik. A "donor elektronikájában a feszszabájzótól nem messze találtam egy két érintkezős kerek valamit. (hangszórónak néztem) Kipróbáltam, és tényleg az, mert szól... :D mire való lehet ez rajta? indexnél csipog, vagy mikor?
Ja, és hozzátenném, hogy ahhoz az árhoz képest amiket itt látok egy-egy alkatrészért, ahhoz képest nevetséges áron jutottam hozzá.
Vannak még korrekt emberek srácok!
hát ha ugyérzed kevés benzint kap, akkor a síber tűt rakd feljebb akkor a levegő több benzint szippant ki az úszóházból,persze lehet fúvókázni is, na meg akár a légszűrőnél folytani kicsit ééés ot van a melléklevegő +alapjárati csavar (ha befelé csavarod dúsul a keverék )Belőled motorszerelő lesz lassan 1 tankönyvre való infót begyűjtesz:D:D:D
Sziasztok. Újra itt vagyok:D:D:D
Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám csökkenteni a fogyasztást? Milyen fúvóka kell bele és hogyan működik ez a karbi? Mert mindha több lehegőt adna a motornak gáz húzásnál, nem pedig a benzint szabályozza.
Meg amikor tögázzal megyek akkor 10ezerig és kb 75ig megy és amikor kicsit visszaengedem akkor meg 11ezerig pörög és 80at megy. Ezt másik fúvókával lehet orvosolni?
tudom hogy működik: a főtengely megforgat 1 tengelyt aminek a fogaskerekében röpsúlyok vanak ,ez az adott fordulatszámtól kicsapódik és csigás megoldással van elintézve a szelep mozgató rúd forgatása , az egészet 1 rugó állítja vissza alaphelyzetbe. csak ugy tudtam hogy a gilardoni 1 en még nincs power.
Ja, és hozzátenném, hogy ahhoz az árhoz képest amiket itt látok egy-egy alkatrészért, ahhoz képest nevetséges áron jutottam hozzá.
Vannak még korrekt emberek srácok!
Milyen fúvóka kellene bele?
Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám csökkenteni a fogyasztást? Milyen fúvóka kell bele és hogyan működik ez a karbi? Mert mindha több lehegőt adna a motornak gáz húzásnál, nem pedig a benzint szabályozza.
Meg amikor tögázzal megyek akkor 10ezerig és kb 75ig megy és amikor kicsit visszaengedem akkor meg 11ezerig pörög és 80at megy. Ezt másik fúvókával lehet orvosolni?
Gilera 503-hoz keresek gyújtótekercset ha valaki tud írjon vagy ha újratudná tekercseztetni az is jó.
Előre is köszönöm!
hány vezetékes?