Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kingmidas!
Megvan még a polisport sárvédőd?
Köszi a segítséget De amúgy van egy olyan oldalahol ezt a gyertyát ajánják ebbe a motorba de akkor mindeggy veszek bele másikat. Abba még tudsz segiteni hogy beleraktam egy 7 es hőértékűt(gyertyát) avval nincs gond. Következő lenne a gond: beindítom a motort hagyom melegedni kb 10 percet(ami szerintem már elég) Kimegyek vele elkezdem tépni neki 1-2 be megy mint állat utánna meg egyszer csak befullad és olyan mintha nem kapna anyagot. Olyan mintha nem folyna elég gyórsan a karbiba a benzin mint ahogy a motor eszi (szerintem delehet más oka van) leállok vele huzogatom neki egy idő múlva újra feltud pörögni, elindulok vele és kezdi előről. Ha tudsz segíteni azt megköszönném.
Cajn17 !
A B10EG nem jó bele!

A túl magas hőérték miatt kormolódik el és testzárlata lesz,ezért van az,h ha kipucolod újra megy!
Az csak a nagyon pörgős crossokba jó!
Ráadásul most még hideg az idő!
Amúgy inkább BR9EG-vel megy de ,azt is inkább nyáron, most inkább 8-as !
Helló!
Van egy eladó komplett blokkom hozzá,gyújtással,önindítóval ...
Ha érdekel írj!
sziasztok. valaki megtudná nekem mondani hogy a Gilera SP 02-be mien blokk van?
Valaki megtudná mondani hogy mekkora a gyári fúvóka egy Gellorto VHSA 32 mm-es karbiba. Mert az enyém 130-as. Köszi!
hello!
valakinek esetleg van eladó fordulatszám mérő, és kilóméter óra spirál gilera rx 125-höz?
előre is köszi!
hajtsd pár 10 km-t és próbáld utána h üresben gázadásra megint leáll e. szerintem ha el tudsz vele indulni már jó lesz
de az a poén hogy kis fordulaton nincs is ereje csak ha nyit a power. Kis fordióulaton nem lehet elindúlni vele mert lefullad és ha húzok rá gázt meg leáll. de viszont ha eltudok indúlni vele nagyfordulaton utánna húzom neki akor jó.
próbáld meg hogy alapjáraton bemelegíted és megpróbálsz elindulni végig fordulaton hajtva. szerintem még új a gyertya és be kell égnie
Beköpni nemhiszem hogy beköpi a gyertyát mert a másik gyertyával jó és avval úgy harap ahogy kell csak az ngk-val nem és nemtudom mért szal áll a motor és ráröffentek utánna leáll de alapjáraton megy.
hát áll a motor egyhelybe ép bemelegíteném és akkor amikor huzogatom neki szerintem alapjáraton elmenne még kinem fogy a benzin.
alapjáraton vagy fordulaton megy 10s-ot?
Üdv mindenki! Valaki tudna segíteni? Vettem a motorba egy NGK B10EG gyertyát ami elméletileg jó bele és ezt is ajánják egy gilera rc 125-be! Namost az a probléma hogy belerakom a gyertyát megy vele kb 30 másodpercet hibátlanúl és utánna leáll. Kiveszem a gyertyát nem ad szikrát, majd megtisztiítom ,utánna ad. Belerakom és kezdődik előről. Ha viszont belerakok egy másik gyertyát, egy 7-es hőértékűt akkor meg azzal megy minden gond nélkül. Az ngk gyetya jó mert a másik motor megy vele csak az enyém nem. Ugyhogy kédezem én hogy mi lehet a baja lehet tranyó de ez csak tipp. Nagyon fontos lenne mert kiadtam érte 3500ft-tot. A válaszokat előre is köszi.
Hali!
Nekem is piros van!

lefényképezem én is a számát,de sztem ugyanez!

használt : 8000 Ft
zsír új : 18.000 Ft
félrekatt...Oh, shit!
Ezek, és ilyen a tranyóm. Valszeg a tiédben is iylen van, már kínáltak ilyet, csak pont a tranyó volt jó, és árban sem sikerült megegyezni...
Hali. Piros..
Am pöpec a Kawád....
Salcyka!

Fekete vagy piros cdi doboz kell?
hello,rc 600-hoz érdekelne pár alkatrész:-vízpumpa,szabadonfutó,jobb oldalon a blokk vízkörön lévő műanyag vízcsonk vagy mi a hengeren van ahol 2 csövet dugunk rá a blokkbol kijövő vóterhoz 705113507-vagy egyben blokk
Valaki mondjon már valakit aki foglalkozik gyujtással....kellene cdi vezérlés rv125-be..
léccííííííííííííí
Mi van veled JACCINTO? nem vagy közlékeny formában vagy 3 hete!
nehogymár 6e ből még a postát is fizessem akkor 4 ért is adhattam volna akkor veszek 1 fogaskereket ami enyémben nincs benne és jobban kijövök
Az már 8000 pénz
ok de a postát is te állod !mennyire szedjem szét?am 100%hogy muködik mert kiprobáltam !