Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisebb főfuvit neki. Vagy a tűt engedd lejjebb.
gilardoni 1? akkor azon nincs power szelep ugye? én azthittem ezeken a motrokon a későbbi van
gilera bontott alkatrészek eladók(sp,rc,kz,kk,)
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Igen tegnap ki voltam kapcsolva ma nyugodtan hívhatsz és meg beszéljük hogy mi kell
50-125ccm,kerekek,eladók :aprilia rx50,af1,tuareg,cagiva mito,freccia,elefánt,gilera rc,sp,kz,yamaha dt,honda mbx stb.az ár 4eft-tól kezdődik és tipusonként változik
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
u.i gilera rc 125 váz eladó
Sziasztok!

Mától én is közétek tartozok, ugyanis vettem egy Gilera Sp01 est! Esztétikailag nincsen a toppon, de a motorja csörgés mentes!
Viszont van egy kis karburálási gondja, 6-7 ezres fordulaton el kez dadogni....utána ezen a fordulaton tartva elkezd kicsit húzni, utána hirtelen fullad....nem tudom mi lehet vele, ránézésre a henger gyári (Gilardoni 1) a karbi egy Dell' orto 32 es....152 es főfúvókával..... Valakinek valami ötlete, h mi baja lehet? jah és ez mechanikus poweres?

Előre köszönöm!
Szia!
Ma próbáltalak hívni de mind 2 számon csak a gép válaszolt. .
Köszi már tegnap megrendeltem.
Sziasztok mivel elég sok itt a gilerás egy kis segítségért fordulok hozzátok.
A mellékelt kepéken a moci gyújtásához tartozó alkatrészek vannak a lényeg az a két fekete doboz van olyan 25-ös vagy bármilyen amibe hasonló van?
A nagyobb fekete doboznak sérült a szigetelése ha az beázik akkor lehet attól gebasz?
Magától tönkre tudnak ezek idővel menni? lassan 20 éves technika.
Előre is köszi.
trafó:
http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/egyeb/hird
etes-19884277/
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Szia itt találsz telefon számot ezeken keress.
szeva esetleg csörgess meg vagy külgy üzenetet vagy vegyél fel msn-re mert igy bproblémás lessz üzletet kötni!
Üdv mindenkinek!
Gilera 503-ashoz gyújtótrafó vagy gyújtáselosztó érdekelne akinek van vagy tudja honnan lehetne szerezni az írjon vissza.
Köszönöm
503as.
Hali! Nem tud valaki véletlenül Sp1, Sp2-es végdobot? S.O.S.
Esetleg mxr-re való tükröket?
Ez igazán elszomorító de akkor köszi szépen.
Nem tudok róla feltenni képet de szerintem nem jó a te gépedre.
Hello érdekelne a moci látom blok az nincs gyujtás eletronik benne van vagy nincs igy nem látszik erdekelne helyileg hol van és mi a leg utolso ára.Elöre is kösz
Hello esetleg tudsz mutatni egy képet a kipufogóról?
Helló!

Engem a gyújtó trafó érdekelne. Képet tudsz feltenni róla?
Eladó egy rettentően csodaszép Gilera XRT 600-as túragőzös! '92-es, vízhűtéses, tárcsa elöl-hátul, külseje szedett-vedett, de a motorja kifogástalan, füst-zajmentes, könnyen indul! Hobbi célokra! Ára fix: 110 eFt
Esetleg jófajta bringa csere jöhet!
az-az.majd holnap beszélünk!
Az árról csak telefonon....
szeva feszszabájzód van?képet kérhetek?mit kérsz érte?XR2be kellene.