Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem akarja megvenni az adatlapomon lévő RX-et?
Hello.Olyan problémám lenne hogy a gilerám(mi másxD Rc 125) kb 3-4 ezer fordulat alatt megáll rúgásra nem indul csak tolásra és amíg át nem lépi ezt a fordulatot addig durrog párat majd elindul,fordulaton megy csak így alapjárat környékén szar.Lehet az elektronika problémája?Átnéztem a motor többi részét,de nem tudom hogy mi lehet.Segítségeteket előre is köszönöm!
hali! gondolom nem a kilóméteróra felöli vége érdekel:D am az az elsö kerékben lévö ferdefogazású fogaskerékröl illetve a tengelyében lévökis négyzetes "lukba" megy bele ha ha érdekel van 1 felesleges cumóm...:D
Hellótók valakinek van jóállapotú Gilera Rc 125-ös hez főtengelye ami nem lóg nem csörög? Előre is nagyon köszi.
Hali Vadparaszt:) Olyanban segíts nekem, ha tudsz, hogy amibe a km spirál torkollik, leírhatnád miaz, mert nekem egy gyanúsan nagy lik tátong ott, van spirálom, de nem jön össze....
Gilera rv alkatrészek eladók!
hali! hát érdekes szerelési módszereid lehetnek... sztem bezömítetted a fötengely végét...:Sa lendkerék szereléssel meg elvileg nem lehet semmi baj ha szakszerüen szerelsz, szal nem álat módjára:S
Hali tud nekem valaki gilera kz első plexit valaki mert az enyém nagyon rossz álapotú
hali! sandori89@t-online.hu ide lehet irni
Majd egy mailcímet dobj léci.
és még egy: milyen gyűrűt vehetek bele? Csak Gilera-t vagy bármi más 1hengeres 125-ösé jó bele?
Feltétlenül kell hengert is cserélni ekkor?
Hali. Valaki help nekem Le akartam szedni a lendkereket Gilera rv-n, megállt egy ponton, és se le, se fel meg nem moccanna. Kicsit begorombultam pár óra után, próbáltam erővel is, de az sem segített. Jah és 2 lehúzót törtem vele ripityára. Ez az egyik. Másik az, hogy hallottam és átéltem azt, amikor vissza kell rakni. Abba hogyan kezdjek majd bele?
Bár félek ezt már kicsit elhajtottam...
Ha vki tud, segítsen légyszi...
THX
Gilette! A kuplung esedékes lenne, ha még megvan.
Helló nincs valakinek 125 RC hez hátsó rendszámtartó ( fekete műanyag sárvédő toldat ) ?
hali gilera runner fxr 180ast akarok venni néhány adat kéne figyasztás stb légyszi valaki irjon elölre is kössz
Persze,nekem meg a legyek hordják össze mi?

bontó számok: 06 30 855 76 33 és 20 427 13 14
Valaki tudja mekkora főfúvóka kell egy dellorto VHSA 32-es Karbiba mert az enyém 130-as?!
Sziasztok!

Hol tudnek Gilera XR2 125ccm hatso kereket (fektarcsasat) vagy fektarcsat talani? Mennyibe kerulhet?
hmm öninditot sikerült 5e ért szerezni kompletten tehát ha megveszem a motrod 50 ért ajándékba kapom a hengert dugótstb? Ha lúd legyen kövér
Sziasztok oriási kérdéssel fordulok hozzátok van egy gilera 503-asom 50ccm éc kellene hozzá egy első lánckerék,ha tudtok ilyet nekem szerezni kérem jelezzétek vagy ha tudtok olyan üzletet ahol ezt be lehet szerezni irlyátk már meg,elöre is köszi.
Hali!
Vagy ha elviszed az itt lentebb említett motoromat blokk nélkül 50.000-ért,akkor adom neked ajándékba az önindítót !
Valaki megtudná mondani nekem hogy hány báros nyomásnak kell lennie az rx központi teloban?
Elöre is köszi.
köszi h szoltál gondolkodom rajta mert nem kis pénz.
Sziasztok!

Érdekel valakit egy ilyen komplett motor blokk és hűtő nélkül?
Rajta maradna a fesszabályzó is,kipu is, csak a blokk és a hűtő jönne ki belőle !
Jó telók,jó töltés, kerekek,fékek,összes kapcsoló jól működik,új tükrök, új lánc és hátsó lánckerék!
egybe 50.000 ! és csak egybe eladó!

Ha valakit érdekel,akkor 20/346 58 97

Köszi
Hali mindenki valakit érdekel 1 ijen szett? gilera rv böl szármzik jo villák elsö hátsó fékrendszer tárcsa.. dob.. jo gátlók elsö hátsó telók kormány csutkák villahid rövidden komplet futümö fékrendszerel 15 ezer it a számom 06 70 262 60 46 ha valakit érdekel a cucc