Igen, Megoldhtaó!
2 hét múlva lesz használt főtengelyem, de a felújított meg csak úgy van ha rakatok bele új hajtókart (az meg 25 pénz)
szal ha új hajtókarral kell,akkor 25 és adod a tiédet cserébe... vagy 15-ért kapnál használtat...
tud vki esetleg gilera rx 125 Arizonához bekötési ábrát, leírásokat, szerelési útmotatókat, robantott ábrát vagy bármi hasonlót? és még olyan érdekelne hogy mennyi olajat kell önteni a blokkjába? előre is köszi a segítséget. :)
Sziasztok.Olyan problémám van a KK-mmal, hogy szikra OK, benzint kap, kompresszio rendben, szimering minden ok szerintem, mégsem indul.Szerintem a gyujtás idejével van a gond.Kérdésem az lenne: hogyan kéne lennie a gyujtástekercseknek?Már régóta szenvedek vele, de semmi javulás.Ha valaki tudna segiteni egy képpel, h hogy kéne fenntlennie a gyujtásnak, megköszönném.
jol müködő önindító eladó én rx 200 as hoz vettem csak sajna +1 fogaskerekem hiányzik amit a bendix hajtana meg (kissé utólag néztem meg:) ára legyen 7000 mert ennyiert vettem postával.
azon gondolkodtam hogy a gyári nicasilos hengerű motorok mennyire jól pörögnek, jól veszik a gázt. Az enyémnek meg úgy érzem viszonylag lassú a gázreakciója, nem pörög olyan gyorsan és simán fel, ill. magas fordulaton mintha kis rezonancia is lenne a járásában. Lehet át kéne már karburálnom de valahogy úgy érzem hogy perselyezve lehet(nem bontottam még meg). Ti tapasztaltatok már hasonlót?
Igen, Megoldhtaó!
2 hét múlva lesz használt főtengelyem, de a felújított meg csak úgy van ha rakatok bele új hajtókart (az meg 25 pénz)
szal ha új hajtókarral kell,akkor 25 és adod a tiédet cserébe... vagy 15-ért kapnál használtat...
Lehet,h tudok neked segíteni!
15körül van jó állapotú komplett főtengely és
20-ért van új felújító szett(+5000 a cseréje centírozással)
sallair@hotmail.com
van valakinek Gilera RX 125 Arizona-hoz alkatrésze?
gondolok konkrétan az alábbiakra:
oldalidomok, berugókar, gyújtás felöli dekli, kuplungbowden, kilóméteróraspirál, blokkpáncél....
jól gondolom hogy a felújított hengered miatt nem bírta a régi tengely?
mennyi postával?