öhm nem akarok ellenkezni mert nem értek hozzá csak annyit mondanék hogy nincsenek rajta idomok szóval lehet hogy igy megtévesztő lehet de nem tudom:) nekem azt mondták hogy SP.
Szeva roli írtad hogy indulásnál, ezt teljesen hideg indulásra érted? Vagy üzemi hőfokú motorral is rángat,? Próbáld beindítás után járatni egy két percig had melegedjen be a blokk és utána nézd meg hogy megy.
Mitől lehet az hogy az RC125ösöm elindulásnál lassan kezd el pörögni? Ha már megvan a fordulat 3ezer, onnantól okés, de alatta olyan mintha nem akarózna neki menni. Ez főleg emelkedőn való indulásnál zavaró, a gázzal kell addig játszani amíg elkapja rendesen. A karbi ki lett tisztítva, PHBH28as van rajta. Gyárilag VHSA32essel szerelték az RCket, de az enyém elég gyárinak tűnik talán átmeneti széria lehet. Amúgy nincs vele gond, csak indulásnál zavaró ez a jelenség
Van egy hatalmas nagy gondom. Most hoztam meg a mocit a szerelőtől. Azt mondta, hogy ki lett cserélve a motorja és a váz is át lett heggesztve. De már nem zavar ezek után, hogy nem úgy megy a moci ahogy kellene. De az akksit még mindig nem tölti. Lemértük, 14 volt körüli érték jön ki a fesszabályzóból, de az akksit nem tölti, rákötöttük közvetlenül az akksira is de úgy se tölti. Mi lehet a gond?
Ezt a szívómembrán okozza nem pedig a power szelep, persze power szelepes motoroknál a powa szelep csinálja de ennél a vasnál a membrán, ha beránt 7 ezres fordnál akkor rendben van a membránod akkor valahol a gyűrű körül kell keresd a problematikát.
Heló. Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy egy bizonyos fordulatszámig lassan megy a moci és utána hirtelen begyorsul?(ezt minden sebességben eljácca)
Teljes motorgenerál után cserélve lett: Gyűrű, szívómembrán, csapágyak plusz még egy pár apróság.
A motor jelenleg nem 120%-os át kell nézni be kell állítgatni karbi stb ezért kerül ennyibe azaz fél árban sürgősen elvihető, ez a széria 200-tól kezdődik.
Beszámítok laptopot, telefont kondigépet, bringát stb...csere és beszámítási ára 110e.
Írj vagy hívj és megbeszéljük.
Hello mindenki egy újdonsült Gilera tulajdonos vagyok és egy olyan kérdésem lenne hogy meik modellek vagy esetleg meik más márkák alkatrészei lehetnek kompatibilisek egy SP01 hez?
Szeva, ha gyenge vagy a gyűrűd vagy a szívómembrán lesz a vétkes, a gyűrűt ugye a dugón tudod megnézni 0.3 a megengedett kopási érték enyémben 0.7 volt és 110-et ment vele még így is. A szívómembrán mert csak jelzem hogy ha gyári blokkja van akkor abszolút nem power szelepes hanem membrános azt a krbi levétele után a henger nél tudod megnézni azt hiszem négy csavar fogja nekem egyszer letört az egyik oladala azért szállt el az erő belőle.
ha megvan a gyári szűrő akkor azt vagy az egész légszűrőházat elviszed egy autós boltba és 99% hogy lesz hasonló
ha nem megy akkor rendelj innen telón felhívod őket és tudnak segíteni.
kurvajó csak drága:D robógóban is meg motorban is király . Csak a régebbieknek az elektronika néha betesz meg az alkatrész utánpótlás nem tökéletesxd amugy harapnak
Az enyém rossz. Hogyan lehet szétszedni? Ki kell olvasztani a műanyagot hozzá?
Ezt a szívómembrán okozza nem pedig a power szelep, persze power szelepes motoroknál a powa szelep csinálja de ennél a vasnál a membrán, ha beránt 7 ezres fordnál akkor rendben van a membránod akkor valahol a gyűrű körül kell keresd a problematikát.
Szabad megkérdeznem mennyiért vetted a mocidat?
Teljes motorgenerál után cserélve lett: Gyűrű, szívómembrán, csapágyak plusz még egy pár apróság.
A motor jelenleg nem 120%-os át kell nézni be kell állítgatni karbi stb ezért kerül ennyibe azaz fél árban sürgősen elvihető, ez a széria 200-tól kezdődik.
Beszámítok laptopot, telefont kondigépet, bringát stb...csere és beszámítási ára 110e.
Írj vagy hívj és megbeszéljük.
mint korábban is írtam sajnos az nincsen meg(odaadtam volna ha lett volna)
Ahhoz a Zsirella órához, amit vetem tőled, nincs véletlenük egy csatlakozód?
Boldog lennék már egy 5 centis darabbal is.
ha megvan a gyári szűrő akkor azt vagy az egész légszűrőházat elviszed egy autós boltba és 99% hogy lesz hasonló
ha nem megy akkor rendelj innen telón felhívod őket és tudnak segíteni.
Érdeklődnék tőletek, hogy alkatrészeket honnét szoktatok rendelni?
Nekem egy GILERA RC 600-as géphez kellene légszűrő és sehol nem találok !
Segítségeteket előre is köszönöm !
vagy 16
vagy 21
ezekkel szerelték a dígók:)
egy hülye kérdés:D neharagugyatok!
szerintetek a Gilera jo motor vagy rosz féle?:D