Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudnátok nekem abba segíteni hogy Gilera Rc 50-hez keresnék 70-es hengert vagy 50-es, az 503 henger is jó hozzá.
Előre is köszönöm.
juhnor@citromail.hu
itt egy kapcsolási rajz , néha azért vissza kéne nézegetni vagy keresgetni!
már 3szor felraktam csak ide!

na mind1
valakinek van esetleg vezetékelési rajza a Gilera kk 125-höz?
Próbáltam állítani a karbin, de nem lehet a levegőt hanem csak az alapjáratot. Szerintem nem rá való. Dellorto SHA1412H
hááát köbcentivel:D
Feljebb váltanék ha lehetne:D:D 3 sebességes
És mivel lehetne növelni a végseb.et?
megcsúszik a kuplung:) na jo nem:D a fordulatszám mérő hiába van 13 000 ig vagy meddig skálázva és hiába forogja ki ,mert lehet hogy a max teljesítményt 9 000 nél adja le és amikor ezt túllépi már nem húz ,felesleges tovább forgatni csak többet fogyaszt . Addig húzd a gázt míg érzed hogy gyorsul aztán válcs feljebb. Ja meg kerekezni nemhiszem, hogy egyszerű vele nagy a tengelytáv szerintem.
Sziasztok. ma kipróbáltam, hogy mennyi a vége. 70et ment és amikor elérte ezt akkor a fordulatszámmérő óra azt jelezte hogy gyorsan nő a fordulatszám. De nem ment gyorsabban a moci. Mi lehet a baj?:S:S
Köazönöm a segítségeket:):) Majd ha meglesz a fesszabályzó akkor még jelentkezem:)
Meg haveroknak robogójuk van és le szoktak hagynixdxd de akkor majd én mek elölxd de aztán amikor begyorsul akkor olyan mintha kilőtték volna:D és gyorsabb mint a robogók.:D:D:D
Sose próbáltam vele, de nem igen jött volna fel. A cross az más tészta. Ott nincs nagy végsebesség, de mocskosul gyorsulnak.
Csak van egy cross mocis gyerek és igencsak lehagyott az elején:S:s
Az jó:D:D és a tied se volt képes kerekezésre vagy ilyesmikre?(nem mintha akarnék:D:D)
nem gáz, csak ne legyen szegény a keverék, nehogy besüljön
Az enyém 4 sebességes volt, 80as hengerrel 19es dellorto karbival karbon membránnal meg gianelli kipufogórendszerrel. 3.ban 85öt vitt nyélen, 4.ben 115 120között ment. De általában 60al jártam vele, mert képes volt bevági 6litert is nyélen.

Az elektronika a gyenge pontja, bár nekem volt vele melóm, mert akitől cseréltem, a vezetékköteget a hűtőn vezette el és szétolvadt minden. 7m vezetéket kellett benne cserélni.
A lényeg hogy oda kell rá figyelni, gondozni és akkor nem lesz baja.
Nekem ezek voltak vele:
-a vezetékek cseréje olvadás után
-ngk br9es gyertya mert xar volt benne a denso
-benyára mocskos igényes, kicsit elvettem tőle(úszószintet állítva)nem indult be csak durrogott mintha gyujtás hibás lenne
Agipon tankolok(az előző tulaj kikötötte az olajt így keverni kell bele, ez nem tudom hogy lehet-e baj)
110et megy elvileg de még nem próbáltam ki majd holnap mert szombat óta még nem tanultam meg 100%osan vezetni
Szeretni szeretek csak nem igazán értek hozzá de apum igen:D és mire kényes? Milyen hibái lehetnek még? Mert elég igyis eza fesszabályzó mert ezis 10esbe fog kerülni:S
Meg kell szokni. Nekem a végére már nem is volt olyan vészes. A tiednek legalább 80at mennie kell ha full gyári. Nagy gázzal indulj hosszan csusztatva a kuplungot és akkor már egész közel lesz a felső tartományhoz. Remélem szeretsz motorokkal foglalkozni mert makrancos hölgyemény. Baromi kényes. Nekem anno a benzin is betett neki, diszkont kutas 95-el nem ment ugy mint a mol-ossal.

Ez volt az enyém, most 99.000ért árulják:
http://www.endurocross.hu/moto...
És akkor hogy lehetne megcsinálni hogy jobban menjen 1esben? mert nálam is egy bizonyos fordulat után húz csak
Ez sajna szerintem ilyen a kevés fokozat miatt. Az enyémben is ugyan ez a morini s3 blokk volt, csak lett bele rakva 4. fokozat. 120km/h volt a vége. Mocskosul szerettem mert batár jószág meg ha egyszer elkapja a fordulatot, akkor baromira húz. De meg kellett válnom tőle, mert hiányzott az enduro. Most is eladó a kicsike.
Azt hittem, hogy amikor elindulok rögtön hátraránt de semmi, meg se rándult hanem lassan elindult.
3 sebességes. 20at kellett ráfizetni egy robogót beszámított(150ért hirdette)
És mi aza főfuvi? Nem fullad le a moci csak nagyon lassan indul, és a főutca egy kicsit lejtős és beletelt egy kis időbe mire felgyorsult. Nagyon fura, lehet hogy csak én érzem így hogy nem megy lehet hogy gyárilag ilyen de nekem a robogóm bárhova felment, bármin átment, a sár nem volt neki akadály.
Szia.

Először is sok szerencsét a mocihoz, nagyon fain kis gépek ezek.
Power nincs benne.
Azért nem pörög ki mert a karbit kell állitani, nagyobb főfuvit neki mert kevés a nyál magas fordulathoz.(ha nyélgáznál fullad) Ha csak dadog nyélen de nem fullad akkor a benzin levegő arányt kell állítani az állító csavarral.
Elindulni xar vele, baromi hosszú az egyes fokozat. Vagyis mind a három.
3 sebességes a tied vagy 4?
Megkérdezhetem mennyibe hoztad el?
hát igy messziről látatlanba szerintem a szeszültségszabályzó. olyat vegyél ami benne van azzal biztos jó
Találtam egyet neten. Ez elvileg jó lenne hozzá, úgy néz ki mint ami rajta van a mocin. Vajon jó lesz?
http://robogoaruhaz.hu/2503,fe...