Hali!
Nemrég szert tettem 2 ilyen blokkra is, az egyik komplett,a másik hiányos, de sok a rossz alkatrész is benne, szal így lesz egy komplett blokk belőle,ami fel lesz újítva. a főtengely már kész,van 1 új dugóm is hozzá, 1 hüvelyezésre váró és egy még használható henger...
Önindítóm sajna 1 van, az kell nekem is. de felhívtam neked a tarjáni bontóst,neki van még pár cucca a blokkhoz,önindító is...
Szatyina Géza (20 / 427 13 14 )
Üdv Mindenki!
Segítségre lenne szükségem. Akad valaki, akinek van motyója egy RC250-hez('89)? Apróságok hiányoznak csak, de dühítő, h nem lehet hozzájutni... Mondjuk ritka gép.. Esetleg valamelyik másik típus cuccai csereszabatosak? Ilyesmiről lenne szó, hogy hőgomba(2 jeladós), gyújtásmegszakító kapcsoló, önindító relé, esetleg kapcsolási rajz?
JA és a lényeg! ÖNINDÍTÓ! Másfélszer akkora, mint a 125-é és mesében sincs... Rugdosni meg ki bírja, kicsit makacs jószág.. nehezen indul, amit szintén nem értek, h miért... Tippet, trükköt örömmel fogadok! Ha van eladó holmi, írjatok: kamikaze1983@freemail.hu
Cserébe esetleg blokkalkatrészeket tudok ajánlani... de csak ha muszáj!
Háj all! Valaki tudna-e segíteni: egy gilera rv125 első teleszkóp olajcseréjének folyamatrára vagyok kíváncsi. De teljesen. Olaj típus, mennyi kell bele, hogyan kezdjem... Tünetek: nem csillapít, bukkanónál visszafele felkoppan, és a lényeg, kanyarban nem merem döntögetni, nehogy megcirógasson az aszfalt...
Tudom hogy nehéz mos van meg asszem 2 éve, de sok dolgot meg lehet hozzá venni autós boltban.
Hengert is kb 2 hónapig vadásztam mire találtam egy rc-blokkot azt meg is vettem szal nekem is van itthon házzá valamennyi cucc.
Burkolat annyira nem izgat max nem rakom rá.
Egyébként megyek majd Kecskemétre valamikor ha gondolod összefuthatnánk nem sok nordwestessel futottam eddig össze...
Nem tudom index fórumon jelen vagy-e? Ha gondolod nézz be Nordy600 néven vagyok a topic neve gilera4t(no robogo).
Jha meg dobhatnál fel képet a gépről megnézném.
Van egy gyönyörű Nordwestem,meg hozzá pótblokk,illetve karcsi! Sajnos másom nincs! De készülj fel mert ezekhez a gépekhez nagyon nehéz cuccot szerezni,főleg idomot mert az Olaszok gyönge mínőségre gyártották rögtön törik.
üdv Gilerások..nem tudja valaki hol tudok km-óra ford.szám. mérö spirált beszerezni?lehetöleg uj kellene de ha van használt de még jo az is jöhet...köszi..jah és rx-be kellene:)
Gilera mxr ről mi a véleményetek? Mit kell nézni ha veszek egyet? Hogy mennek? Milyen az alkatrészellátás? Hol tudok új cuccokat szerezni bele? Mennyire megbízhatóak? És még olyan dolgok amiket érdemes tudni erről a típusról? És milyen blokk van benne?
Kár sehol nem találok enyémek nagyon szarok főleg az első sárvédő meg a farokidom.
Egyébként te alkatrészen árulod a nordit vagy üzemképes és használod?Amúgy milyen cuccaid vannak bovdenek ilyesmi?
Üdv Mindenkinek!Nem tudna valaki egy közvetlen(Minden felesleges cuccot kikerülö) gyujtásrajzot adni egy rv hez?Ha lehetne az alkatrészeket megnevezve.Köszi
Üdv!
Van pár eladó cuccom Gilera RC-hez,jelképes árakon...
Fejidom-törött a jobb oldala,
Lámpa - sérülésmentes
Fejidomtartó konzol
Ha valakinek szüksége van rá,itt megtalál!
Üdv:Brit
Jah és itt egy link az összes dellorto vagy legalábbis elé sokhoz beállítási táblázat és rajz ajánlom figyelmedbe én is ma találtam! www.thisoldtractor.com/gtbende...
Nekem van önindítóm 200-ashoz, kompletten (szabadonfutóval és a pajzsával együtt ) 15000 pénz
és van egy ilyen patent állapotú hengerem is újszerű dugóval ,új hengerfejtömítéssel 40.000-ért
Nemrég szert tettem 2 ilyen blokkra is, az egyik komplett,a másik hiányos, de sok a rossz alkatrész is benne, szal így lesz egy komplett blokk belőle,ami fel lesz újítva. a főtengely már kész,van 1 új dugóm is hozzá, 1 hüvelyezésre váró és egy még használható henger...
Önindítóm sajna 1 van, az kell nekem is. de felhívtam neked a tarjáni bontóst,neki van még pár cucca a blokkhoz,önindító is...
Szatyina Géza (20 / 427 13 14 )
Segítségre lenne szükségem. Akad valaki, akinek van motyója egy RC250-hez('89)? Apróságok hiányoznak csak, de dühítő, h nem lehet hozzájutni... Mondjuk ritka gép.. Esetleg valamelyik másik típus cuccai csereszabatosak? Ilyesmiről lenne szó, hogy hőgomba(2 jeladós), gyújtásmegszakító kapcsoló, önindító relé, esetleg kapcsolási rajz?
JA és a lényeg! ÖNINDÍTÓ! Másfélszer akkora, mint a 125-é és mesében sincs... Rugdosni meg ki bírja, kicsit makacs jószág.. nehezen indul, amit szintén nem értek, h miért... Tippet, trükköt örömmel fogadok! Ha van eladó holmi, írjatok: kamikaze1983@freemail.hu
Cserébe esetleg blokkalkatrészeket tudok ajánlani... de csak ha muszáj!
vannak kimaradt gyári alkatrészeim is ha érdekel vkit...
gabcsikaaa@mailbox.hu;)
faudifejes műanyag
ha valaki tud segíteni ebben kérem jelezze
köszi!
üdv:Zoli
Hengert is kb 2 hónapig vadásztam mire találtam egy rc-blokkot azt meg is vettem szal nekem is van itthon házzá valamennyi cucc.
Burkolat annyira nem izgat max nem rakom rá.
Egyébként megyek majd Kecskemétre valamikor ha gondolod összefuthatnánk nem sok nordwestessel futottam eddig össze...
Nem tudom index fórumon jelen vagy-e? Ha gondolod nézz be Nordy600 néven vagyok a topic neve gilera4t(no robogo).
Jha meg dobhatnál fel képet a gépről megnézném.
Gilera mxr ről mi a véleményetek? Mit kell nézni ha veszek egyet? Hogy mennek? Milyen az alkatrészellátás? Hol tudok új cuccokat szerezni bele? Mennyire megbízhatóak? És még olyan dolgok amiket érdemes tudni erről a típusról? És milyen blokk van benne?
Előre is köszi a segítséget! Sürgős lenne!
Egyébként te alkatrészen árulod a nordit vagy üzemképes és használod?Amúgy milyen cuccaid vannak bovdenek ilyesmi?
Rem olvasod még a fórumot most vettem csak észere hogy kaptam választ bocsi.
Sajna másom nincs...
Üdv:B
másod nincs? Nekem kormány és irányjelző kellene meg apróságok
Van pár eladó cuccom Gilera RC-hez,jelképes árakon...
Fejidom-törött a jobb oldala,
Lámpa - sérülésmentes
Fejidomtartó konzol
Ha valakinek szüksége van rá,itt megtalál!
Üdv:Brit
www.thisoldtractor.com/gtbende...