Örömmel jelente be kész az RC beálítással mindennel egyűtt. De van egy hihetetlen dolog!Gyárilag 12 báros kompresszionak kell lennie hát nekem valamien fura és megmagyarázhatatlan helyzetből 14.2 báros van. és attól félek hogy ha véglegesen bekopik és szites 100%-os lesz a tőmítettség akkor lelővi a hengerfejet amit igaz nem szeretnék... de amúgy nagyon megy a vas és úgy is amikor nem nyit a power XD
Hello!
Nekem egy Gilera runner sp-m van 70es malossi henger egy 21es dellorto karbi technigas rs kipu sport varióés kuplung(azt nemtudom pontosan hogy milyen) nem megy rosszul a gép és a vége is 110km/h.
De azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne még többet kihozni belőle? Gondolkoztam sport légszűrőn és nagyobb fúvókákon a karbiban. Ötleteket,tippeket várok:)
Előre is köszi.
Üdv Atis!
szét kéne szedni és kitsztítani a karbit. Utána meg normálisan összerakni és beállítani. Az enyémen PHBH28 van,de nem nyúltam hozzá mert jól működik a gép.
Várom a jóidőt mert utoljára októberben mentem vele. A telet ki nem állhatom
Hát megpróbálom bejáratni de most felmerűlt egy probléma valamiért nem akar indúlni kompresszió van szikra van teli a karbi benzinnel dugulás nincs és nem akar indúlni:S De ha beindítom akkor faxán belessz járatva. Amúgy egy dellorto VHSA 32mm-es karbi van rajta de abba is már az a fúl ami a tűszelepet zárja mokolva lett.faterral megpróbáltuk hogy fújtunk egy kis hidegindítot akkor rárugtam és felpörgött de karbibol nem szív anyagot pedig a toroknál is olyan szívás van hogy majdnem berántott rajta XD szal most őszintén nemtom mi a baja de csak rájövök vagy ha van tipped az jóljönne
Hát a gyertyán őszintén fi**om sincs hogy melyik a hőértéki száma mert ezen van egy-két betű és szám hát van egy olyan szám-betű sorozat hogy: 101000050AC akkor van ilyen: R1 671;és van ilyen:W7LTCR germany -Gondolom ez a márkája és tipus száma.
na kiderűlt mi a baj vagyis mi volt:D csupán a levegőn kellett állítani visszább mert csak szivatóval ment rendesen és ugye csak szivaton volt meg a normális keverés, visszavettem a levegőből és már tökéletes:D vagyis eddig még az. húztam még eg kicsit a hengerfejen és már 12,1 bar a csürítés:D Ja és a gyertyának a számát majd még megírom amúgy egy 3 polusu Bosch gyetya amin nemtom mért de egy audi jel van XD
email:motorsokk@citromail.hu
érdekelne
a számot küldd el a zsolti3333@hotmail.com-ra
vagy hivj 30/425 60 62
Nekem van ilyen lámpám 2 is !
Szólj,ha érdekel!
vagy üzenj a 06302692998-ra
Nekem egy Gilera runner sp-m van 70es malossi henger egy 21es dellorto karbi technigas rs kipu sport varióés kuplung(azt nemtudom pontosan hogy milyen) nem megy rosszul a gép és a vége is 110km/h.
De azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne még többet kihozni belőle? Gondolkoztam sport légszűrőn és nagyobb fúvókákon a karbiban. Ötleteket,tippeket várok:)
Előre is köszi.
Üdv Atis!
valaki tud valamit irjón.
Elöre is kösz.
Várom a jóidőt mert utoljára októberben mentem vele. A telet ki nem állhatom
Ha szépen bejáratod,lesz az 13 is
Többet már ne húzz a hengerfej anyákon,ennyi már elég lesz !
A gyertya meg valószínű,h vmi audi gyári gyertyája, de biztos kisebb a hőérték,mint kéne!
Hali