Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké rendeb megprószáol amúgy ebbe a fajta karbiba csak 130-as fúvóka kell mert ebbe akkora van?!
Aha,látom...
Ismerem ezt a fajtát is.
ezen úgy tudod megnézni az üzemanyag szintet,h összerakod,ráteszel egy benzincsövet,engedsz bele benzint,mikor megállt,lezárt az úszó,akkor leveszed a benzincsövet és állítva leveszed az úszót, ekkor mérd meg mekkora a távolság az úszóház tetejéig...
Jah azt még hozzáteszem hogy ezek a képek nem az enyémről készűltek de ilyen az enyém is VHSA nem pedig B és 32 es!
Csáó köszi a segítséget csak az a baj hogy nekem nem az ilyen úszós karbim van ugyan ez minden csak nem egyben van az úszó a lemezzel hanem külön itt van pár kép hogy mien is pontosan!A fúvókát még megnézem!
Hali!

Hát ha 4.-ig húz,akkor utána is kéne,lehet csak addig van neki elegendő benyája ...

A karbit fejre állítva, az úszó szabad magassága nekem 15mm +/- 0,5mm

az alapjárati keverék csavar az pedig 3,5 fordulatra volt kitekerve a teljes betekert állapottól...

az egyik karbimban (mind2 olyan ,,mint a tiéd) 165-ös,a másikban 185-ös főfúvóka van...

Szólj,ha vmibe tudok még segíteni...

Hali
Helló!

kersek!
Gilera MX1 plexit csak kiválló állapotú vagy új érdekel.

előre is köszönöm!
Valóban van 156 polini henger gilera crono sp 02 -höz (szemtanúja voltam)
Am lehet hogy hülyének fog tünni a kérdés és lehet eggyértelmű is.
Beröffentettem a motort kb 5 percet járt kimentem vele és adtam neki kövér gázt de csak 4 dik ig gyórsúlt rendesen... lehet azért mert nem volt még üzem meleg? Többet nem mentem vele hogy felmelegedjen és megnézzem hogy úgy megy e csak kérdezem hogy lehet e az a baj hogy 4 dik után nem húz mert hideg?
Na az faxa lenne legalább így majd tudom hogy tényleg mi hogy áll nemcsak a képről kel improvizálni mégegyszer nagyon köszi és a kipuffot kikokszolom:D
Ok,megnézek mindent,megmérem,lefényképezem,h mit mérjél és hova állíts...

50-es keverék nem sok,sőőőt !
a gokartomba asszem 30-ast raktam tavaly,melegen épphogy csak füstölt vagy talán semmi... én keverem inkább az tutibb...

de ha neked 50-essel is nagyon fütöl akkor biztos,h kipu van tele...
Jah oké köszi h menézed És akkor én értettem félre hogy 0,8 alá ne menjen, és úgy értettem hogy annál nagyobb ne legyen a hézag XD hát ha ereszteni fog akkor szerintem rakok alá olyan papírt amit mondtál bár én raktam alá csak ugye úgy nagyobb volt mint 0,8 és ezért kivettem és most magasnyomású tömítő paszta van alatta ami egész jól bírja... Amit a kipufogó illet lehet kikéne égetnem egy csöppet mert lehet kicsit teli van kokszal és az a baj. Jah amúgy lehet hogy nem mondtam de nekem az olajszivattyúm nem műkszik mert a csávó kikötöttem akitől vettem mert hogy így bisztonságosabb hogy nem az keveri... én meg mint jógyerek 50 -es keveréket rakok bele de akkor úgynézki hogy az kicsit sok neki. Amúgy ezeknek mien a keverék arányu mármint az olaj és benzin miennel mennek? És mégegyszer köszi hogy megnézed jah és tudnál képet(ket) csinálni hogy hogy is kéne kinéznie annak a lemezkének amit az úszo morgat, kb mennyire kéne állítani a levegőt meg ilyesmi... Köszi csáó
Hali!
Holnap megnézem neked , mekkora a szint, bár sztem nekem is magas lehet,mert láttam párszor,h távozik benya a túlfolyón !
megnézem mit tehetek!
De nem biztos ,h a karbival lesz a baj, lehet,h nagyon tele van a kipufogód!
lehet szar az olajszivattyúd is,átereszt ha áll,ill túl sok olajat ad...

Látom megy a babra a talptömítéssel!
Én a múltkor azt mondtam,h 0,8 alá ne menjen a hézag a dugattyú és a hengerfej között, azt nem,h több nem lehet
nyugodtan alátehetsz 0.4-es papírt (sima egyszerű,mondjuk spirálfüzet borítója,vagy rajzlap) tolómérővel mérd meg és kész... az kb összemegy 0,25 - 0,3 mmre

Hali
Csáó érdeklődnék hogy nem e tudod mekkora Dellorto VHSA 32-es karbinak hol van vagy mekkora a benzin szintje mert montad hogy egy gokartodba is gilera blokk van egy ilyen karbival és azért kérdem meg azért is mert nekem igaz hogy hidegen de nagyon dúrván fűstől mint egy gyárkémény melegen már jól kipörög de akkor is füstől és gondolom magas nekem a benzinszintem csak nem tudom mert jelzés nincs hogy hova kell állítani mert az én karbinba már nem gyári az a lemezke amit az úszo emelget.Előre is köszi a választ!
menyiért veszed?
Helló elsősorban utcai szaladgálás túrázgatásra. Nagyon szép állapotú amit kinéztem minden működik rajta gyári fényezés keveset használt én szerintem megéri.
Irányjelzőm az van , amivel vettem . 4db . 1100 as BMW túramotoron volt előtte . De az nekem túl nagy volt a motorra ezért lecseréltem kisebbre ... ha érdekelnek teszek fel képet
Van valakinek alkatrésze RC hez ?
mire oda jutotam vele hogy megbizható legyen mindent felkelet újjitanom márcsak a festés hiányzott még a vázat is hegeszteni kellet elrepedt a rezgéstöl. szerintem nagyondrága karban tartani és üzemeltetni.inkább vettem egy 600gsxr t jobban meg éri.
csá nekem 2 évig volt kz émm hol akarod használni?mien állapotút veszel? menyiért?
Helló srácok érdeklődnék kitudna nekem valamit monda kz125 típusról menyire megbízhatók milyen a minősége stb. És hogy érdemes -e venni.
helló!

vettem egy Gilera gsm mocit.Derbi blokkos és TOP performance henger van rajta. szépen működik, de kíváncsi lennék megbontás nélkül, hogy hány ccm-es?
én úgy tudom hogy a TOP az 70ccm-től van.

előre is köszi
üdv:Zoli
am igen persze felfekszik én is előszőr csak egy síma tőmítőpasztát használtam csak a nyomás és a bentin (gondolom én) Megette és kinyomta. Utána ősszeraktam egy magasnyomásuvan azóta még elfogadható de keresek ilyen autos tömítőt! Köszi a segítséget!
helló!

pontosan mi a gond?
arra gondolok, hogy elvileg a blokkra felfekszik a henger szépen nem?
ha nincs deformáció, akkor én autós boltban is kapható tömítő pasztát szoktam használni mindenütt. Ez ilyen tubus szerű kiszerelésbe van, arról ismered fel hogy vöröses barna színe van. gumis jellegű és nem kell belőle sok. az a jó benne még hogy a feltűnő színe miatt láthatod hogy mindenhova jutott-e.
1 tubus 1000ft körül van de az elég 5 blokk összerakáshoz.
ha letömíted a nyílást felbontás után, akkor be sem szárad és bármikor újra használható, ha melegebb helyen tárolod.

sok sikert!

üdv:Zoli
de nem rakhatok alá semmilyen papír tömítést mert megemeli a hengert és nem lesz jó a hézag a felső holtponton a dugó teteje és a hengerfej között!