Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen valami papírszerű talptömítés van, biztos hogy lehet kapni hozzá(csak lehet hogy szettben) Elvileg le is lehet gyártatni pl .gépműhelyben
Valaki legyen szíves azt megmondani hogy hogy tömítsem le a henger talpat úgy hogy tömítés mármint az a klingerit ne legyen mert anélkül jó a dugó és hengerfej közti hézeg vagyis 0,8mm. Mert én megpróbáltam letőmíteni magasnyomású tömítö annyaggal de azt is kinyomta! Szal jolenne valami ötlet előre is köszi!
Eladó!
Gilera rv eladó!600-as endúrót/krossz motort keresek!
gilera mx-r/mx-1 alakrtászek eladók sandori89@t-online.hu
hali, nincs hozzá alkatrészed? Nekem irányjelző meg kormány kellene
Továbbá , elcserélhető endurora vagy crossmotorra 125 - 500 között , a lényeg hogy kétütemű legyen , és hasonló árfekvésű .
Eladó a gééép . 205 000 az irányára .
Hali érdekelne hogy memyibekerül gyürügarnitura. a dugoba ez van beleirva (asso-werke) 2571)és ez a szám ez számit valamit vagy eböl tudod mien gyürü kell.
fontos lenne ha tudnál segiteni elöre is köszi.
hali!
sztem csak az úszó akadt le!nem folyik utána elég nafta a benzincsap van eltömődve, és ott nem folyik át a kívánt mennyiség az éltető nedűből!
én erre tippelek de lehet még 100baja.én ezzel cumiztam sokat tacskó koromba:D
nah peace
Sziasztok lenne egy kérdésem mert valamit nem értek hogy mi lehet a baja!? Van a Gilera RC-m ha kapargatok vele és nem folyamatosan húzom neki a gázt akkor nagyon jól megy de ha folyamatosan gyorsulok vele 3-dik 4-dikbe meg megfullad mintha nem kapna benzint. De ha visszalassulok uttána megint jó egy darabig míg megint fel nem gyorsítok 4-dik ig. de ha meg finoman gyorsulok szal kb félgázik akkor jó! Valaki segítsen mert az örületbe kerget hogy mi lehet a baja. Köszi előre is..
Sziasztok!A tanácsotokra lenne szükségem!Érdeklődnék hogy milyen jó olajat használjak a benzinhez 50es Gilera DNA-hoz és hány grammos görgőt ajánlotok ahhoz hogy kicsit jobban mennyen?
az ott a harmadik képen milyen dob ? arow vagy gianelli? nemlátom a márkáját
haliho nekem vannak alkat raceim ha érdekel...:D itt a hirdetésem is vhol:D
Halihó!
Gilera rv alkatészei eladók:
Hátsó sárvédö,
indexek(relé),
hátsó foggantyú,
elsö lámpa,
kormánycsutik,
légszüröház,ugy cakkom púder,
kürt,
müszerfal,
hátsó fék(rudazattal meg mindennel)
A moci is eladó ha olyan ajánlatot mondassz:D
itt van róla 1 kép, kicsit fighteresítve van( a kilépőt ne nézd az csak a próba verzió voltXd)az egyik régebbi kép más kidörgövel
Erre mondjatok valamit a motor ment és volt benne erö is,
kisedtem a dugot és igy néz ki a gyurunél ekora hézag van ha öszegyomom. és ha leszedem a hengerfejet oda mien tömits megy vagy nem kell azt cserélni. mert ha igen akor nem szedem le.
hali!

ma vettem egy Gilera GSM-et és az érdekelne hogy a gyújtás kulcs eggyezik-e a kormányzár kulcsával?egyszóval 1 kulcs való-e a motorhoz vagy 2?

előre is köszi!
Hali!

Hétfőn utánakérdezek neked!

De ha mégsem stimmel,akkor sincs gond,nekem a 200-asét felújíttattam,mert ahhoz meg nem is lehet kapni...
Szal nem gond,mindenre van megoldás !...
De bírja csak kíváncsi lettem volna hogy az mennyi mert csak az nincs kicserélve még benne:D
Mi a helyzet a nemrég dugózott mocival, nembírta a visszaállt gyári teljesetményt a ftengely?
És ha koplett rx főtengelyt rakok bele az is jó?vagy megtudakolnád hogy jó e bele?
oké köszi
Új polisport supermoto első sárvédő !

4000-ért vihető
Továbbá,ha vkit érdekel egy 200-as RX henger + hengerfej+ új hengerfejtömítés+ dugó(gyűrűvel csapszeggel)
Hüvelyezve volt 10 üzemórával ezelőtt és fúrva természetesen

11 bár kompresszió volt benne,mielőtt levettem !

40.000-ért vihető
Hali!
22500 a jó minőségű ,olasz Mazzuchelli + 5000 a csere és centírozás. De le kell mérni,mert ez az RX-hez való,valószínű,h ugyanaz,de azért biztos ami biztos...