Valaki legyen szíves azt megmondani hogy hogy tömítsem le a henger talpat úgy hogy tömítés mármint az a klingerit ne legyen mert anélkül jó a dugó és hengerfej közti hézeg vagyis 0,8mm. Mert én megpróbáltam letőmíteni magasnyomású tömítö annyaggal de azt is kinyomta! Szal jolenne valami ötlet előre is köszi!
Hali érdekelne hogy memyibekerül gyürügarnitura. a dugoba ez van beleirva (asso-werke) 2571)és ez a szám ez számit valamit vagy eböl tudod mien gyürü kell.
fontos lenne ha tudnál segiteni elöre is köszi.
hali!
sztem csak az úszó akadt le!nem folyik utána elég nafta a benzincsap van eltömődve, és ott nem folyik át a kívánt mennyiség az éltető nedűből!
én erre tippelek de lehet még 100baja.én ezzel cumiztam sokat tacskó koromba:D
nah peace
Sziasztok lenne egy kérdésem mert valamit nem értek hogy mi lehet a baja!? Van a Gilera RC-m ha kapargatok vele és nem folyamatosan húzom neki a gázt akkor nagyon jól megy de ha folyamatosan gyorsulok vele 3-dik 4-dikbe meg megfullad mintha nem kapna benzint. De ha visszalassulok uttána megint jó egy darabig míg megint fel nem gyorsítok 4-dik ig. de ha meg finoman gyorsulok szal kb félgázik akkor jó! Valaki segítsen mert az örületbe kerget hogy mi lehet a baja. Köszi előre is..
Sziasztok!A tanácsotokra lenne szükségem!Érdeklődnék hogy milyen jó olajat használjak a benzinhez 50es Gilera DNA-hoz és hány grammos görgőt ajánlotok ahhoz hogy kicsit jobban mennyen?
Halihó!
Gilera rv alkatészei eladók:
Hátsó sárvédö,
indexek(relé),
hátsó foggantyú,
elsö lámpa,
kormánycsutik,
légszüröház,ugy cakkom púder,
kürt,
müszerfal,
hátsó fék(rudazattal meg mindennel)
A moci is eladó ha olyan ajánlatot mondassz:D
itt van róla 1 kép, kicsit fighteresítve van( a kilépőt ne nézd az csak a próba verzió voltXd)az egyik régebbi kép más kidörgövel
Erre mondjatok valamit a motor ment és volt benne erö is,
kisedtem a dugot és igy néz ki a gyurunél ekora hézag van ha öszegyomom. és ha leszedem a hengerfejet oda mien tömits megy vagy nem kell azt cserélni. mert ha igen akor nem szedem le.
Továbbá,ha vkit érdekel egy 200-as RX henger + hengerfej+ új hengerfejtömítés+ dugó(gyűrűvel csapszeggel)
Hüvelyezve volt 10 üzemórával ezelőtt és fúrva természetesen
Hali!
22500 a jó minőségű ,olasz Mazzuchelli + 5000 a csere és centírozás. De le kell mérni,mert ez az RX-hez való,valószínű,h ugyanaz,de azért biztos ami biztos...
fontos lenne ha tudnál segiteni elöre is köszi.
sztem csak az úszó akadt le!nem folyik utána elég nafta a benzincsap van eltömődve, és ott nem folyik át a kívánt mennyiség az éltető nedűből!
én erre tippelek de lehet még 100baja.én ezzel cumiztam sokat tacskó koromba:D
nah peace
Gilera rv alkatészei eladók:
Hátsó sárvédö,
indexek(relé),
hátsó foggantyú,
elsö lámpa,
kormánycsutik,
légszüröház,ugy cakkom púder,
kürt,
müszerfal,
hátsó fék(rudazattal meg mindennel)
A moci is eladó ha olyan ajánlatot mondassz:D
itt van róla 1 kép, kicsit fighteresítve van( a kilépőt ne nézd az csak a próba verzió voltXd)az egyik régebbi kép más kidörgövel
kisedtem a dugot és igy néz ki a gyurunél ekora hézag van ha öszegyomom. és ha leszedem a hengerfejet oda mien tömits megy vagy nem kell azt cserélni. mert ha igen akor nem szedem le.
ma vettem egy Gilera GSM-et és az érdekelne hogy a gyújtás kulcs eggyezik-e a kormányzár kulcsával?egyszóval 1 kulcs való-e a motorhoz vagy 2?
előre is köszi!
Hétfőn utánakérdezek neked!
De ha mégsem stimmel,akkor sincs gond,nekem a 200-asét felújíttattam,mert ahhoz meg nem is lehet kapni...
Szal nem gond,mindenre van megoldás !...
4000-ért vihető
Hüvelyezve volt 10 üzemórával ezelőtt és fúrva természetesen
11 bár kompresszió volt benne,mielőtt levettem !
40.000-ért vihető
22500 a jó minőségű ,olasz Mazzuchelli + 5000 a csere és centírozás. De le kell mérni,mert ez az RX-hez való,valószínű,h ugyanaz,de azért biztos ami biztos...