Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát plexi az nekem is nagyon kéne. 1500 adom az airboxot szivacsostól.
helló kopott a fogas kerék.ha igy is kell mondj árat.
Mondanátok pár hasznos infót a Gilera Typhon tipúsú robogóról ? Milyen 2 üteü olajat vegyek bele ami jó minőségü és ólcsó kb 1500 ft literje ? Nem akarok 3 ezer forintos verseny olajat bele rakni ( ez nem dt )
Hali!
Mit kérsz a légszűrőért?

Illetve SP01-02 plexit keresek !
Ha valakinek van eladó sikítson !

Köszi
nekem az önindito bigyula kéne menyi az ára?/az a heger alaku foaskerékel rugoval/
Linket tudsz küldeni, hogy pontosan melyik olajról van szó?
Köszönöm az infót!
Bátyám még gondolkozik a henger vásárláson!
Én Repsol Scootert használok.
Javaslom az Igol olajokat. Igen jó minőség, nekem ez volt robogómba, és az 50es 125ös enduróimban is. Teljesen elégedett vagyok vele
xiasztok kk125 röl maradtak cucaim eladnám.a lendkerékben törött a mágnes,vilgitás kapcsoló jó,van még power hajtó tengelyem ami a blokkból jön ki
Sziasztok!

Vigyázat, látom a képen,h a te géped nem poweres, ezért neked nem olyan a vízpumpa kereked,mint az a piros,mert ott egy tengelyen van a powerhajtó röpsúlyos mechanikával...
neked sima fehér kerék kell, de abból is van egyenes és ferde fogazású...
Hello mindenki!
Hétvégén szert teszek egy Runner 180SP-re, csak azért írok, hogy megkérdezzem milyen olajat érdemes beletölteni? Olyan olajra lenne szükségem ami nem csillagászati árú, de mégis nagyon jó minőségi.
Mire érdemes figyelni a Runner karbantartásánál?
(Rakj bele olajat és hasonló hozzászólásokat tarsd meg magadnak.)

Előre is köszönöm!
Hello. nekem van egy.
Sziasztok!

Van valakinek ilyen légszűrőháza gumicsonkkal együtt?
Ok,várlak!
Helló holnap délután viszem a hengert!
Háj. Valakinek 125-ös gilera gyujtásvezérlés (CDI) és trafó nem volna? esetleg ha környékbeli, csak próbára hogy melyik lehet hibás nekem? Nincs gyujtásom, és ez baj . Valamint RV125 all cat race-ek érdekelnének...
Makó de ha kell postázom
Helyileg ez hol van?
uhh bocs ez a képen az olajpumpa fogaskereke de megvan a vízpumpáé is
3 mm vastag a lamella
Ez bátyámtól függ.
Most összerakom így, a gyűrűhézag jó a dugó sem vészes.
dugót is cserélsz?