Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RX-hez tudsz dugót? 180-as .
Blokk alkatrészeid vannak? Megegyezik az RX-ével?
köszi holnap összedobom és figyelek h egyformán huzzam meg a csavarokat.
kuplung holtjáték van? de lehet eggyik oldalt jobban fogta
hello nem csuszik csak 1 esben amikor engedem rá a kuplunkpt ugymond ugrál,és érdekes fém hangja van szétszedtem de semmi szemmel látható probléma nincs vele és nem figyeltem hogy az a 4 csavar teljesen meg volt e huzva.
csuszik a kuplungod vmi? akkor persze hogy huzd rá a csavarokat vagy lehet cserélni kell lamellákat.
sziasztok ! gilera rx ariznona 200ccm esen a kuplungnál a 4 csavart ami a rudó alatt van azt csontra le kell huzni?mert amikor engedem ki a kuplundot szakaszosan rángat és van valami fémes hang leszedtem de minden smakkol ott:D
a csavarokat meg nem is figyeltem. köszi aki válaszol
gilera mxr alkatrészek eladók !
oké rendben és kit keressek úgy név szerint vagy többen vannak ott?
Sajnos nem tudok! Öcsémé a motor és 1xűen nem kapni hozzá alkatrészt...
Neked nincs,vagy nem tudnál 503-hoz szélvédő plexit?
Ezek az alkatrészek pont vannak itthon, de köszönöm, h írtál!
Helló. 503-hoz van vízhűtőm csövekkel,sapka nélkűl. Airbox szivacsal.ennyi maradt.Üdv.
Nincs mit igazán !

Majd a Temető utca 52-be gyere...

Hali
Üdv! Gilera 503-hoz vkinek van bármilyen eladó alkatrésze írjon ide a fórumba vagy a somodibence@vipmail.hu e-mail címre, minden érdekel.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv: Bence
szerintem 32es karbi gyárilag is volt, de csak a későbbi évjáratokon. Az enyémen 28as van és 90-91es a moci.
am meylik címre mennyek? a vasműútira a temetőútira vagy a móricz zsigmond úti üzletbe,műhelybe?
okér rendben van januárban mihelyt fizu lessz már viszem is amúgy szerintem a hajtókarnak kell bínia mert akitől vettem a motort úgy 3 hete azt mondta hogy az az eggy fel lett újjítva benne de tényleg újjnak is néz ki. A powerjénem az összekötö rud az már mokolva volt amit láthasz egy régebbi hozzászolásomban mellékelt képen de végülis működik minden szorulás akadás és gond nélkül az viszon hogy kilegyen mosva az jóljön mert eléggé kokszos. és hát ja már ugy vettem a gépet hogy nem egy 28 as karbi van rajta henem egy 32 es Dellorto VHSA karbi van rajta annak még kicsit bekell lőni a benzin szintet amit nemigazán tudom hogy hol van mert jelzés az sehol vagy legalábbis én nemtom melyik az szal akkor viszem januárban! Nagyon köszi a segítséget
persze,együtt 25000 ! akkor majd hozd el a tömítést is !
29000ből meg is lesz furatva,én ki fogom neked makulátlan tisztára mosni, powerjét is átnézem.
és lesz 1 patent géped!

A kérdés már csak az,h a hajtókarod bírja-e majd az erőt ?

és valóban 28-as az eredeti karbija, ha nagyobb van rajta az csak jó,az én gokartomon is az van és kúrva jól megy vele!

Hali
így lenne 25.000 hogy dugó csapszeg gyűrű?mert az nekem tökéletes de amúgy csapszegem az még jó mert újj van benne.de ha 25 így a háron cucc akkor korrekt. meg van már hengerfej tőmítésem is:D
Szia!

Természetesen jár gyűrű,csapszeg is a dugóhoz !
Mindent el tudok intézni neked!

Ha már szét van szedve érdemes a hengerfej tömítést is cserélni,azom is van !

Így tökéletes lesz a gép !
jah nem is kell posta most néztem hogy a műhelyük dunaújvárosvan van és oda járok minden nap. Szal akkor majd jövő hónapba szeretném vinni a hengert.
és ez még az előzőhöz! Hogy postán meglehetne e oldani az alkatrész szállítást? Mert ha igen akkor kaphatnák e egy címet erre az e-mail címre:cajn17@citromail.hu éshogy a hengerfejen nem kell valami átalakítás maradhat így?
jah és még annyi lenne hogy gyűrűt is adnak a dugóhoz vagy külön kell még hozzá venni?
Am oké szerintem akkor az jólessz hogy megfurja a hengert és ad hozzá dugót is csak majd januárba adnám a hengert mert most per pill karácsony miatt nincs annyi keretem de köszönöm élek a lehetőséggel