Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz!
oks holnap lefényképezem az alkatrészeket és felteszem ide
KAri, ha ez meg lett volna hegyesztve, akkor nem megy szét!

Viszont, ez rútul taknyolva volt:)
Hm... 15 ? Milyen vastag a lamella meg képet ha csinálnál az jó lenne
vannak lamellák is és akk mennyit szánsz rá ?
Akkor mondom, hogy mi kellene! A vízpumpa műanyag fogasa ami a képen van, a kosár ami eltört meg ha jó állapotban van akkor a lamella.
Hali a képen látható Leo vince Hand made V6 eladó Ár 30.000Ft
lamela is kell v mi kell egyáltalán? az a kis műanyag fogaskerék ha jollátom az olajpumpa meghajtása na azt még adom a kosárral ezért az árért.
Csak kosár? Vagy lamellák és más egyéb is jár hozzá?
nekem van eladó sérülésmentes irányár: 11 000 ft
Hát ez történt a gépemmel nem a dugó tört el, mint gondoltam.
Valamelyik ökör meghegesztette és eltört! Szóval ilyen kuplung kosarat keresek!
Oké,gyere!
Természetesen áll a dolog !

Hali
csáó szerintem jövöhéten viszem a gilera hengert fúrni ha még megcsinálod 29.000-ből:D
Hali!

érdekelne Gilera MX1-re
-visszapillantó tükör
-tank és a betöltő nyílás közé gumicső(jó állapotú ami nem repedt és szakadt)
-index kompletten vagy csak búra

előre is köszönöm!
0630-435-1769
üdv:Zoli
jo ez a kis gilera helyileg hol van
Hali!

érdekelne Gilera MX1-re
-visszapillantó tükör
-tank és a betöltő nyílás közé gumicső(jó állapotú ami nem repedt és szakadt)
-index kompletten vagy csak búra

előre is köszönöm!
0630-435-1769

ui:eladó motor alkatrészeim honlapomon

http:\\zz4.5mp.eu

üdv:Zoli
hello! lendkereked? és elektronikus modulod van?
valami miatt durrog a mocim:S mxr gilera a blokja felvan újítva minden okés karbi membrán henger dugó, csak nem pörög fel 6000 is forog és kész pedig a power is jó! nekem azt mondták hogy lendkerék baj vagy az a tilisztor, ezért érdeklődnék hogy neked ilyesmid van e? és hogy szerintetek mi baja lehet? kszi a választ..
Nem ismerem de nekem olyan XT hatása van, jó nagy batár, monstrum, nekem nem kéne super motonak
Boldog karácsonyt minden Gilerásnak!:-)
Sziasztok!
Ma találtam Képes motoron egy eladó Gilera Nordwestet.
http://kepesmotor.hu/gilera-su...
Pontosan
róla lenne szó,esetleg valaki ismeri ezt a motort?
Helló!

Karácsony alkalmából,és hogy jól induljon a következő év, tiéd a hengerszett 40-ért !
Sziasztok!

Ha volna kedvetek egyet túrázni kismotorjaitokkal, akkor vegyetek fel az adatlapomon levő msn-címre! Csak50ccm!
Útvonal: Szekszárd - Siófok
Rendben!

Én nyugodt szívvel adom, mert saját magamnak csináltam, már benne van a blokk a pályamotorrá faragott SP-02be, merthát sokkal nyomatékosabb mint a saját,poweres 125-ös blokkja,erőbe kb azonos lesz, de kanyarból kijövet nem lesz ellenfél (legalábbis 125ös)

Kúrvára várom a tavaszt,kíváncsyi lettem volna mit megy,de a rohadt hó miatt nem tudom kipróbálni,meg kell még pár dolog a mocira... De nemgond,nekem van még 1 másik hengerem,de ezt még hüvelyeztetni kell, de ráérek,messze van még a tavasz...

Aaron
Nagyon elgondolkodtató az ajánlatod!
Alszok rá egyet!
Hello!

Igen,tudok Neked segíteni!
Bár nagyon nem egyszerű már ilyet szerezni, dugót külön nem is lehet kapni a 200-as (183) hoz,már próbáltam én is!

Van egy tartalék blokkom,amit nemrég újítottam fel (hajtókar,csapágyak,szimering,tömítések...) és mielőtt szétszedtem 12bar kompresszió volt benne! azt még az előző tulaj csináltatta, illetve ő azt mondta,h teljesen fel van újítva minden a motorba... Igaz ugyan,h jó bika volt a berugókarba,de elég csúnyán zakatolt,de mind1,kellett tartaléknak a motor...

Otthon szétkaptam,hát a dugó az tényleg új,újrahüvelyezve hozzá a henger, viszont a hajtókarja az halott volt! Ennyit a becsületről...

én megcsináltattam a főtengelyt,mostmár tuti a dolog, a henger,dugó kapott kicsi tuningot és új hengerfejtömítést és most össze van rakva !

Ha érdekel akkor leveszem róla Neked a hengert,de csak kompletten adom, henger,dugó-gyűrű-csapszeg,hengerfej, és hengerfejtömítés(5000Ft volt) . Illetve a hengerfejet külön le sem szedem,mert már rá van húzva nyomatékkal...

Tehát így kompletten mindenestől adnám a patika állapotú hengert , dugóval 45.000 -ért , a postát állom,ennyit tudok segíteni.

amúgy a 160-as Malossi (RX) hoz vettem csak a dugót 33.000-ért !
A 200-as hoz meg nincs,nem lehet kapni!