Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Még mindig eladó szeretett motorom!Ha valakit érdekel írjon és megegyezünk!
Látom jó kis tuning gépet építettél. Milyen tapasztalataid vannak a Malossi tuninghengerrel? Erősített főtengelyt is tettél bele, vagy csak a gyári van benne? Dugó hogy bírja?
italmondo.hu
pinkmotors.hu

amugy mi történt vele? Húzattad nagyon?
Hát a power az nemérdekel de van jóállapotu dugót gyűrűvel vagy újj gyűrűvel az érdekelne vagy tudsz e mondani helyet vagy boltot ahol lehet venni újjonnan. vagy meylik másik motoré jó bele?
Valaki megtudná mondani hogy honana lehet szerválni gilera rc 125 öshöz dugót gyűrűt? Nagyon megköszönném
itt van a gilera 125 power szelep. nekem van egy felesleg olcsó pénzért.
Sziasztok tud valaki vagy van e valakinek jó állapotú 94-es 125 ös gilera rc-hez dugógyűrűr?illetve esetleg dugattyú?mert az enyém beszart
Helló Gilera Gsm 50 hez van 70 es Top henger szetem 1000 km futot gonosan bejáratot (A) Dugóval 30.000Ft
Sziasztok keresek Gilera Typhoon 125höz fesszabályzót,használtat ami működik.
Szevasztok!
Tudnátok nekem segíteni ,mert motorváltás előtt állok hogy 180as 2t runnert , vagy 200as 4t lenne a jobb?
Meg esetleg valaki megtudná írni hogy sokkal jobban megy egy 180 as 2t, mint a 200as négyütemű?
Sziasztok valaki tudna egy képet mutatni egy 94 es 125 ös gilera powerről magárol arról a részről ami a kipuffnyilásban van hogy hogy is kéne kinéznie?de olyanról ami a dugó alá szív be! előre is köszi!
bocs de nekem pénz kell amúgy jolment, nemerölködött a gép és nem is kapta nyélgázzal csak néha kihúzattam ,tehát sztm nem szürreális az ára/de vedd meg akkor csak a hengert és veszel bele 30 ért uj dugattyút na majd átgondolod
nekem is ilyen a henger de a dugon kissebb az ablak de az igazábol nem számit vannak akik ellenvéleményel alá is támasszák ezt de én midig padlon járok a géppel ugyhogy nem számit ha egy bizonyos fordulaton nem tökéletes az átöblités és betorpan a gép.
de azért köszi.
akkor ezt ugy gondolom hogy a henger a hozzá összekopott dugoval 35 huf ha nem jol gondolom javits ki.+ van egy fötengelyed ami mindig jol jön csere nem érdekel?mert anyi kp nincs a földön.
köszi:lui
Azt azért vedd figyelembe, hogy neked milyen is a blokkod pontosan. Ugyanis van a hengerbe szívó, és van a forgattyús házba szívó blokk. A hirdetésben az előbbi van ablakos dugóval. Mindkettő lehet poweres.
hali http://www.kepesmotor.hu/motor... powerrel adom a hengert /dugón rajta vannak a gyűrűk meg hozzá a csapszeg
hello nekem gilera xr2-re kellene nikaszilos henger és dugo nincs véletlen elfekvöben?de csak magában a henger is érdekelne /power nélkül/ tudnál mondani egy árat?
gilera mxr alkatrészek eladók érd:sandori89@t-olnline.hu
Valakit nem édrekel a motorom? Nem használom, messze kerültem tőle. Otthon áll... szegény:)
Vagy egy 180-as
Én se tartom tartós megoldásnak a perselyt, de van ahol már mást nem lehet alkalmazni. Egy gyári nicasilos henger ára sokszor több mint maga a motoré. Ha belenézel krosszos topicokba, ott elég sok motor van perselyezve, és úgy tünik hogy bejáratott dolog felújításnál. Hogy nincs hozzá túlmérte azt konkrétan nem tudom, de nem hiszem hogy nem lenne, mert akkor nem használnák annyian. Ami még érdekes, hogy viszonylag újabb pár éves mocikat is gyakran hüvelyeznek. Vajon mért? Mert a gyári hengerbe valószinűleg "elfogyott "az utolsó túlméretes dugó,ill ugy elkopott a henger. És a tulaj vagy újra bevonatoltattja(ami nem kevés pénz)vagy megperselyezteti ami olcsóbb.
Hát igen,a bontotthoz is szerencse kell ! Bár tudok címet,ahol azért van jó normális áron !
Igen,lehet perselyezni,csak az már nem lesz olyan tartós,és általában ezekhez a típusokhoz,amik eredetileg nicasilosak,azokhoz nem is gyártanak túlméretes dugókat ( csak a nicasilhoz való túlméretet,az pedig egy századonként ugrik és max 0,05 mm-es a legnagyob) annál meg jóval többet kopik az acélhpersely... aztán már ha fúrni kéne,akkor nincs hozzá nagyobb dugó!

Valószínűleg azért mozog nehezen a powered,mert vki már tákolta !
Ott egy ilyen,a képen is látható gömbcsuklós kis átadó karnak kéne lennie! és a szelepnek is nagyon könnyedén kéne mozognia!
Az enyém legalábbis nagyon könnyen mozog !

Amit a képen látsz azt eladom ha kell ! komplett power kis rudazattal együtt 4000 Ft.
bontóba is szerencse kell hogy jót találj, egyébként a krosszmotorok hengerét is gyakran perselyezik
Üdv leszedtem az az APTS kupakot... am annak az összekötö elemnek műanyagnak kell lennie? vagy rendes fémnek? mellékeltem egy képet! jah és amúgy lehet hogy akkor a powerrel lesz baj mert elég nehezen forog...
Hibátlan a henger, csak új dugó kellett bele!
De ezt a nicasilos hengert nem is szabad perselyeztetni, inkább bontóba kell venni másikat,ami ép!
Nekem gokartba van ilyen blokk, de még a power nélküli, az jól húz középtartományból is. Havernak meg a poweres van,de simán fogom vele,mert neki csak felül megy !