Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hengert is perselyeztetted vagy csak egy túlmérettel nagyobb dugót tettél bele?
Felesleges venned, kb 4-5 000 Ft amúgy...

Motorszervízben vagy autószerelőnél is kell legyen...

Kb 1 perces művelet az egész ,én nem szoktam pénzt kérni érte...
hát igen az jólenne csak sajna nekem olyanom nincs és nem is tudom honnan lehet szerezni
Nincs mit igazán !

Bár sajna elképzelhető,h el van kicsit hervadva a dugója! kéne mérni 1 kompressziót a gyertya helyén s az egyből elárulja a titkot!

az enyémbe új dugóval (kb 5 üzemóra van benne) 11bár van.

legalább 8nak kéne lenni...
Köszi a segítséget megnézem majd akkor a power mehanikát hogy zár e meg ilyesmi. Már megilyedtem hogy ilyen gynege a motor ha nem nyit a power komolyan mondom hogy még egy 70 es simo is jobban húz mint az rc-m amikor nem nyit a power.jah és megnézem még akkor a karbit is mégegyszer köszi a segítséget.
Hali!

Hát az,hogy lassan ejti a fordulatot vagy pörög az nem power hiba,annak nincs köze hozzá. a powert egy röpsúlyos mechanika működteti a fordulatszám függvényében,az esetleg szorulhat a rárakódott koksztól,ami a kipufogó nyílásban lévő részét illeti. Le kéne venni a power mechanikának a henger jobb oldalán lévő APTS feliratú kupakot és megkukkantani,h rendesen működik-e, kinyit-e visszazár-e. Mert ha nem zár vissza,akkor lehet erőtlen alsó és középső fordulatszám tartományban !

De sokkal valószínűbb,h karburálási probléma van, dugulás stb...
Sziasztok! Valaki tudna segíteni egy szerelési tanáccsal? Van egy 1993 as gilera rc 125 ösöm. A karbim rakoncátlankodik és a powerem is nem engedi vissza alapjártra és eléggé pörög a motor hogy ez mitől van? És hogy mért gyenge a motor addig amíg kinem nyit a power,mert power nélkül elég harmatos tökmindeggy neki hogy csont gázon húzom vagy csak félig de amég kinem nyit a szelep addíg nagyon gyöszös hogy ez is mitől van?
Nem sajnos, hanem a 600-as változatát.
ilyet keresel?
Hali ha bárki tud bontót vagy akár mit ahol kapok Gilera rc,nordwest hengerszettet vagy csak dugót vagy akár gyűrűket az jelezze már lécci nagyon megköszönném.
Hát ez hátránya ezeknek, nincs cucc hozzájuk. Én még a régivel estem kétszer, ebből egyszer lett kisebb idomtörés, több mint fél évig kerestem idomot, de nem találtam aztán szartam le az egészet. Egyébként vagy 1 hónapja a vaterán mintha lett volna az újabb fajta RChez idomszett, nézz utána
Köszi,eddig nem tudtam,hogy nem szabad esni!
Járj sikerrel,remélem nekem is összejön,de igazad van,sajna nehéz találni... Volt,akinek volt,de egyszer csak eltűnt.Diák volt,mondtam neki,fizetek előre,adjon címet,aztán b@szott rá...
Én meg irányjelzőket keresek jobbodalra,és kormányt de nem nagyon találok.. Idomot meg hatványozottan lehetetlen találni, vagy csak kurvadrágán. Nem szabad elesni
RC 600 alkatrészei nincsenek valakinek?Hátsó lámpabúra,és jobb oldali hűtőventit keresek főként,ill fejidomot,ami lehet törött is,csak a jobb oldala legyen ép! Kis RC-knek ugyanez a fejidomja!
Gilera MX-R 125 alkatrészek eladók érd :sandori89@t-online.hu
Hol is laksz pontosan? Mennyi lenne az alja amiért oda adod?!
Ott az adatlapomon az email címem küldj oda ne OFF oljuk szét a topicot!
Ja!:-)El kell adnom vagy cserélnem valami kis autóra.Melóba kell:-((
Szia!

Pont most nézegettem a hirdetésed!
Sziasztok!Eladóvá vált a mocim!http://bdwteam.net/kepfeltolte...

Akit érdekel írjon!
Üdv mindenkinek!
Nincs véletlen valakinek kk hoz robbantott ábrája, vagy bármi hasznos ismertetöje?Nagy segitség lenne.Elöre is köszi mindenkitöl a segitséget
Jóféle. Nekem is van Teljesen megbízható, persze attól is függ hogy tartották rendben. Szerintem jobb mint egy DT. 28ló körül van gyárilag. Persze csak ha tökéletes állpotú a motorja, ami egy használt kétüteműnél sokszor nem az.. Kicsit nehéz motor de én már megszoktam. Erdőben használom jól bírja a terepet. Egyébként ahhoz képest amit nyújt elég olcsón hozzá lehet jutni. Persze ami rendszámos az drágább. Az enyém nem az. De terepre nem is kell Egy kicsit hiányolom a nyomatékát lent, mert alacsonyabb fordulaton szeretek motorozni. Mondjuk nekem már 250es kellene.
hali
a girella runner fékkarja mekkora?
olyan kicsi mint egy robogóé (pl yamaha yog)
vagy akkora mint egy nagyobb motoré (yamaha dt)
köszi!
sziasztok nekem egy pár kérdésem lenne! Valaki tud e tanácsot adni hogy jóféle motor e egy 1993-as gilera rc 125? Hány ló körüli meg ilyesmi és hogy megbízhat gép e? Köszi csáó
Cím: 6440 Jánoshalma, Kápolna utca 75.

Tel.: 77/402-539

Mobilszám: 30/9643-532

e-mail: motorbonto@motorbonto.hu

szép moci :D
Jánoshalmai bontó számát megtudnád adni?
Amúgy itt van a motoromról pár kép