szekeres125 :Max teljesítmény
27hp 20 kW @ 9500 rpm (rear tyre 25.3 hp @ 9500 rpm)
Max forgatónyomaték
.91 kg-m @ 9500 rpm
tehát 9500 as fordulatig simán használhatod fölötte már nemérdemes pörgetni mert ez a teljesítmény csúcs.
tejföl- csapágy ügyben annyit hogy kiveszed a csapágyakat a blokkból és bemész pl 1 SKF csapágyszaküzletbe , vagy ami van ott nállad. A boltosnak megmutatod és mondod ,hogy hova kell és sztm tudni fogja, hogy főtengelyhez meg a többihez melyik minőség a legjobb.
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek. Kérek mindenkit, aki tud segíteni a motorom (adatlapomon van kép) beazonosításában az írjon. Gilera R1 50 a típusa, évjárat hengertérfogatot szeretném tudni. Alváz/motorszámot írok ha az alapján meg lehet állapítani. Sehol nem tudok hozzá alkatrészt szerezi ez a problémám. Most egy km/h spirál meghajtó szerkezetre lenne szűkségem de nem tudom hol kaphatnék. A meghajtó szerkezet bronz perselyére ez van írva: 50-407 (alatta:) 7 f
Légyszíves válaszoljatok, ha tudtok, esetleg csak tanácsot, hogy hol érdeklődjek felőle.
A motorban egy ktm blokk van gyárilag, és több alkatrész is ktm rajta gyárilag.
Előre is köszönöm!
Helló! Van egy Gilera XR-1-em szerintetek ha olyan 7 ezres fordulaton megyek vele hosszabb távon az azért sok?! vagy nem árt neki? 11000-ig van skálázva
Sziasztok! Milyen motor a gilera 50 gsm supermoto? Milyen blokk van benne, mik a típushibái, vásárlásnál mire kell odafigyelni? Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok!
Köszönöm!
hali ilyesmit keresel? ez gilera mxr en volt ,teljesen jó csak annyiban külömbözik az rv-től sztm hogy az rv-n a pirosban benne van a jeladó itt meg a 2 külön van.
Hali. Valaki megtudná mondani, mi a különbség az között:http://www.vatera.hu/gilera_el... -----és az enyém között?
Annyit tudok mondani, hogy a típusszám stimmel, de a gilera jel mellett egy 20-as van, nekem pedig 40. Mit jelent az a szám? vagy számít-e? a mocim RV125.
Köszi
szerintem erre nemkapsz választ mert nemhiszem, h sokan ügyködnek ilyenekkel
sztem ugyjutsz előre, ha felhivsz egy bontóst és leméreted vele a felfogató csavarok helyzetét, egymástol való eltérését.
6 évig hajtotam Sp 02-t. Motorikusan nem is volt baj. De a külseje állandóan rongyolódott. Ugye az idén 20 éves a technika,89-es sp -m volt. A kidolgozása messze elmararadt a kortársaihoz képest ( Mito, Futura). A spoilerek állandóan repedtek törtek. Otromba rések,és nyílások, mindenhova belátni (első lámpa,blokk stb.) Nézz meg egy Mitot: Sehol egy fölösleges rés,lyuk.Minden a helyén stabilan ezer csavaral rögzítve. Összegezve az sp külseje messze elmarad a konkurenciával szemben.Üdv:Krisztián.
27hp 20 kW @ 9500 rpm (rear tyre 25.3 hp @ 9500 rpm)
Max forgatónyomaték
.91 kg-m @ 9500 rpm
tehát 9500 as fordulatig simán használhatod fölötte már nemérdemes pörgetni mert ez a teljesítmény csúcs.
Légyszíves segítsetek. Kérek mindenkit, aki tud segíteni a motorom (adatlapomon van kép) beazonosításában az írjon. Gilera R1 50 a típusa, évjárat hengertérfogatot szeretném tudni. Alváz/motorszámot írok ha az alapján meg lehet állapítani. Sehol nem tudok hozzá alkatrészt szerezi ez a problémám. Most egy km/h spirál meghajtó szerkezetre lenne szűkségem de nem tudom hol kaphatnék. A meghajtó szerkezet bronz perselyére ez van írva: 50-407 (alatta:) 7 f
Légyszíves válaszoljatok, ha tudtok, esetleg csak tanácsot, hogy hol érdeklődjek felőle.
A motorban egy ktm blokk van gyárilag, és több alkatrész is ktm rajta gyárilag.
Előre is köszönöm!
ott megtalálod az adatlapját és fel tudod vele venni a kapcsolatot
Köszönöm!
Dávid
jó hogy néha minden fórumba benézek :D
Érdeklődni:zotyadry@euromail.co.hu
Semit sem tudok szerezni...:(
felb**om magam veszek bele komplett gyujtást vagy gázlámpával megoldom
Annyit tudok mondani, hogy a típusszám stimmel, de a gilera jel mellett egy 20-as van, nekem pedig 40. Mit jelent az a szám? vagy számít-e? a mocim RV125.
Köszi
sztem ugyjutsz előre, ha felhivsz egy bontóst és leméreted vele a felfogató csavarok helyzetét, egymástol való eltérését.