Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok van egy rc 125 hüttöm eladnám v csere sp01 alkatrészre!
Hali. a fesszabot megkapom? Nagyon sürgős lenne.
szal akkor le kell szedni a lendkereket...
Az túlzás hogy főmester!A jeladó tekercs kismértékben állítható,de hogyan azt ne kérdezd mert nekem nem volt vele gondom,míg Gilerám volt.Lehet hogy fellazult,lötyög,vagy beleért a lendkerékbe és elcsúszott.Úgy emlékszem terepi Gileránál 1.64mm,míg az utcai tipusoknál 1.43mm az előgyújtás értéke felső holtpont előtt.
Van célszerszámom, de nem jön le
Kedves Daogyula, mint motorvillamossági főmájsztró Azt mondják az okosok, hogy el van csúszva a gyújtásom, de nem tudnak többet, én meg pláne. Még mindig GILERA RV125-öm van, nem-e tudod, mihez kezdjek?
Üdv!Meg van még az 50es Runner?Érdekelne!
sziasztok érdekelne h mennyibe kerül a gilera kz-hoz a jeladó! ha tudja valaki légyszíves írjon! előre is köszi
Sajnos a telefonszáma már nincs meg,de szokott itt lenni,tegyél fel ide kereső üzit sűrűn,majd csak válaszol!Ha valakinek kell Mátrafém lánc,még van kb.két motorra való patentszemmel 5000-ért,postát állom.
nem valószínű hogy mexakítós lenne, a lehúzáshoz meg célszerszám kell amit esztárgályos tud megcsinálni.Én is próbáltam leszedni de inkább hagytam..
Basszus... A mocin (GILERA RV125) kalapácsos vagy elektronikus a gyújtás? Egyáltalán van értelme leszedni a lendkereket?
Hali. Gyújtáson kellene állítanom az RV125-ön. Hogyan tudnám leszedni a lendkereket? Már 3 lehúzót szétgyilkoltam, az utolsó nagyon bivaly volt, kicsit ki is szaggatta a lukaimat Mihez kezdjek?
Akkor jtf 264-es kell? De az biztos nem jó, mert sokkal kevesebb bordája van középen...:S De akkor milyen kell? Közben írtak a Pinkmotorstól, hogy ennek megfelelő méretezésű lánckerekük nincs! Akkor mit csináljak...?
Az Sp-ér 13 fogas,nekem is ilyen volt gyárilag,mint a képeiden.viszont a jt-kerék már utángyártott,és nincs rajta a belső felén az a távtaró rész,mint a gyári,de ettől tökéletesen passzol,és használható.15fogas is befér,mert én is akkorát vetem.
És am hogy tudom őt megkérdezni?
Hát nem hiszem... Sztem 15 fogú már nem is férne be. Am megjött a lánc, köszönöm!
Úgy emlékszem az Mx-SP szériáké 15 fogú,ez meg valószínú az RC-hez való.Kérdezd meg Varga Szabolcsot!(szacsomotor)Lehet neki van is eladó.
Az ok! De az nem egyezik meg ezzel a lánckerékkel, és ennek a méreteinek megfelelő lánckereket nem találok... Tehát akkor vajon milyen lehet? (egy pár kép konkrétan róla)
Nem tudom hol lehetne szerezni ilyen szűrőt ami a képen van. Nekem nem volt szűrő a motoromban mikor megvettem, most két szivacsot tettem a szőrőház elejébe beolajozva ideiglenes jelleggel. Nem tudjátok hol lehet rendes szivacsot kapni bele? Mit használtok?
A pinkmotorsnál kapsz Jt lánckereket,kiválasztható náluk a jt honlapjárolhttp://www.pinkmotors.hu/ én is itt vettem, azt hiszem jtf 264 a száma.
Sziasztok! Nem tudja vki milyen első lánckerék kell gilera mxr-hez, vagy mx1-hez, vagy sp01-02-höz, asszem ugyolyan kell rájuk? Vagy legalább mondjatok gilerara való első lánckerék típust, hátha jó! A méreteket tudom, de olyat nem találok sehol:S! Köszi...
sziasztok ha van valakinek jeladója gilera kz-hoz akkor szóljon mert érdekel. email: lunkandiesel@freemail.hu tel: 06706586599
sziasztok nem tudja valaki h mennyibe kerül 1 jeladó gilera kz-hoz?
előre is köszi
xiaxtok van 125 gilera kk berugo tengelyem komplet,világitáskapcsoló egység komplet.meg egykét aproság.eladom.irj hogy mi kell
valaki tudja esetleg hogy gilera stalkerre jó-e runner kerék?
előre is kösz