Az túlzás hogy főmester!A jeladó tekercs kismértékben állítható,de hogyan azt ne kérdezd mert nekem nem volt vele gondom,míg Gilerám volt.Lehet hogy fellazult,lötyög,vagy beleért a lendkerékbe és elcsúszott.Úgy emlékszem terepi Gileránál 1.64mm,míg az utcai tipusoknál 1.43mm az előgyújtás értéke felső holtpont előtt.
Kedves Daogyula, mint motorvillamossági főmájsztró Azt mondják az okosok, hogy el van csúszva a gyújtásom, de nem tudnak többet, én meg pláne. Még mindig GILERA RV125-öm van, nem-e tudod, mihez kezdjek?
Sajnos a telefonszáma már nincs meg,de szokott itt lenni,tegyél fel ide kereső üzit sűrűn,majd csak válaszol!Ha valakinek kell Mátrafém lánc,még van kb.két motorra való patentszemmel 5000-ért,postát állom.
Hali. Gyújtáson kellene állítanom az RV125-ön. Hogyan tudnám leszedni a lendkereket? Már 3 lehúzót szétgyilkoltam, az utolsó nagyon bivaly volt, kicsit ki is szaggatta a lukaimat Mihez kezdjek?
Akkor jtf 264-es kell? De az biztos nem jó, mert sokkal kevesebb bordája van középen...:S De akkor milyen kell? Közben írtak a Pinkmotorstól, hogy ennek megfelelő méretezésű lánckerekük nincs! Akkor mit csináljak...?
Az Sp-ér 13 fogas,nekem is ilyen volt gyárilag,mint a képeiden.viszont a jt-kerék már utángyártott,és nincs rajta a belső felén az a távtaró rész,mint a gyári,de ettől tökéletesen passzol,és használható.15fogas is befér,mert én is akkorát vetem.
Az ok! De az nem egyezik meg ezzel a lánckerékkel, és ennek a méreteinek megfelelő lánckereket nem találok... Tehát akkor vajon milyen lehet? (egy pár kép konkrétan róla)
Nem tudom hol lehetne szerezni ilyen szűrőt ami a képen van. Nekem nem volt szűrő a motoromban mikor megvettem, most két szivacsot tettem a szőrőház elejébe beolajozva ideiglenes jelleggel. Nem tudjátok hol lehet rendes szivacsot kapni bele? Mit használtok?
Sziasztok! Nem tudja vki milyen első lánckerék kell gilera mxr-hez, vagy mx1-hez, vagy sp01-02-höz, asszem ugyolyan kell rájuk? Vagy legalább mondjatok gilerara való első lánckerék típust, hátha jó! A méreteket tudom, de olyat nem találok sehol:S! Köszi...
előre is köszi
előre is kösz