Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma találtam, a Delegáción, de csak a nyelv 3000- plussz 1500 a posta, de berugókar nélkül az egész egység 8000-....besz*rok...:( inkább nem kell...
hello nekem is rossz volt az a kis vasdarab én sem kaptam sehol igy le kellett gyártatni de ha megforditod és ugy rakod össze még egy darabig jo lessz amig szerzel helyette.ez csak a berugokar alapállásáért felelös.
Sziasztok! Szeretnék venni egy 4t robogót a Runnert nézem meg a Honda lead-ot, de a Runner-t nem tudom milyen szerviz igényes, lehet-e alkatrészt találni hozzá meg ilyenek. Ha tud nekem valaki segíteni azt megköszönném!
Tpvábbra is Keresek 1991es RC125höz jobb első irányjelzőt, hátsó tárcsafékre való szürke műanyag burkolatot, fordulatmérős műszerfalat és kormányt! Valaki bontson már RC-t

roland80@totalcar.hu
702827377
Helló van egy gilera mx em papírok nélkül sajnos és szeretnék hozzá papírt szerezni akinek van esetleg egy ugyan ilyen mocija és vannak papírjai és meg szeretne tőle válni egy kis pénzért akkor megvenném várom válaszotok üdv tAMÁS
én se tom mi a neve, de ilyet max. bontottan tudsz szerezni, vagy legyártatod egy ügyes esztergályossal-lakatossal.. Én pl egy pofonegyszerű kuplung beállítócsavart akartam venni, persze sehol nem kapható. Végül legyártattam. Ez van, ezekhez a motorokhoz nem kapható sokminden.
Szétoperáltam, így jobban látható, azért puklis és amorf, mert szétgyírta a tengely. Nem tudom a nevét, az kellene, hogy megrendelhessem valahol a web-en. Voltam több boltban, mégcsak rendelni sem tudnak...
Hali. Nem tudjátok mi ennek a vasdarabnak a neve? A berugókar tengelyének végén van. Kicsit elnyúlt, és hátrafele gyorsulok miatta.
Hello! Gilera dna hoz keresnék alkatrészeket villát és első fejidomot.Köszi a Segítséget:D
már túlestem rajta...szétszedtem, összeraktam, a berúgókar működött, amíg 1-2-t nem rúgtam rajta kézzel. Utánna ugyanaz.
Valszeg ezzel lesz a bibi mert önindítóval indul, csak nem merem így indítani, nehogy szétkrahácsoljon valamit...
sziasztok gilera xr2 elsö lánckereket keresnék de olcsot nem nagyon találtam tudtok segiteni?13-as van most rajta.illetve tudna nekem valaki egy gyári láncmétetet mondani?
köszi
üdv
szerintem csak haverral vagy olyannal állj neki aki ért hozzá valamennyit. De első körben nézd meg a gyertyát-gyújtókábelt, jók-e. Berúgóval nem tom konkrétan mi a gond talán nem forgatja át a motort?
Hello! Nekem van egy 50cc is dna-m és én csak jót tudok mondani róla ,100km-en eszik 4litert. Rám kanyarodott egy kocsi és a kipufogóra estem.Idomoknak nem lett baja csak a teló ment el de nagyon szerencsésen megúsztam tehát esés szemponjából is jó::D Eladó az enyém ha érdekel. Nem hirdetem mert meg akarom szereltetni de ha érdekel szólj és küldök képet (mattfekete neonzöld) a színe.
Hali. Valaki aki szedett már szét 125-ös gilerát (nekem RV125 van). Valami nem jó, furán kopog, nyomaték van, de mintha kihagyna a gyújtás, néha köp egy mélyet, 2-szer akart hátrafelé elindulni egyesben, és meghalt a berugókar. Én még nem is láttam ilye6t szétszedve, belefogjak-e vagy nem?
természetesen érdekel! Dobj egy emilt a részletekhez

roland80@totalcar.hu
Első irányjezőt tudok adni jobbost balost. Igaz hogy sp 02-é,de egy,és ugyanaz.
Keresek 1991es RC125höz jobb első irányjelzőt, hátsó tárcsafékre való szürke műanyag burkolatot, fordulatmérős műszerfalat és kormányt! Fontos lenne hogy ezek ne legyenek sérültek-repedtek!

roland80@totalcar.hu
702827377
sziasztok. olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy, tud valaki egy eladó gilera ice típusú robogót? a páromnak nagyon tetszik és szeretne egy ilyen mocit. adnék érte egy aprilia robogót + ha kell akkor dobok rá valamennyit.
Jaa meg egy termosztát!
Hali
Kellene nekem egy hengerfej 125-ös fx be
Új, használt, tuning amit tudtok
Hali, meg tudná valaki mondani, hogy a gilera runner (50-es) lámpáján hol lehet áálítani, mert az egekbe világít...Köszi!
Üdv. Nekem 5 sarus kell, a 4-esen nincs visszajelzésem...De azért kösz. Bár addig idegesítem magam, míg átoperálom tényleg tirisztorosra...de itt sincs visszajelzésem semmiről.
Még mindgíg nem találtál? Látom,már jó ideje keresed. Nekem van egy Gilera feszabályzóm,spanyol motoplat,4 csatlakozós.Üdv.
Valaki szerezzen már egy cseszett fesszabályzót rv125-be! Basszus már több mint egy hónapja keresek és boltban van új 22E HUFért. Normálisak ezek?
Hali. Nem tudtok valami veteránmotor-kereskedőt?