sziasztok egy gyors és nagy segitségre lenne szükségem!
VAN EGY GILERA RUNNER 180 asom 2 ütemű bal oldalt a deklinél folyt a viz szétszedtem és az olaj szivatyúnak a tengelyén nemvolt szimeringsem meg semmi tömités valki tudja h mi kell oda és valakinek van e olyan eladó és h menyi egy olyan ha valakinek van megvenném segitsetek légyszives előreis köszönöm sziasztok
Szia!
Injektortisztítót nem tudom milyen árban van, google tuti kidob rá valamit. A benzincső meg a szűrő viszont összesen nincs egy ezres, érdemes újat venni. Elég, ha a csőből viszel mintát, onnan tudják a méretet és adnak hozzá szűrőt is. Ha ki van kötve az olajpumpád és keverékkel jársz, akkor mindenképp szólj a boltosnak, csomó szűrő nem bírja az olajat (főleg a papírbetétesek).
Sok sikert!
Sziasztok!
Piaggio Beverly 500-hoz kellene nekem service manual.
Ha valaki tud legyen szíves küldje el az adatlapomon lévő e-mail címre!
Előre is köszi!
Üdv.!
Sziasztok!Nemrég vettem egy Gilera Sioux 50-est ,de sajna a dugó és a gyűrű tönkrement benne.Már pár boltot megkérdeztem,de nem tudtak segíteni.Ha valaki tud megoldást a problémámra,nagyon megköszönöm.
Hello ! Gilera sp01/02 alkatrészek eladók!:álló rész 2db (gyujtás),2hátsó felni tárcsával lánckerékkel lánncal,öninditó,lenkerék,karburátor,komplett blokk( a hengert főtengelyt javitani kell)teljes komlett idom szett,tank,(ezeket már csiszolni sem kell mert lecsiszoltam őket:)szóval igazából minden megvan hozzá mert nekem meghalt a hengerem meg a főtengelyem és inkább vettem másik motort!Elérhetőségeim:Tel:06-20-327-7067 Msn:bogdanalex@windowslive.com Emailom:csubakka123@freemail.hu
Köszönöm szépen a hozzászólást, jó ötletnek tartom:)Injektor tisztítók milyen árban vannak?Szűrőt kitudom takarítani vagy újat kell vennem?Csöveket mivel tudom kipucolni?Válaszod előre is köszönöm.
Szia! Ha hirtelen állt meg és gyertyakép szerint elszegényedett a keverék, az főleg tömődésre utal az üzemanyagellátó rendszerben. Mielőtt bármitis vennél hozzá, érdemes a tanktól fogva lefelé a benzincsövet, szűrőt, injektort kipucolni.
hali nekem kéne egy gilera rx 125 arizonához egy gyuj tás alaplap mert nincs világitásom ha van neked vagy tuc vala honan irj vagy vegyél fel msn re laci_laci22@hotmail.com
az italmondon bt-forgalmazza Mitsuboshi varió szíj (jelenleg ilyen van az enyémen is) most nézettem meg 3000km-t mentem vele szinte semmit nem kopott.. 9000 huf lenne az ára
VAN EGY GILERA RUNNER 180 asom 2 ütemű bal oldalt a deklinél folyt a viz szétszedtem és az olaj szivatyúnak a tengelyén nemvolt szimeringsem meg semmi tömités valki tudja h mi kell oda és valakinek van e olyan eladó és h menyi egy olyan ha valakinek van megvenném segitsetek légyszives előreis köszönöm sziasztok
Injektortisztítót nem tudom milyen árban van, google tuti kidob rá valamit. A benzincső meg a szűrő viszont összesen nincs egy ezres, érdemes újat venni. Elég, ha a csőből viszel mintát, onnan tudják a méretet és adnak hozzá szűrőt is. Ha ki van kötve az olajpumpád és keverékkel jársz, akkor mindenképp szólj a boltosnak, csomó szűrő nem bírja az olajat (főleg a papírbetétesek).
Sok sikert!
Akkor még 1 szer felteszem a kérdést: Mennyit fogyaszt a Gilera runner 180 2 T-s?
Piaggio Beverly 500-hoz kellene nekem service manual.
Ha valaki tud legyen szíves küldje el az adatlapomon lévő e-mail címre!
Előre is köszi!
Üdv.!
A 180-as runner fx , a 2 T-s mennyit eszik normális jörülmények közt?
Gilera SP01-hez van eladó fejidomom, oldalidomom , nyergem. '89-es évjárat, pepsi-mintával, közepes állapotú, javítandó. Ugyanehhez a motorhoz keresek olajpumpát, szivatóbowdent, új hengerfejtömítést. Eladó cuccról részletes képeket, leírást szívesen küldök e-mailben. (joszif-kukac-index.hu) Tel.:20/415-1503
Üdv., Geri
Érdekelne Gilera XR1 125 höz működőképes komplett blokk,vagy főtengely!Kérem aki tud segíteni az szóljon!Előre is köszönöm!
Üdv!
bármilyen segitséget megköszönnék.
Most kaptam 1 Gilera runner 50 sp-t. Esetleg tanácsok, tapasztalatok? Előre is köszi~~~by Dani