Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Szegény Gilera RX Arizonám 125-ös, 2 hetet állt elfoglaltságom miatt. Aztán mentem vele egy kört majd unalmamban gondoltam szétszedem és kitisztítom a karburátort. Bár ne tettem volna.
Azóta csinálja, hogy 5000-nél megfúl és nem pörög akármennyi gázt húzok, de ha visszaengedem a gázt és utána megint húzom vagy húzok egy kuplungot akkor megy tovább. A karbit megnézte egy szerelő is, ott minden rendben, tiszta. 8000 után is ugyan ez van. Feltettem róla egy videót, ott azt tanácsolták, hogy tisztítsam meg a power szelepet. Ezzel nem is volt gond, csak mikor szétszedtük a kipuff-ot akkor jöttünk rá, hogy nincs is benne Ezután szétszedtük a karburátor után a szívócsonkot és ott kitisztítottuk azokat a "lamellákat". (Ez a membrános?) Gyertyát is cseréltünk, légszűrő is tiszta, benzint is kap. De sajnos semmi változás, talán egy kicsivel könnyebben megy, jobban gyorsul de ugyan úgy megfúl. Nem kataszrófa mert azért lehet vele közlekedni de elég idegesítő és sajnálom is.
Nem tudtok vmi ötletet adni, hogy mi lehet a baja?
heló egy 99 es 125 fx hez kellene gyujtáskapcsoló zárbetét kulcsostul és a hozzá való csomagtartó zárbetét
valamint érdeklődni szeretnék hogy egy 180 as 2t henger hengerfej dugó mennyibe kerül használtan meg újan
természetesen ha használt akkor legyen jó állapotú
Igen ez tapasztalható nem csak a motorvásárlás terén....
Amúgy válság van mindenki azt hiszi ugyanannyit ér a szekere meg mindene mint anno erre egy normális eladó mint te aki egy normális már majdnem baráti árért kínálja a motorját és akkor jönnek ezek a szarokat túlértékelő motortulajok akiknek joformán fogalmuk sincs a motor mükődési elvéről.
Nekem is volt egy malaguti f15 ös elég tuningolt motorom amit annyiér tudtam egy hete eladni mint amennyiér vettem kb pedig nagyon sok pénzem benne volt.
Kívánom hogy tud eladni a Gileradat és ne foglalkozz ezekkel a vevőkkel
Halihó!
Kicsit felháborodva írom ezt az üzenetem!
Kedves Gilera tulajdonosok.
A képesmotor.hu-n komolyan a Keeway kínai Sz*r, a kymco, meg a vespa meg a babetta, meg minden menő?
Fent van a motorom (egy Gilera Runner) hirdetésben.
50000 forinttal olcsóbban mint amit ér. 150000 forintért. Jó állapotú, Jól is megy. a fogyasztása sem dúrva.
És mit csinál a paraszt? Ajánlja a gagyi motorját, meg még én fizessek rá. Hát meg a nagy ......!
Keeway Sukida Gagyi lenne nekem cserébe érdekel? meg fizess rá 200000-et mert az enyében van riasztó meg távirányítóval indul.
Az emberek nem normálisak?!
És a sok hülye meg megeszi ezt a dumát. utána egy év múlva meg 200000-et megint fizet az alkatrészekért ami széthullt.
és ezekkel van tele a hirdetés.

Egyébként ha valakinek kell:
2003-as gilera Runner 70 köbcentis. 85-90-es végsebességgel.

150000 forint vagy 540 euró.
Működik mindene, csak tankolni kell.
Hello szeretnék érdeklödni a gilerához van e neked 1 es fogaskerék meg a váltonak a tengölye ha megvan!Egy árajánlatot had kérjhek már elöre is köszi!
Hello Gilera dna eladó!
Szia! Első körben takarítsd ki a porlasztót, a fúvókákat csak finoman,ne dróttal, inkább használj fogpiszkálót. Ha így sem pörög, állítsd vagy állíttasd be a porlasztót és a gyújtást, mindkettő tud ilyen hibajelenséget okozni. Ha injektoros, akkor takarítás után kezdd a gyújtásbeállítással. Üdv.!
Nincs töltés,ülés alatt nézd meg a fesszabályzót,lehet leesett vagy leszakadt róla egy vezeték,de az is lehet hogy maga a szabályzó halt be.Vagy a kuplung felett van egy csatlakozó (jobb oldalt)elvileg ott megy keresztül a generátor két sárga vezetéke,lehet elkoszolódtak a csatlakozók és nem megy át az áram.Ezeket nézd át.
Sziasztok. Valaki nagyon fej elektroból, olyan gondom volna hogy egyx Gilera 125-ösöm van, gyűorsasági, én satu vagyok még hozzá, minden működött mikor vettem, két napja:) most kiderült, hogy addig van elettro amíg tart az akksiban a szufla. Mitz ajánlotok? Nincs pízem:( Köszi
Üdv! Egy kis segítséget kérnék töletek kedeves márkatársak! Gilera runner 125 vx hez keresnék szerevízelési útmutatót, adattárat amiben a főbb műszaki paramétereket megtekinthetők pl: külömböző csereintervallumok, feltöltési mennyiséget és egyéb karbantartási adatok. Egyfajta service manual-t. A motor 2001-es évjáratú. Nagyon hálás lennék ha valaki megmondaná hol tudok ilyesmit letölteni. Előre is köszönöm a válszokat!
Sziasztok membránt keresek 180-as 4t Gilera Runnerhoz nagyon fontos lenne
Kösz a tippet.Meg fogom próbalni.
Van 1 teljesn ujj kicsomagolatlan hátsó lánckerekem gilera sp01/02 höz!olcson!
Segítségre lenne szükségem! Szal van 1 gilera mx/r-em, és olyan 8-9 ezres fordulattól nem pörgött tovább, ott is meg-meg torpant, szaggatott, mint ha nem kapna benzint. Kipucoltuk, rájöttünk h a légszűrő már szar, kivettük, így már pörög, vettem bele 1 újat, de azzal ugyanazt csinálja! Mintha folytana rajta a szűrő de ugye nem lenne szabad neki annyit folytani. Gondoltam a powerre, de nem tom mégis mi lehet. Eljárnék vele így is, de zabál, meg ugye a motornak sem használ! Segítsetek légyszi!
Szia! Ha megvannak a pontos méretek, akkor hívd fel Szikszai Károlyt, ő szinte mindent megszerez. Mellesleg gépműhelye van, igényesen dolgozik, hengert fúr, hónol, hüvelyez, főtengelyt felújít. De mindent meg tudsz vele beszélni telefonon: 20/941-3960. Üdv.!
Szia! Örülök, hogy tudtam segíteni! Ha viszont beigazolódott a gyanúm, akkor nem árt kipucolni vagy legalábbis átöblíteni kicsit a tankot is, elvégre onnan jön a mocsok. Ha nem szeretnéd megbintani a mocit, akkor egyszerűen szánj rá egy liter benzint, hogy kilötyböld vele és leereszd mondjuk egy nagy kólásüvegbe, jó lesz az még mosóbenzinnek. További sok sikert! Üdv.!
Hello!
Beszereztem az injektortisztítót 1200ftért,és most már tovább bírja, de sajnos még néha megáll (eldugul),valószínűleg itt lesz a bibi.Szűrő meg benzincső csere, próbát megér.köszönöm ismét a hozzászólásod.
Nekem sajna nem mükszik!Lehet hogy az előző tulaj kicserélte másikra!:-(((
Nekem sajna nem mükszik!Lehet hogy az előző tulaj kicserélte másikra!:-(((
Nekem sajna nem mükszik!Lehet hogy az előző tulaj kicserélte másikra! :-(((
Pill megnézem!:-)
helló
a gyújtáskapcsolót benyomod és nyilik.(bowdenes)
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy akinek 180-as 2t-s runnerja van az hogy nyitja az üzemanyagnyílás ajtaját?Mert én csak csavarhúzóval tudom nyitni!Van erre valami specko kapcsoló vagy ilyesmi?
Hali!
Valakit nem érdekel Yamaha dt 125-R csere Gilera runner 180 vagy 200-as 4Tre?
érd:gaborszeles@citromail.hu
helló
szerintem vizpumpás lett a géped azért csöpög onnan a viz.
azon az oldalt nem kell lennie szimeringnek csak a másik oldalt van.
a blokkot ketté kell húzni és a főtengely alatt lessz a vizpumpa, vizpumpafelújitó készletet 2-3ezer forintért kapol.
én is most csináltam meg a vizpumpát mert nekem is engedte a vizet.