szinte gondoltam:-)
Nem lehet egyszerű szerezni hozzá idomot
Amugy észrevetted hogy mostanában semmi értékük nincs az Arizonáknak? Szerintem ettől olcsóbb használt enduro nincs is a piacon
Szevasztok.125-180as runner-ekröl,mi a véleményetek?Alkatrész ára a többi hasonló kategóriáju géphez.Állandó hibaforrás oka,betegsége?Megbízhatóság,menetteljesítmény stb...Előre is köszi!
Sziasztok! Valaki segítsen! Van egy Gilera Runner 2002-es 50ccm-es robogóm!Ehez kellene nekem kapcsolási rajz!Hol tudok ilyet szerezni?Ki tud ebben segiteni nekem?
lehet hogy sokat kap mert füstöl mint a barom ezért lennék kiváncsi a fuvokaméretekre 100-as föfuvoka van benne.fötengelyszimeringet kicseréltem aszt hittem az a rossz de nem.a power szelepnek mekkora fordulaton kell kinyitnia?köszi
sziasztok egy gilera 125 xr2 krossz motorom van de nem megy ha néha beindul nem pörög fel de ha betolom nagyobb fordulaton megy mint az örült de ha 3000 alá esik a fordulat akkor megyint csak lehörög és nem pörög fel valaki el tudná árulni a delorto 26 karbulátor gyári fuvoka méreteit mert az a gyanum hogy valaki csunyán elfuvokázta a dolgot más ötletem már nincs mert minden mást okénak találtam habár eddig nem volt power-es motorom.elöre is köszi:lui
Idomomnincs sajna,egy komplett műszerfalam és egy benzintank maradt,ha érdekel itt üzenj.Az SP01-es idomokat is fel lehet rá tenni,nézd meg az adatlapom.
hali nekem minden burkolat kellenne amit csak rá lehet rakni az mx1-re (fejidomtól a hasidomig)minden kellenne! ha tudsz nekem mxr-idomot az mx1-re akkor jelentkezzen vki aki tud! a tel számon:06304267679! kösz
A két tipus idomai nem ugyanazok,ha MXR-re akarsz MX idomot,cserélni kell a fejidomot is.Nekem a hasidom hiányzott az MX-ről,az SP01-ét tudtam rátenni(adatlapomon)de így is kicsit faragni kellett!
Új motorral (4000km), kitűnő műszaki állapotban, de enyhén sérült az eleje (fejidom és első telo) és a kipufógója, kb 50ezer Ft-os a kár rajta, ezen kívül a festés (mattfekete és neonzöld) és a matricázás is friss, egyedi, minőségi. Sport hátsó telóval, de a motor tuningmentes. Az ülés frissen húzott.A kerekek kiválóak 90%-os.
én már jó rég voltam itt lehet nem is emlékeztek rám. van egy 91-es cronóm adatlapomon fent van.
lenne 2 kérdésem
1. az sp 01,02 és a cronónak ugyan akkora a hajtókara minden méretben?
2 mekkora a két csapszeg tengelytávolsága a cronó hajtókaránál?
Nem lehet egyszerű szerezni hozzá idomot
Amugy észrevetted hogy mostanában semmi értékük nincs az Arizonáknak? Szerintem ettől olcsóbb használt enduro nincs is a piacon