Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Roland! Üzemképtelenül vettem a mocit, egyenlőre még csak szétszedtem egy haveromma. Jól tudod ez egy forgótárcsás, hidraulikus kuplungos motor és úgytünik nagyon ritka! 125-ösöket találni, de ilyen 250-est még nem sikerült. Találtam olyan weblapot ahol évről -évre felvannak sorolva miket adtak ki a GILERÁÉK,de ezt a motort valahogy kihagyták, ez érdekes nem? Van egy-két baja, eggyenlőre kicserélem a csapszeget ,és összerakjuk,és bekéne indítani, utána meglátjuk mi lessz!
Jól néz ki a mocid! Fel tudnál venni msnre lenne pár kérdésem.?
roland826@hotmail.com
Hello, a neten nincs hozzá semmi? Ez ugye forgótárcsás vezérlésű? Legalább is amiket láttam azok olyanok voltak. Amugy én nem nagyon tudok gépkönyvet vagy hasonlót, de szerintem mások se mert ritka és régi típus. Mi baja van?
Megvettem a GSM-et 2000-es évj. külső karcokon kívül hibátlan a motorja, és az enyémbe MINA blokk van. Akinek hasonlója van lécci irjon már mit tapasztalt.
Nem lehet,hogy a dugód égett át? Én is raktam már az Sp-be 6 gyertyát járatós motorba. A 28 rongyos malossi dugóm pár km után átégett,a gyertyám meg elolvadt,mint ha viaszból lett volna.
te figyej megtudod nekem nézni hogy mekkora az rx-ed hengerén a tőcsavarok elosztása? köszike
szevasz nekemis letört a derbimröl és egy hete ugyjárokvele voltam terepezniis. az a lényege hogy aláncot ne engedje a villa rugoutja alá,hogynetudjon megfeszülni és le esni enyi
ja és teker az önindító...
Hát most hatos gyertya van benne,bár azt hallottam hogy ez kicsi,de röffennie talán ezzel is kellene(szerintem)
Hi, ~32700 km van benne, lassan már megéred egy felújításra
Képek vannak a profilomon!
tisi77:
És terepen mi a funkciója? Nagy gond ha nincs rajta? Vagy meglehet vhogy oldani?
Jo gyertyát raktál be? hőfokra meg mindenre, akksi tekeri?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy {GILERA RX 250 Arizona Rally} motorom,1985-ös tud valaki alkatrész-leírás-gyáriadatok, vagy bármiben segíteni nekem?
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni hogy egy Gilera Rx 125ös első teleszkopjába mennyi olajat kell önteni? És valaki nem tud hozzá szerviz könyvet vagy valami hasonlót? Előre is köszönöm.
www.italmondo.hu

olvass vissza a fórumban!
Ha jól tom ez supermoto, 50 köbcentis,és elég ritka. Az újabbakban Derbi blokk van, a régebbi évjáratokban meg uaz mint az 50es RC-kben.
holt lehet rendelni gilerához alkatrészt?
Sziasztok! Holnap megyek megnézni egy Gilera GSM-et 2000-es évjáratú. Van valakinek valami féle tapasztalata a motorral kapcsolatban? Előre is köszönöm

Gábor
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A gondom a következő: van egy kissé beteges sp01,vagy 02-m,és elcseppent benne a gyertya :( kicseréltem ugyan,de se kép se hang! kompót van, szikra van mégsem röffen! Mi lehet a gáz?
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni hogy egy Gilera Rx 125ös első teleszkopjába mennyi olajat kell önteni? És valaki nem tud hozzá szerviz könyvet vagy valami hasonlót? Előre is köszönöm.
hali mindenkinek , keresek gilera rc ,rx hez első lánckereket, akinek van eladó az szóljon ,vagy vegyen fel msn re: petrodani007@hotmail.de
Köszi a válaszod , segítséged! én is a rúgóra gondolok....
más probléma nem lehet szerintem!
jah, azt elfelejtettem irni, h az összeset kicseréltem, szted tedd te is ezt
akkor lehet, h szar a rugod, és ki kell benne a cserélni, nekem (cagiva) az volt a gond, hogy az 1ik rugo erősebb volt a többinél, ezért 1 idő után nem vette be az 1es utáni sebességeket, vagy csak nayon nehezen
jaja néztem az rendben van! nincs rugó ellenállás a váltónál olyan mintha csak lógna benne pedig nem mert van rugó is:S és az egyest is nehezen veszi be..
elindulsz váltanál kettesbe és 3-asba vált vagy üresbe de kettes nincs..:S