Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180/50 vagy 200/50
hali, ha van olyan akinek van 180as vagy 200as Runner-ja és 50esként használja az felvenne msn-re?! cross.boy12@hotmail.com
lenne egy pár kérdésem! kössz hello!
Sziasztok,

tudja valaki, hogy az SP02-be vajon mennyi váltóolaj kell?

Köszi
Helo
Nincs vele semmi baj ezt a motort már eladtam ámultkor meg egy AF1 Futurám volt most megint veszek egy 503-astés érdeklődnék felőle most már tudom az alaplapot képem is van róla most már a trafóról kéne pár kép
Ez nem minarelli blokk, hanem morini. Ugyan ilyen van az RC-m ben is. Jó kis blokk bár nem túl erős. A gyújtásról nem tudok sajnos semmit.. Amugy mi a baj vele? Múltkor még jó volt ez az 503as!?
HAli
Köszi mindent sokat segítettél!Annyit tudok hogy az alaplap nem egyezik az apriliáéval de a trafó lehet nincs képed hogy milyen van ezen a motoron?
bocsi én 30 ért vetem uj gyári alaplapot,jeladót meg lendkereket nem ajánlatos használtat venni mert ugyananyiba kerül mint az új. atilisztor+10 es
csá gibi! ducati energia és derbi sendának a gyujtása ugyan ez sőt még a blokkis u ez
Oldalra mozoghat le fel nem
Hello mindenkinek

Lenne pár kérésem egy Gilera 503 felől hogy a mellékelt képek alapján a gyárilag szerelt blokkjának milyen gyújtórésze van komplett jeladó alaplap és trafóra értem...Milyen árban vannak ezek beszerzésre értve és netán használtan mibe kerülnek...és érsekesség kép nem e egyezik meg az Aprilia AF1 gyújtórészével beleértve ebbe a rotax blokk és a minarelli!
Előre is köszönök mindent
hali
gilera mxr hez vennék lendkereket ha valakinek van elado jo állapotú pls jelezze
csá énse jártam szerencsével de keresgélek ha lessz valami felrakom a cimet.
hali! tudna nekem valaki segíteni? van egy gilera rc-m asszem h 90 es évjárat, és nem tudom h gáz-e ha a hajtókarban jobra meg balra csúszkál a tűgörgő, de több mint a fele kijár... és nem tom h kell e oda hézagolólemez?
Köszi Üdv!
Heló! Ha gondolod segítek neked csak írd le mi kell és megmondom az árát ha van meg hogy hogy tudod beszerezni . De felvehetsz msn-re is.
MSN: mx1rider@msn.com
EZ vmi bolt akar lenni? Hol vannak a rendelhető cuccok? Nem nagyon értek a Némethez...
xiasztok poweres 125 gilerához kellenne nekem lendkerék.kk hoz egy két alkatrész.ha van szóljatok légyszi
Srácok itt minden van Gilerához nézzétek meg megéri! http://hahne-power.de/gilera.h...
Hát az a helyzet,hogy kezd tele lenni vele hócsukám! Most költöttem rá egy kissebb vagyont,és mégis szar! Komplett gyújtást cseréltek,komplett kuplung...és még egy rakat mást. Néha már arra gondolok hogy felborítom aztán alágyújtok De majd csak lesz valahogy
Csippancsd le a hengerejet,akkor kiderül. kézzel nem nagyon érzed. probáld láball. Nekem beröfent még lyukas dugóval is,de annyi erő nem volt benne,hogy összeszarja magát. Ha könnyebb mint volt, akkor para van.Apropó az sp-k csak önindítóvalm jöttek ki.Igaz én is raktam bele berúgótengelyt,meg kart,mert könnyítetem a lendkerekem.
Szia! Tisi! Nem találok semmit!( GILERA RX250 Arizona rally)
Megpróbálnáld te is? Hátha te ügyesebb vagy!?
hát ugyan még nem szedtem szét,de ha a dugó égett volna át akkor nem lenne kompresszió szerintem.Bár ez is relatív mert csak kézzel néztem
Szia! Csapszeget a BP cserei utcai motorcentrum-ba nézek majd hozzá +azthiszem ott rakjuk össze.
Felvettelek
csálipi! a mocid talán valami külön szériás replika én ilyen olasz gépet már láttam ducatiba. nézzé körű gyári honlapon háthasikereljársz ott!
Még ezen kívül sok tipust kihagytak az ilyen netes adatbázisok. Csapszeget hol kaptál hozzá?