Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gilera RTX 125-re keresek henger,dugót!
msn,email:zsoca99@freemail.hu
Üdv mindenkinek, Gilera runner 50ről tudna vki nekem néhány szot mondani? (2001-es) fogyasztás, végsebesség, alkatrész ellátás stb. megköszönném. Gábor
Sziasztok! Nekem olyan problémám van hogy nem ad a gyertya szikrát , tegnap vettem mert azt hittem az adta meg magát de az ujjal sem működik. Ha tud nekem vki segíten az írjon vagy vegyen fel msnre. MSN:mx1rider@msn.com Előre is köszönöm . Gilera mx1-ről van szó
hello a kprugo 5ezer a tank horpadásmentesen 3000 a láncvédő 2000 a érdekel hvj 06209687024
még mindíg! _GILERA MXR alkatrészek,idomok, vagy akár blokk nélkül az egész 1ben!

Vigyeétek már el!
blokk nélkül alkumentes 50.000! vagy aprilia af1 sintesi alkatrészek(hátsó gátló, plexi, index,burkolat, első teló...) ha van cserélni valód írj v hívj! 50-es működő krossz is érdekel! megegyezünk!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922
még mindíg! _GILERA MXR alkatrészek,idomok, vagy akár blokk nélkül az egész 1ben!

Vigyeétek már el!
blokk nélkül alkumentes 50.000! vagy aprilia af1 sintesi alkatrészek(hátsó gátló, plexi, index,burkolat, első teló...) ha van cserélni valód írj v hívj! 50-es működő krossz is érdekel! megegyezünk!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922

Vigyeétek már el!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922

Vigyeétek már el!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922

Vigyeétek már el!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922

Vigyeétek már el!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922

Vigyeétek már el!
tzjeee@freemail.hu
20-99-55-922
Sziasztok! Nekem olyan problémám van hogy nem ad a gyertya szikrát , tegnap vettem mert azt hittem az adta meg magát de az ujjal sem működik. Ha tud nekem vki segíten az írjon vagy vegyen fel msnre. MSN:mx1rider@msn.com Előre is köszönöm
xiazstok cserélt már valaki 125 gilera poweresen kuplung csapágyat?kéne a méret meg hogy xét kell huzni a blokkot?
Sziasztok,a napokba tervezem egy Gilera gsm vásárlását.50ccm-es. Tapasztalatokat,hogy kinek hogy vált be,és egyéb infokat szeretnék megtudni,(pl:végsebesség,megbízhatóság,fogyasztás,
stb..).
előre is köszönöm!
Üdv : Dávid
Segítség?
Ha valaki hozzáértő tudna nekem segíteni!
Vásároltam gilera xrt 600 motort és nem volt rajt vezérműszíj raktam rá,de igazán nem találtam gyári jelölést csak mindenféle próbálkozás nyomot ehhez rakatam fel a szíjat és a motort most csak dekompresszorral lehet indítani ha leveszem róla az akksi nem pörgeti azonnal megáll!Ez lehet az elrakott vezérléstől!Kézzel is áttudom forgatni tehát nem ver bele a szelepbe a dugó!Nem tudom mik lehetnek a gyári jelek és hogy hol lehetnek!Kocsin szoktam saját magam összeforgatni de ez eggy kicsit másabb számomra!Nem értem teljesen a mechanikáját 1 henger 4 szelep mihez lehet menni mejik szelepnek hol kell nyittni zárni!?
hali megvan még az rtx?
engem érdekelne a kp rugo meg a láncvédö..mennyi lenne?esetleg a tank is.az enyém horpadt a másik meg full lyukas.elöre is köszi toomyka@vipmail.hu
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h vki nem tudna segíteni hogy hol tudok Gilera GSM 50-es motorra indexet esetleg mini indexet rendelni.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani hogy a Gilera Dna 50 első telójába mennyi olaj kell?
EladÓ alkatrÉszek!
06 20/99-55-922
ha érdekel irj vagy hivj 17h után 06209141999 kiseb csere érdekel
eladó kk125
Sziasztok!

Tudna segiteni valaki Gilera DNA hatso lampa ugyben.
Meg nan repedve es ki szeretnem cserelni,de sehol nem kapok,
csak a Gileranal 14.000Ft-ert.
Valami bontott leszerelt is jo lenne,persze nem 14-ert

Koszonom a segitseget!
Nekem is eladó még mindig a Gilera RX125,
87es évj. 30e km-el, forgalomból kivonva, de megvan a zöld forgalmija.

Ár: 105.000-
bővebben:
roland80@totalcar.hu
70-282-7377
Hali!
Engem érdekelne a motor!
Ez a kell rá egy gyujtótrafó mit takar?Most nem működik?
Biztos hogy gyujtótrafó baja van? Próbáltad másikkal?
Küldj rám egy mailt és megbeszéljük!
Gilera RC 125 eladó! 90 ezer ft!
Kell rá egy gyújtótrafó!

endurobolt@gmail.com