Cső!
a fogaskerekeket megnéztem azok rendben vannak..
itt ahogy a képen látszik.. itt lehet valami gond mert kézzel forgatva a váltódobot.. úgy beveszi az összes sebességet..
válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni hogy egy Gilera Rx 125ös első teleszkopjába mennyi olajat kell önteni? És valaki nem tud hozzá szerviz könyvet vagy valami hasonlót? Előre is köszönöm.
hát nekem nincs képem, de szerintem a váltoba a 2esnél meg a 4esnél a fogaskerekeket nézd meg, mert ált. akkor nem veszi be a sebességet, ha azok eltörtek. Vagy még esetéeg a kuplung lamellát, lehet, hogy kopott.
Sziasztok!
Van egy Gilera Sioux 50
sebességeket nem veszi..
egyest ,ürest,és a 3-ast beveszi.. de a többit nem
nincs 2-es és 4-es
mi lehet a gond?
valami képet nem e tudtok? a kuplung alatt ami van.. (váltódob stb..)
Msn:csababoy0@t-online.hu
Én csak annyit tudok róla hogy 1990körül gyártották, 50-es blokkal 4sebességgel. Asszem uaz a blokk van benne mint az RCmben is.
Talán még a fékei is ugyan azok. De csak akkor vedd meg ha kitűnő állapotba van
Légszűrőt pont olyat mint a gyári nem fogsz kapni. Légszűrőszivacsot ami a motorokhoz való, igen. Nagy táblában van ollóval kell kivágni és beolajozni. Pontosan kell leszabni, ne szívjon mellette falsot a motor.
Amugy milyen állapotú az Arizona? Motorja volt felújítva?
Helo!
Most vettem egy Gilera RX Arizona 125-öst, 1-2 apróságtól eltekintve semmi baja:
1.: Hiányzik belőle a légszűrő, hol tudnék bele szerezni?
2.: Hátul a láncnál van egy rugós vmi (láncfeszítő?) az széttört, azt hol tudnék szerezni? (A képen bekarikázva)
Előre is kösz
a fogaskerekeket megnéztem azok rendben vannak..
itt ahogy a képen látszik.. itt lehet valami gond mert kézzel forgatva a váltódobot.. úgy beveszi az összes sebességet..
Van egy Gilera Sioux 50
sebességeket nem veszi..
egyest ,ürest,és a 3-ast beveszi.. de a többit nem
nincs 2-es és 4-es
mi lehet a gond?
valami képet nem e tudtok? a kuplung alatt ami van.. (váltódob stb..)
Msn:csababoy0@t-online.hu
Semmi baja, a motorjához még nem volt nyúlva, teljesen gyári! :)
Talán még a fékei is ugyan azok. De csak akkor vedd meg ha kitűnő állapotba van
Amugy milyen állapotú az Arizona? Motorja volt felújítva?
Most vettem egy Gilera RX Arizona 125-öst, 1-2 apróságtól eltekintve semmi baja:
1.: Hiányzik belőle a légszűrő, hol tudnék bele szerezni?
2.: Hátul a láncnál van egy rugós vmi (láncfeszítő?) az széttört, azt hol tudnék szerezni? (A képen bekarikázva)
Előre is kösz