Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 125ccm-hez van bontott blokkom
Haver megkért net hiányában adjam fel a motorját
Kb olyan mint az enyém, Gilera Runner 125 FX
Kitünő állapotban, jó akksival, új gumikkal, télen is rendesen idúlt, hiányoizni fog sokat néztem hátúlról ezt a motort :)
Pár kép róla
Gilera mihez vannak alkatrtészek ? Runnerhez van valamid ?
gilera bontott alkatrészek eladók:kerekek,blokkok,gyujtások,idomok,kiegészítők
.hívj vagy írj:06302692998,szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok.
Gilera Runner FX 125-el kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Megoszthatnátok velem.. most akarok egyet beszerezni.
akkor dobj egy emailt!
Figy priviben megmondod mennyi és nem lesz probléma belőle:D
Jópénzért
Nem igazán akarok problémát ebből a későbbiekben!
A papírját még most sem adod el külön?
sziasztok

Eladó még mindig:

Gilera RX125 Arizona, 1987es
115.000 -

az ünnepekben motorzotam vele egy kicsit, ill lemértem a kompressziót. Meglepő de 7,5bar volt benne! Ettől kevesebbre számítottam. Igaz, emelkedőn 3.ban gázadásra megindul ahogy kell

részletes info roland80@totalcar.hu vagy itt a fórumon
70-2827377
ugy értem, h az alap 3 sebességes blokkba bele lehet rakni még sebességet? mert a régebbi rsekbe am345-s blokk volt, és ott ha alapbol volt 3 sebis a motor, minden gond nélkül bele lehetett rakni még 1 vagy 2 sebességet.
Nem tudom,nem láttam még 50-es rs blokkot.Lehet,hogy paszolnak a felfogatási helyek.
a blokk az olyan mint az rsbe? am345-s? mert akkor elméletileg bele lehet rakni 5 sebességet csak válto cserével, nem?
Nekem is csak 80-at ment,pedig 80-as polini henger volt rajta.Pörgöt 13 ezerig,de akkor sem ment jobban. Vagy vegyél egy hat sebis blokkot, vagy csak váltót bele. Mert a lánckerék cserével nem sokat érsz el vele. 6 sebeséges váltóval jóval 100 felett fog vágtatni a gép.
Üdv mindenki, egy olyan kérdésem lenne, hogy: esélyes, hogy veszek egy Gilera 503 50ccm-es 3 sebis motort. Már kiprobáltam, a vége 80km/h, amit én kicsit soványnak tartok, ám ekkor 3-asba 12000-t pörög, lehetséges, hogyha előre mondjuk 1-el vagy 2-vel nagyobb lánckereket rakok, akkor mondjuk csak 10000 pörög, de megy 90-95-t? És ha igen, akkor megmondanátok, hogy hol lehet venni hozzá? nagyvas-t néztem, de ott csak fékbetét volt. Kösz a válaszokat.
Helo!
No emberek, sikerült megoldani a nagy problémámat, itt-ott heggesztés, fúrás-faragás, a hátsókeréknél pedig alumíniummal lett kipótolva, jobb mint az eredeti!
itt egy tel szám olasz moscikhoz itt van sokminden meg lehet próbálni
Tel:0666437919
Aksival használom a motort!
Ha önindítós,akkor 9Ah-s kell hozzá,ha csak berugós,akkor asszem elég a hetes is.
Nekem beindul a motor akku nélkül. De az a baj hogy igy a motor nem tudja hova "levezetni"(tölteni) a fölösleges feszültségét, és tönkremegy az elektronika. Fesszabályzó, ttekercs stb.. Nekem se működik a világítás és az el. műszerek valószínűleg azért mert az előző tulajok sose tettek bele akkut
Eladóvá vált a motorom. Vagyis a bátyám motorja
150.000 Ft az irányára. Megkímélt állapotban csak hobbi célra van/volt használva.
Gondolom azért keresi,mert meghalt neki.Akku nélkül nemigen indul be a motor,mert a gyújtótrafó impulzusüzemben dolgozik,rövid időre nagy áramot vesz fel,amit a fesszabályzó hirtelen nem tud pótolni,ezért kell az akku,puffertárként működik.
akik fesszabályzót keresnek azok ugye akksi nélkül használják a motort?
Van saját gyártású fesszabályzóm,15A-t tud,beköthető 3és négyvezetékesnek(plussz negatív test)egyaránt.4000-ért elviheted,látom makói vagy,én szegedi vagyok,ha erre jársz még posta sem kell.
hay mindenkinek keresek gilera RC 125-höz feszültségszabályzót!