Haver megkért net hiányában adjam fel a motorját
Kb olyan mint az enyém, Gilera Runner 125 FX
Kitünő állapotban, jó akksival, új gumikkal, télen is rendesen idúlt, hiányoizni fog sokat néztem hátúlról ezt a motort :)
Pár kép róla
az ünnepekben motorzotam vele egy kicsit, ill lemértem a kompressziót. Meglepő de 7,5bar volt benne! Ettől kevesebbre számítottam. Igaz, emelkedőn 3.ban gázadásra megindul ahogy kell
részletes info roland80@totalcar.hu vagy itt a fórumon
70-2827377
ugy értem, h az alap 3 sebességes blokkba bele lehet rakni még sebességet? mert a régebbi rsekbe am345-s blokk volt, és ott ha alapbol volt 3 sebis a motor, minden gond nélkül bele lehetett rakni még 1 vagy 2 sebességet.
Nekem is csak 80-at ment,pedig 80-as polini henger volt rajta.Pörgöt 13 ezerig,de akkor sem ment jobban. Vagy vegyél egy hat sebis blokkot, vagy csak váltót bele. Mert a lánckerék cserével nem sokat érsz el vele. 6 sebeséges váltóval jóval 100 felett fog vágtatni a gép.
Üdv mindenki, egy olyan kérdésem lenne, hogy: esélyes, hogy veszek egy Gilera 503 50ccm-es 3 sebis motort. Már kiprobáltam, a vége 80km/h, amit én kicsit soványnak tartok, ám ekkor 3-asba 12000-t pörög, lehetséges, hogyha előre mondjuk 1-el vagy 2-vel nagyobb lánckereket rakok, akkor mondjuk csak 10000 pörög, de megy 90-95-t? És ha igen, akkor megmondanátok, hogy hol lehet venni hozzá? nagyvas-t néztem, de ott csak fékbetét volt. Kösz a válaszokat.
Helo!
No emberek, sikerült megoldani a nagy problémámat, itt-ott heggesztés, fúrás-faragás, a hátsókeréknél pedig alumíniummal lett kipótolva, jobb mint az eredeti!
Nekem beindul a motor akku nélkül. De az a baj hogy igy a motor nem tudja hova "levezetni"(tölteni) a fölösleges feszültségét, és tönkremegy az elektronika. Fesszabályzó, ttekercs stb.. Nekem se működik a világítás és az el. műszerek valószínűleg azért mert az előző tulajok sose tettek bele akkut
Gondolom azért keresi,mert meghalt neki.Akku nélkül nemigen indul be a motor,mert a gyújtótrafó impulzusüzemben dolgozik,rövid időre nagy áramot vesz fel,amit a fesszabályzó hirtelen nem tud pótolni,ezért kell az akku,puffertárként működik.
Van saját gyártású fesszabályzóm,15A-t tud,beköthető 3és négyvezetékesnek(plussz negatív test)egyaránt.4000-ért elviheted,látom makói vagy,én szegedi vagyok,ha erre jársz még posta sem kell.
Kb olyan mint az enyém, Gilera Runner 125 FX
Kitünő állapotban, jó akksival, új gumikkal, télen is rendesen idúlt, hiányoizni fog sokat néztem hátúlról ezt a motort :)
Pár kép róla
.hívj vagy írj:06302692998,szacsomotor@freemail.hu
Gilera Runner FX 125-el kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Megoszthatnátok velem.. most akarok egyet beszerezni.
Nem igazán akarok problémát ebből a későbbiekben!
Eladó még mindig:
Gilera RX125 Arizona, 1987es
115.000 -
az ünnepekben motorzotam vele egy kicsit, ill lemértem a kompressziót. Meglepő de 7,5bar volt benne! Ettől kevesebbre számítottam. Igaz, emelkedőn 3.ban gázadásra megindul ahogy kell
részletes info roland80@totalcar.hu vagy itt a fórumon
70-2827377
No emberek, sikerült megoldani a nagy problémámat, itt-ott heggesztés, fúrás-faragás, a hátsókeréknél pedig alumíniummal lett kipótolva, jobb mint az eredeti!
Tel:0666437919
150.000 Ft az irányára. Megkímélt állapotban csak hobbi célra van/volt használva.