Szervusztok. Egy 2004 -es Gilera Runner Sp50-ről lesz szó... tehát, ha a blokkal szembe nézek (a gyertya felöl), akkor a bal oldalon van egy csőkönyök, valami vizes cucc és a másik vége, a karburátorba van belekötve. Nem tudom annak hogy kell állni, vagy mi van vele, de nekem ki van lazulva és álandóan csepereg a hűtőfolyadékom. Néztem az tutti, hogy nem menetes, mert körbe körbe forog. Ott volt egy szimering és az halt be?
Még egy kérdés...a vízem kb. olyan 50-60 fok fele elkezd kiömleni a hűtőfolyadék tank sapkája alól és csorog végig a motor idomain. Lelégtelenítettem, de semmit sem ért az ügynek. Vajon ez összefüggésben lehet a "csőkönyöki szivárgásommal" ott lelevegősödik álandóan a rendszer? Vagy a tank sapkájában a rugó elfáradt és nem megfelelő nyomáson nyit?
Minden nemű (értelmes) választ előre is megköszönök!
Leht dugulás a karbiban,rossz keverékbeállítás,kétüteműnél főtengelyszimmering hiba,(tipikus)Ha eresztenek a gyűrűk,gyenge a kompresszió szintén elmegy az alapjárat.Sok lehetőség van.
Akkor az úgy működik mint a Wartburgé,annál a legelső henger forgattyús házából.A forgattyúsházból kap vákumot,mert csak ott van,a váltóban nincs.Az olajba csak a szimmeringen keresztül juthat benzin.
Kétüteműnél a kikopott főtengelyszimmering engedhet benzint az olajba.Az AC-pumpa a karbihoz pumpál,nincs köze a váltóolajhoz.Ha a pumpád nem megy,akkor be se indul.
szeva! Az egész blokk ára 15.000 mert nikosilozni kell a hengert a dugo meg mar nincs meg, de a tobbi teljesen rendben van! Annyiba mehet? tzjeee@freemail.hu
szevasztok van 1 hatalmas problémám a gilera rx 125arizonámal nem tudok szikrát csinálni már 5 honapja épitem de még semmi már a többi minden egyben lenne de mégsem akar menni budapest környékröl szeretnék egy olyan embert találni akinek van egy rxe és megtudnám nézni hogy azon hogy van bekötve az elektronika ki fizetném a segitséget !elöre is köszi a számom 06209687024
SEGÍTSETEK! hali mindenki, szereztem egy runnert és még az eredeti fújás (ok) van benne. Én csak a kipunál vettem észre, de nem tom hogy hol lehet még... 2003as
Még egy kérdés...a vízem kb. olyan 50-60 fok fele elkezd kiömleni a hűtőfolyadék tank sapkája alól és csorog végig a motor idomain. Lelégtelenítettem, de semmit sem ért az ügynek. Vajon ez összefüggésben lehet a "csőkönyöki szivárgásommal" ott lelevegősödik álandóan a rendszer? Vagy a tank sapkájában a rugó elfáradt és nem megfelelő nyomáson nyit?
Minden nemű (értelmes) választ előre is megköszönök!
Igy legalabb elindulhatok valahol.
Remelem meg lesz a hiba.
Koszi a valaszt.
Tudna nekem Gilera DNA moci ugyeben segiten?
A motor nem tartja az alapjarat fordulatat es leall.
Van valakinek otlete,hogy mit tehetnek az ugy erdekeben?
Koszonom elore a valaszokat
A vizhőfok kijelző és a főfékhenger is megvan, a kettő 8000 + postaköltség. Ha elküldöd a címed, a héten postázom.
engem a vizhőfok kijelző és a főfékhenger érdekelne. mennyit kérsz értük?
kösz,
Jack