Elég drága hozzá a dugattyúszet kb. 30e Ft + tömítések. De csak ha dugócserés. Az enyémbe már csapágyakat és tán hajtókart is cserélni kellet volna, ez meg blokkszéthúzással jár amit már nem nagyon lehet 70-80ezer alatt megúszni
Gilera XR hez kéne hátsó fékmunkahenger és komplett elsőfék (olajtartály fékcső és munkahenger)
tudna valaki bontottan szerezni és persze megmondani hogy mi az ára?
Én most szombaton adtam el az Arizonát. Már meghirdettem az RC50-t is. Ha elkel akkor szeretnék egy tökéletes gyári állapotú RC125-öst. De ahogy nézem a hirdetéseket nem nagyon van most ilyen.. Múltkor láttam egy nagyon faszát 140ért, na az tényleg jó vétel volt valakinek. amugy te mennyire tartod? Dugót cseréltetek már benne?
Csaó. Eladó 2db Gilera Runner
egyik: 50es, 2000es évj, 15e km, elöl hátul tárcsa, vizhütés, lábfűtés, uj görgők csapágyak, sport kipu, sport légszűrő, jó gumik. 155.000Ft.
másik: FXR 180as 2T, 2002es, 12e km, elöl hátul tárcsa, vizhütés, lábfűtés, sport kipu, jó gumik, szikra van, kompreszio van, de valami miatt nem indul be. vizsgához szükséges papir megvan. 190.000Ft.
érd: 0630/7335585
Sziasztok
megszeretném kérdezni az okosoktól h az igaz h a rendőrök a 125ös és a 180 as 2T runnerekről azért tudják azt h nem 50 es merth kva nagy a levegőszűrő?
Kíváncsi volnék erre, meg arra is h ezt nem lehet orvosolni pl egy direktszűrővel?
Meg arra is h mostanában nagyon rá vannak kattanva erre a témára a fakabátok?Mert nemtom megmerjeme venni a 180 asat v érjem be a 125 el mert a 180 az már nagyon feltűnő:S
Olyanra nem vok kíváncsi h nem birok el a 180assal mert túl erős és nem birok el vele(CRF el is elbirtam :P)meg ilyenek.
Előre is köszönöm a választ ha kapok.
És ha megnézed meilyk a legelterjettebb enduró? Hát a DT mert ,hogy az de szupi meg stb. Ne értsetek félre nincs semmi bajom vele. Nekem az olasz motor kellemes csalódás volt Pl egy Rx szerintem sokkal jobb a teljesítménye ,futóműve,műszerek. Igaz alkatrészellátás kicsit rosszabb.
tudna valaki bontottan szerezni és persze megmondani hogy mi az ára?
Az összes Arizona átlagára ennyi. Gyakorlatilag mind ki van hajtva és zörög.
Dugót sajna még nem cseréltünk azért nem is nagyon használom.
van valakinek eladó bendix 180-as 2t-s runnerhoz?
egyik: 50es, 2000es évj, 15e km, elöl hátul tárcsa, vizhütés, lábfűtés, uj görgők csapágyak, sport kipu, sport légszűrő, jó gumik. 155.000Ft.
másik: FXR 180as 2T, 2002es, 12e km, elöl hátul tárcsa, vizhütés, lábfűtés, sport kipu, jó gumik, szikra van, kompreszio van, de valami miatt nem indul be. vizsgához szükséges papir megvan. 190.000Ft.
érd: 0630/7335585
megszeretném kérdezni az okosoktól h az igaz h a rendőrök a 125ös és a 180 as 2T runnerekről azért tudják azt h nem 50 es merth kva nagy a levegőszűrő?
Kíváncsi volnék erre, meg arra is h ezt nem lehet orvosolni pl egy direktszűrővel?
Meg arra is h mostanában nagyon rá vannak kattanva erre a témára a fakabátok?Mert nemtom megmerjeme venni a 180 asat v érjem be a 125 el mert a 180 az már nagyon feltűnő:S
Olyanra nem vok kíváncsi h nem birok el a 180assal mert túl erős és nem birok el vele(CRF el is elbirtam :P)meg ilyenek.
Előre is köszönöm a választ ha kapok.
50-es runnerhez kéne nekem AC pumpa!
valaki tudna segíteni? vagy legalább anynit h. merre érdeklődjek?