Ezen motorhoz kapcsolódna a kérdésem is. Szóval miért van az hogy ha pl húzok neki egy teljes gázt akor kb 40-50 km/h-nál bedadog(oylan mintha felgyorsukna). Én a szíjjra gyanakszom, de akkor indulásnál is megkellene csúsznia nem?
DNA 50-emre vettem egy sportikpufogot.
10km/h plussz es nyomatekosabb motor.
Megvettem,felszereltem,de lomhabb es lassabb lett mint volt.
Ja,es azt irtak,hogy a karbihoz nem kell hozza nyulni.
Tudna valaki segiteni,hogy mit tegyek,hogy valoban megkapjam azt,
amit igertek.
Helló! Nekem Gilera Xr1-em van és 140es fúvóka van a karbiban, és azt szeretném kérdezni h a gyári az mekkora? mert mintha nem menne úgy mint kellene de nekem csak kisebb van itthon...135....
Sziasztok.
Ha netán valakit érdekelne, eladó a motorom.
Motorikusan jó állapotban van. Új első teleszkóp szimering. Új hátsó teleszkóp, felújított himba rendszer, új hátsó gumi. Hobbi célra eladó.
hali!nincs valakinek gilera kk125höz elsö feknyerge elado?ha van erre az emailcimre irjon:readdy_@hotmail.com
esetleg ha kell valakinek valamilyen cucc kk és kzhez az kerdezzen mert esetleg tok segiteni mert van egy ket alkatreszem.
Arra még emlékszem,hogy a két sárga a generátor tekercsre ment,Asszem fehér kábele volt a jeladó tekercsnek,de ez nem biztos.És volt kék vagy fekete is az üresfokozati visszajelzőhöz.
Köszi a rajzot,annyi kérdésem lenne még,hogy ami kábel feljön a tekercstöl,mejik megy a jeladóra és a trafora.
Ja és még egy mi lehet az oka hogy álló hejzetben kipörög a motor és ha megyek vele akkor max 5000-ig rugható le.
Előre is köszi!
hallod?üdvözöllek és rohadtul örülök..el nem hinnéd..irok mail cmet oda légyszi..toomyka@vipmail.hu.. nagyon kellenének gépembe a cuccok..elöre is köszi toomy
Sziasztok!
Van egy Gilera Sioux 50... váltója jó:) kész.:)
de a motor melegen nagyon gyenge hidegen jobb valamivel..
indul elsőre tömitések jók,szimeringek ilyesmi..
és dugattyúra és gyűrűre gondolok:) a probléma forrására:)
1,2 -be húz de ott se tökéletes. és ...3,4-be csak ful megfelé 4.be még lassul..
kösz előre is
Tudna valaki segiteni
DNA 50-emre vettem egy sportikpufogot.
10km/h plussz es nyomatekosabb motor.
Megvettem,felszereltem,de lomhabb es lassabb lett mint volt.
Ja,es azt irtak,hogy a karbihoz nem kell hozza nyulni.
Tudna valaki segiteni,hogy mit tegyek,hogy valoban megkapjam azt,
amit igertek.
Koszonom
tzjeee@freemail.hu
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Ha netán valakit érdekelne, eladó a motorom.
Motorikusan jó állapotban van. Új első teleszkóp szimering. Új hátsó teleszkóp, felújított himba rendszer, új hátsó gumi. Hobbi célra eladó.
mail:mx1rider@citromail.hu
esetleg ha kell valakinek valamilyen cucc kk és kzhez az kerdezzen mert esetleg tok segiteni mert van egy ket alkatreszem.
Ja és még egy mi lehet az oka hogy álló hejzetben kipörög a motor és ha megyek vele akkor max 5000-ig rugható le.
Előre is köszi!
én is most vettem és naon jó motor vegyél fel msnre:asztalos.sandor@freemail.hu ott mindent megbeszélünk
megköszönném:)
Van egy Gilera Sioux 50... váltója jó:) kész.:)
de a motor melegen nagyon gyenge hidegen jobb valamivel..
indul elsőre tömitések jók,szimeringek ilyesmi..
és dugattyúra és gyűrűre gondolok:) a probléma forrására:)
1,2 -be húz de ott se tökéletes. és ...3,4-be csak ful megfelé 4.be még lassul..
Szerintetek?::)