Helo
érdekelne hogy mennyire drágák és mennyire könnyen lehet Gilera 503-hoz alkatrészeket venni mert motor vásárlás elött állok és ezért ez sem egy utolsós szempont
Sziasztok! Mint kiderült elszállt az mxr-em hűtése és emiatt elolvadt a gyertya, beleesett egy darbja a hengerbe ezáltal az kuka. Valakinek nincs törött mx1-e vagy mxr-je? ha van jó állapotú henger dugóval is sokat segítene, olcsó pénzes sérült mx1 is jó csak ne legyen túl messze. Én Szolnok megyei vok!
Igen ezen én is agyaltam.Vettem rá egy 44-es lánkereket(a gyári 38-as)így csak a gyorsulása lessz fasza,a végsebbeségét nem is akkarom nagyon feszegetni.Én sem bízom az 50-es vázban.
Talán a hangjából mégis megállapítható, ha túl sportosra csinálod.
Meg a váz valószínűleg nem olyan masszív, mint a nagyobb gilerákon főleg hogy tuning motor van benne ez így már menne 170et kb., csak az a kérdés hogy bírja az 50köbcentire tervezett váz..
Helló.Hát igen nem nagyon passzolt a blokk a váz felfogatási helyeknél. Furni faragni kellet rendesen.Lassan másfél éve csinálom,de ha kész lessz,az atya úristen sem mondja meg,hogy nem 50-es. Ugye az 503-as szpoileri takarnak mindent. Kismotor jogsival,és biztosítással mehetek égnek világnak.A renőrök meg blöttyőlhetnek. Üdv.
hali! meg tudná nekem valaki mondani, hogy az RRT-n hányas kerék van hátul? Mert jövő héten veszek egyet, és crossumi van rajt, de én enduro-t szeretnék. köszi!
Én a Vaterán találtam olcsón még a Trabantból való fogyasztásmérőt.Van egy jeladója,amit a tank és a pumpa(vagy karbi)közé kell benzincső kettévágásával beiktatni,és van fenn a kijelző műszere.Négy zöld,éshárom sárga LED-el jelzi ki a fogyasztást.Nézz szét a Vaterán,vagy keleti autómárkák oldalán,esetleg bontóban.Nagyon hasznos eszköz!
hali peti ha nem nézted meg akkor nézd meg a benzinszürőket lehet eldugultak,tiszticsd ki a karbit, nézd meg a légszűrőt lehet piszkos és cserélni kell ,ezután már lehet jo lesz, ha nem akkor ezután nézz szerelő után sztm
Hali!Gilera Rv 125 ös motoromhoz keresek megbizható hozzá értő szerelőt!indulni indul,de nem pörög fel.1 hete sefteltem a mocit és szeretném talpra állitani.budapesten belül és pest megyébe elszállitom!kszönöm!
Sziasztok, valahogy Gilera Runneren 125 cm3 tudnám mérni az aktuális üzemanyag fogyasztást valamivel ? van amikor 4 litert fogyasztott de volt már 7 is kínozva, ideális motorozást akarom előteremteni, ne egye le a gatyámat :)
Pl egy gyorsulásnál tuti sokat eszik, óvatosan gyorsulok akkor tuti nem
Helo!
Ma sikeresen széttörtem a mocimon (Gilera RX Arizona 125) az egész "fékrendszert"...
A fékkar letört a tengelyről ami a rúgón megy keresztül, a fékpálca elhajlott (ez még nem is nagy gond), de nagyobb gond, hogy a hátsókerékben amire rámennek a fékpofák azon, kívül van egy nút és annak a felső része letört.
Szóval, ilyet lehet venni vagy nézzek szét vmi bontóban? Fékpálcát, fékkart lehet rá kapni, esetleg vmelyik másik motoré jó rá?
Előre is kösz a segítséget
Igen,az én volt MX1-em is még egy kis külön gumikockában volt az elektronika rá volt húzva egy fémfülre a trafó oldalán,abba ment bele az érzékelő tekercsről a jel,testet a trafóról kapott,és kellett neki egy + tápvezeték.ma már szerintem csak integrált verziót kapsz,olyan mint a piros,csak már a vezérlés is benne van,és abból jön ki a nagyfesz is.Piaggo szervizekben érdeklődj,ők javítják a Gilerát is.
Sziasztok! Megállt alattam az mx-r-em és sztem beállt a motor. Állítólag az mx-1 cuccai is jók hozzá. Tud valaki nekem hozzá hengerszettet, mert a gyári 890-ba fájna és annyim nincs rá!?
hali. hát hivj fel 1 bontót pl ,amikor kellet a gilerámhoz alaktrész a jánoshalmi bontóból szereztem feszültségszabájzót de most meg lendkereket nem találok sehol annélkül pedig a mocim halott, tehát ha valakinek van eladó jóállapotú azt szivesen megvenném /mocim gilera mx-r msn:sandori89@t-online.hu
Sziasztok!
van egy Gilera Sioux 50 váltója nem jó:S
1-es van 2-es nincs 3-as és 4-es is van de 2-es nincs.. és ezt találtam ma benne...
ez a probléma oka sztm:) mert ez korábban eltört de a db-ja nincs meg a blokkban! (akkor még nem nálam volt a moci ..)
ilyet hol tudok szerezni az az oldal menne a 2. sebesség fogaskerekéhez ami elvan törve...
Válaszotokat előre is köszönöm!:)
érdekelne hogy mennyire drágák és mennyire könnyen lehet Gilera 503-hoz alkatrészeket venni mert motor vásárlás elött állok és ezért ez sem egy utolsós szempont