Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xiasztok akarok venni egy 125ös rannert mien hibái lehetnek?
Sziasztok!

Szeretnék 1 Gilera Runner sp 50-es moccost vásárolni! Lehetőleg megkímélt, 400.000 ft alatti és 2007- utáni legyen. Akinek van eladó, az lécc vegyen fel msn-re: k_e_l_e_m_e_n@freemail.hu

Köszi
Sziasztok!

Szeretnék 1 Gilera Runner sp 50-es moccost vásárolni! Akinek van eladó, az lécc vegyen fel msn-re: k_e_l_e_m_e_n@freemail.hu

Köszi
Elírtam olyanra cserélném ezt:http://www.italmondo.hu/index....
Üdv mindekinek!

lenne egy gilerához v piaggohz való gyújtáselektronikám eladó vagy aprilia gyújtáselektronikára elcserélhető!Bővebben itt:http://www.italmondo.hu/index....
Van valakinek Gilera Freestyle mocija?
Légyszi írjatok róla.
Most vettem egyet, és elég ritkának tűnik.
1993-as.

KÖssz: Ágó
sziasztok..keresnék gilera rx hez idomokat,lánckereket láncot,de ha valaki bont több minden érdekelne. 70 244-4580
erre elég kiterjedt erdők vannak, a földutak kanyargósak és gödrösek traktornyom, kátyú, kő stb. szoval nem lehet gyorsan menni, de így legalább biztonságos
sziasztok!tudna nekem valaki segíteni Gilera rx vezetékelésében?elöre is köszi!
Én a múltkor földúton 110 el mentem
én az elején levettem az összes idomot róla úgy mentem az erdőbe biztos ami biztos. Szerencsére sose estem el, igaz hogy 30-40nél gyorsabban nem is lehet gyorsabban menni bükk azon részén
Ja igen már majdnem kész vannak az idomok Ha kijavítottam akkor csinálok belőlük egyet tartalékban hogy csak átkelljen majd rakni
A hátsóidom az már elvolt mikor megvettük. A többi meg a borulás során.
Nemmondod hogy ennyi minden összetört rajta?
Nem azt a többi idommal együtt a bukás mosta le
a lámpaidomot is elmosta az eső?
Voltam motorozni eső után ennyi maradt a gépből
Szia. Ha nem tévedek 14.5 grammos a gyári előírt súly.
Szia. Ha nem tévedek 14.5 grammos a gyári előírt súly.
Nagyon köszönöm.Hálám a sírig üldöz.
Hello!Valoszínüleg neked is motoplat gyújtásod van és ezek állítólag gyárilag elvannak cseszve(Madein Spain)!
sziasztok
180as 2t runnerbe hány grammos görgök kellenek?a méretét megtaláltam az 20x17 csak a súlyra mindenhol mást írnak,a régit nemtudom lemérni ugy elkoptak.
köszi
hali

azt lehet tudni mitől megy tönkre ilyen sűrűn a gyújtás? Azt tudom, hogy akksi nélkül egy idő után elbaszódik mert nincs hova levezetni a termelt áramot
Hello mindenkinek! van egy 125 ös gilera rc és bontásra került, egyben vagy alkatrészenként eladó! az elsó lánckerék és a dugó gyűrű hiányzik!
Kérésre képeket küldök!
E-mail: petrodani@freemail.hu
Tel: 06207715041
Helló itt van egy vezetékelési ábra Rv 125hőz.