Szeretnék 1 Gilera Runner sp 50-es moccost vásárolni! Lehetőleg megkímélt, 400.000 ft alatti és 2007- utáni legyen. Akinek van eladó, az lécc vegyen fel msn-re: k_e_l_e_m_e_n@freemail.hu
lenne egy gilerához v piaggohz való gyújtáselektronikám eladó vagy aprilia gyújtáselektronikára elcserélhető!Bővebben itt:http://www.italmondo.hu/index....
erre elég kiterjedt erdők vannak, a földutak kanyargósak és gödrösek traktornyom, kátyú, kő stb. szoval nem lehet gyorsan menni, de így legalább biztonságos
én az elején levettem az összes idomot róla úgy mentem az erdőbe biztos ami biztos. Szerencsére sose estem el, igaz hogy 30-40nél gyorsabban nem is lehet gyorsabban menni bükk azon részén
azt lehet tudni mitől megy tönkre ilyen sűrűn a gyújtás? Azt tudom, hogy akksi nélkül egy idő után elbaszódik mert nincs hova levezetni a termelt áramot
Hello mindenkinek! van egy 125 ös gilera rc és bontásra került, egyben vagy alkatrészenként eladó! az elsó lánckerék és a dugó gyűrű hiányzik!
Kérésre képeket küldök!
E-mail: petrodani@freemail.hu
Tel: 06207715041
Szeretnék 1 Gilera Runner sp 50-es moccost vásárolni! Lehetőleg megkímélt, 400.000 ft alatti és 2007- utáni legyen. Akinek van eladó, az lécc vegyen fel msn-re: k_e_l_e_m_e_n@freemail.hu
Köszi
Szeretnék 1 Gilera Runner sp 50-es moccost vásárolni! Akinek van eladó, az lécc vegyen fel msn-re: k_e_l_e_m_e_n@freemail.hu
Köszi
lenne egy gilerához v piaggohz való gyújtáselektronikám eladó vagy aprilia gyújtáselektronikára elcserélhető!Bővebben itt:http://www.italmondo.hu/index....
Légyszi írjatok róla.
Most vettem egyet, és elég ritkának tűnik.
1993-as.
KÖssz: Ágó
180as 2t runnerbe hány grammos görgök kellenek?a méretét megtaláltam az 20x17 csak a súlyra mindenhol mást írnak,a régit nemtudom lemérni ugy elkoptak.
köszi
azt lehet tudni mitől megy tönkre ilyen sűrűn a gyújtás? Azt tudom, hogy akksi nélkül egy idő után elbaszódik mert nincs hova levezetni a termelt áramot
Kérésre képeket küldök!
E-mail: petrodani@freemail.hu
Tel: 06207715041