Hello!Én se vagyok a téma szakértője,de mióta hozzám került egy rc 125 ami nem adott szikrát és már 3 szerelő bűvölte kicsit utánna néztem a dolgoknak!Szerintem neked az alaplapod lesz a hibás(tekercs,jeladó tekercs zárlat)Megy a motor tehát ad szikrát tafó kilőve vagy ha a trafódba van elektronika építve még az szóba jöhet,de nem valószínü mert ált teljesen tönkre megy!Vagy külön van az elektonika valahol!Na mindegy az elektronikát is kilőnném!Szerintem az alaplap lesz zárlatos!Nekem van ilyen alaplap ha gondolod ingyen elküldöm kiprobálásra,hogy ezt a lehetőséget is meg tudd nézni!
Pár hete volt a hasznaltauton egy jól kinéző 600as 180ezerért hirdetve! Valakivel msneztem is róla.. nézd meg hátha fenn van még
(bocs most nem voltam gépközelben)
Hát én bemérettem a tekercseimet a gyújtáson és jók úgyh lehet h a gyújtótrafóval lesz gond de majd meglátom mert most nincs itthon a motor ma megyek el érte aztán majd holnapra kiderül h jó e a gyújtótrafó!Ha gyújtást szeretnél csak bontott jöhet szóba sztem mert nem árulnak hozzájuk untángyártott alkatrészeket!
Nekem gilera RX Arizona -m van ugyan ez a hiba illetve ha rúgásra indul akkor is nem sokára leáll. No meg rugáskor néha püffen. Motorszerelő cimbim azt mondta a Tirisztoros gyújtásom szart be. Lehet neked is ez a gondja. Konkrétan nekem nem nyitott a powersem.
De ha pl felvittem mondjuk 4-esbe addíg míg nem rángat és onnan vissza egyet és csuma gáz akkor elkapta. Szal szerintem neked is a gyújtásod tojt be. Ha neadj isten megtudod hogy ha pl utánygyártottat lehet kapni meilyen az akkor nekem is elújságolhatod én is most vadászok rá. Mailem: suci.1.1@citromail.hu
Keresek Gilera RX Arizona 125-öshöz tirisztoros gyújtást.
Nem tom kapni-e használtan, vagy mociról lebontva működőt. Esetleg ajánlanátok valami olyan gyújtást amivel pótolni lehet?
Amennyiben volna valakinek valami infója, ötlete, esetleg bontó címe aki kifejezetten gilerákkal foglalkozik de nem a fosos robogókkal az írjon bátran, megköszönném.
suci.1.1@citromail.hu
Segítségetek előre is köszönöm: egy vasparipás a sokközül. ( Jahh itt a nyár azért kéne sos)
Csaó. Eladó Gilera SP02 125ös gyorsasági mocim! Elöl hátul tárcsafékes, Vizhütéses, 6sebességes, power szelepes. Elöl új gumi, új fékmunkahenger, uj akksi. Uj GILARDONI henger van rajta, és uj a gyujtótrafó is. (Hengerbe kb 1000km van) Egyszoval egy szép felujitott motorrol van szó. Hivj bátran megegyezünk. ár 200.000Ft
Sziasztok mindenki! Hát az a helyzet hogy nekem van egy Gilera rcr 50-em (2004) és nagyon kellene hozzá egy bekötési rajz. Úgy hogy nagyon szépen kérek mindenkit hogy segítsen. PLEAS
daogyula segítségedet kérném!a gilerám(rc125) vmiért nem megy rendesen,néha elindul rúgásra de inkább tolásra nem pörög ki végsebessége 80km/h ,de akkoris rángat mintha kihagyna a gyújtás asszem a gyertyát kicseréltük de akkor sem volt jó(már jó ideje nincs itthon) már szerelőhöz is elvittük de az csak egy kontár és úgy döntöttem magam csinálom még akkor is ha a gilerákhoz nem is nagyon értek más motorokat már szereltem most ezen van a sor.Kérlek segíts üdv Rob!
Gilera Xr 1-es motorom van és a mai nap indulok el vele és váltok másodikba semmi gond nincs kicsit pörgetem 5-6 és a harmadikat már nem akarta bevenni innentől kezdve nem lehet váltani se fel se le!
kuplung jó....
esetleg ha vki tudja mi lehet a gond annak a segítségét meg köszönném meg nem találtam hozzá robantott rajzot sem a váltóról blokkról
Sziasztok!
Van egy Gilera Nexus 500 típusú robogóm, 4000 km-vel.
Szereltetem rá egy FINSTER áltar kreált sortdobot. Ezidőtájt a motorolajat felnyomta a légszűrőbe.
A márkaképviselet szerint a sportdob fojtatlansága a ludas, így nem garanciás.
Járt-e valaki így, van-e vélemény, tapasztalat ilyen esetre.
Szia! Olyan kérdésem van hogy az SP 02 Cronohoz az idomok megegyeznek-e az SP 02-ével?Ugyanis a hátsó idom(amin az ülés van) eltörött és szeretném lecserélni.Légyszi segíts.Kezdő vagyok
Most vettem egy 98-as Gilera Runner 50 -est.
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tud e valaki hozzá kezelési útmutatót? Illetve azt vettem észre,hogy alapjáraton halvány a világítása noha van benne akkumulátor. Ez normális jelenség vagy valami nem kerek? Köszönöm a segítséget! Üdv:Tammer
(bocs most nem voltam gépközelben)
Nem tud valaki eladó Gilera RC 600ast?
üdv Rob
Nekem gilera RX Arizona -m van ugyan ez a hiba illetve ha rúgásra indul akkor is nem sokára leáll. No meg rugáskor néha püffen. Motorszerelő cimbim azt mondta a Tirisztoros gyújtásom szart be. Lehet neked is ez a gondja. Konkrétan nekem nem nyitott a powersem.
De ha pl felvittem mondjuk 4-esbe addíg míg nem rángat és onnan vissza egyet és csuma gáz akkor elkapta. Szal szerintem neked is a gyújtásod tojt be. Ha neadj isten megtudod hogy ha pl utánygyártottat lehet kapni meilyen az akkor nekem is elújságolhatod én is most vadászok rá. Mailem: suci.1.1@citromail.hu
Keresek Gilera RX Arizona 125-öshöz tirisztoros gyújtást.
Nem tom kapni-e használtan, vagy mociról lebontva működőt. Esetleg ajánlanátok valami olyan gyújtást amivel pótolni lehet?
Amennyiben volna valakinek valami infója, ötlete, esetleg bontó címe aki kifejezetten gilerákkal foglalkozik de nem a fosos robogókkal az írjon bátran, megköszönném.
suci.1.1@citromail.hu
Segítségetek előre is köszönöm: egy vasparipás a sokközül. ( Jahh itt a nyár azért kéne sos)
hbada1989@freemail.hu irjon ha lenne ilyen:)
sztem mégis csak kell a akrbin állitanod
Nekem van egy aprilia tuareg 600 wind cross gépem
Cserélni szeretném
Ha valakit érdekel irjon ide
pubertorico@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/a
pril...
kuplung jó....
esetleg ha vki tudja mi lehet a gond annak a segítségét meg köszönném meg nem találtam hozzá robantott rajzot sem a váltóról blokkról
Van egy Gilera Nexus 500 típusú robogóm, 4000 km-vel.
Szereltetem rá egy FINSTER áltar kreált sortdobot. Ezidőtájt a motorolajat felnyomta a légszűrőbe.
A márkaképviselet szerint a sportdob fojtatlansága a ludas, így nem garanciás.
Járt-e valaki így, van-e vélemény, tapasztalat ilyen esetre.
Most vettem egy 98-as Gilera Runner 50 -est.
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tud e valaki hozzá kezelési útmutatót? Illetve azt vettem észre,hogy alapjáraton halvány a világítása noha van benne akkumulátor. Ez normális jelenség vagy valami nem kerek? Köszönöm a segítséget! Üdv:Tammer
szeretnék 1-2 dolgot kérdezni