Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok. Gilera 503 Replicarol mi a vélemény (3 sebis 94es) alkatrész ellátás érdekel meg stb, mert most találtam egy szép olcsot.
sziasztok! segítsetek nekem kellene a mocimra gilera rc 125 henger (nikochilos) meg dugó msn címem:d-a-n-i-k-a@freemail.hu
Akinek van a gilerámra hengerje dugója az írjon vagy hívjon:06-30-856-18-74
Előre is köszi..
Szeva! Dani vagyok érdekelne a 180-as hengered dugóval, megadom az msn-címem: d-a-n-i-k-a@freemail.hu ha megvan még akkor irj mert tutira megveszem, na szeva majd beszélünk remélem.
Nem tudtok valakit aki venne egy 125-ös arizónát? link
rendben. habár már kinéztem magamnak eggyet, de küldhetsz képeket, e-mail az adatlapomon, meg ha van msned akk oda is felvehetsz! kiváncsi vagyok a tiedre is!
időközben utánnanéztem... pl omegamotornál azt mondták, hogy esetleg felújítottat birnak szerezni , meg tegnap kérdeztem egy szerelőt, aki azt a motort szervizelte amit akarok venni, ő is azt mondta, hogy 1 hánapra találtak rá dugót...
de nyugodtan vegyél fel msnre és megbeszéljük!
Nekem van egy 125ös Arizonám és még eladó is:-)
Ha motorikus alkatrész kell hozzá, azt újonan kapsz hozzá szinte mindent, több forrás van. Dugó, gyűrű, csapszeg, csapágyak, tömítések stb... szóval ez nem gond. Ha műanyagos alkatrészek kellenek, azt használtan lehet beszerezni hozzá, esetleg valamelyik bontóstól ez időbe tellhet. Fékbetétek nem téma, telószimmeringek teleszkópok felújítása, szintén nem gond. Szóval van hozzá cucc, csak időbe telhet beszerezni.
A típus hobbi(endúrózásra)motorzásra jól beválik, de nem krosszgép(kb 130kg). Nekem power nélküli, de ennek az ereje/nyomatéka is elég volt bárhol az erdőben (nekem).

Ha esetleg érdekel a motor, bővebb infót írok róla emailben
roland80@totalcar.hu
szevasztok!
érdeklődnék, hogy valakkinek van-e tapasztalata az rx arizonával?
vásárlás előtt állok, nagyon tetszik, de sokan mondják, hogy már nem lehet hozzá alkatrészt találni.... gondolok itten a kopó alkatrészekre.....
ha valakinek van tapasztalata a modellal, vagy tudna segíteni ebben a kérdésben (alkatrész) akkor jelentkezzen, msnem az adatlapomon, vagy csak irjon ide! sürgős lenne, előre is kösz
Helósztok! Ha van valakinek Gilera Dna 180-a akkor írjon már légyszi! Csak a tapasztalatokkal kapcsolatba vagyok kíváncsi!
fornerl@hotmail.com ez az e-mailem meg az msnem is írj nyugodtan
Pufííí !
Érdekelne SP-02-es alkatrészek!

Adj egy mail címet és megbeszéljük a részleteket!

köszi
Sziasztok Gilera rc 250es rallyhoz keresek én kuplung lamellát ,vagy kuplungot!valaki tudna segiteni? Köszönöm Üdv!
Nem tud valaki 2T 125 ös motorra arrow dobot ? csak a végdob érdekelne
De nekem az drága...én csináltatok 1 barátom apjával 4-6 ezer forint ból megvagyok...ennyiért meg nem kapok dobot (jót). alsó hangon 10 forint szerintem... szal kellenének az adatok PLS!
Itt az apróban nézz utána,a kipufogóknál valaki árul több fajtát is 125-hez.
Sziasztok kellene nekem 1 kis segítség!

Még pedig! Kellene nekem Gilera Sp02 Crono vagy FGR Gyári dobjának a paraméterei...hossz átmérő anyagvastagság felfogatás minden perforált cső illesztés hossza mérete vastagsága minden...
Vagy ha nincs jó sportcsőé is csak akkor az a sportcső tényleg 125 re való legyen pl Gianelli vagy ilyesmi...
(Csináltatok dobot a Cronora :) )!
Előre is köszönöm!
Kösz a választ.
Milyen blokkal szerelik a Gilera 503-t?
Helló!Jo állapotban van 7végén tudok rola képet is felrakni neked!van hozzá dugó is 180-as mallosi henger annyi h nincs hozzá hengerfejem!amugy tökéletes állapotban van!
Jóformán előbb-utóbb minden beszerezhető.9 éve gilerázom,de még nem volt olyan cuc amit nem tudtam beszerezni.
Köszi szépen.
Volt már valakinek, hogy nem kapott alkatrészt Gilerához?
Heló!
Eladó egy Gilera RX 125 Arizóna szép álapotban! Akit érdekel irjon mailt a bogyoo@gmail.com ra!
Jut eszembe,ott van Baján a sugomotors-nál Andika,ők kintről is hoznak motort és alkatrészt,őket is kérdezheted.
Hivatalosan a Piaggo márkaszervíz javítja a Gilerákat is,de már inkább csak robogókkal foglalkoznak.Dugattú kit a vertex-től rendelhető,sőt az omegamotor.hu felújít Nicasilos hengert és főtengelyt is,úgyhogy annyira nem rossz a helyzet.
Itt a fórumon Szacsomotor a Gilera mindenes,úgy tudom Orosházi,ha kell valami keresd meg.
Sziasztok!
Milyen a gilera sportmotorok szervízháttere?Alkatrész ellátása?
Bács megyébe hol van olyan hely ahol értenek hozzá?
Remélem tudtok segíteni.
Mito 160 érdeklödnék a gilera rc hengeredröl ha megvan még h milyen állapotba van és hogy mennyiért adnád? irj sürgös lenne elre is köszke